Gardaland-impresii si cazare

Gardaland-impresii si cazare | Autor: deea772

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata,
As vrea sa va rog pe cei/cele care ati fost in Italia la faimosul parc de distractii GARDALAND sa imi impartasiti si mie impresii si variante de cazare de care ati fost multumiti.
In vara asta vrem sa mergem acolo si m-ar ajuta aceste impresii.
Copilul meu are 6 ani.Este potrivit parcul pe segmentul lui de varsta?
Care este cel mai apropiat aeroport?Cum se ajunge de la aeroport la parcul de distractii?
Va multumesc anticipat!
Deea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Noi am fost in august 2010, baiatul avea 7 ani si fata 5. Bineinteles, nu au avut acces la toate atractiile, nici noi nu am fost, dar au profitat din plin. Mie mi-a placut foarte mult Gardaland, mai mult chiar decit Disneyland. Adica Disneyland e mai mare si mai atragator, mai cu sclipici, insa e si mult mai aglomerat, cozile mult mai mari. In timp ce la Gardaland am putut face unele atractii de mai multe ori, stind la o coada rezonabila.

In schimb, nu pot sa-ti spun nimic despre cazare, noi ne-am oprit in drum, de la Venetia la Bergamo, am stat cam 6-7 ore si personal mi s-a parut suficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Aici gasesti toate informatiile necesare care sunt atractiile acestui parc si iti faci singura o idee daca este potrivit pentru voi, preturi, hoteluri, cum ajungi acolo (aeroporturi , trenuri, etc ) in plus daca din orasul tau nu ai zboruri catre cele doua aeroporturi apropiate poti evident sa ajungi si de la Milano sau Venetia ( dar si din alte orase apropiate, vezi pe harta ) si de acolo ori inchiriezi masina ori mergi cu trenul
http://www.gardaland.it/resort/index-en.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea772 spune:

Fetelor,va multumesc mult!
Crista,am intrat deja pe acel site.
Voiam opinii "la cald" de la cineva care a fost acolo.

Mergi la inceput