Piersicute de iulie august (22)
Raspunsuri - Pagina 17
Porumbita spune:
am revenit si eu din scurtul mini concediu in venetia; nu am apucat sa citesc din urma dar sper ca sunteti bine si voi si bbii !
Pusi spune:
Ada,
Referitor la recoltarea celuleor stem, pe mine tocmai emisiunea de la PROTV m-a pus pe ganduri si inclin sa NU recoltez.
Doamne fereste, dar in cazul unei boli, aproape din start, celulele recoltate la nastere sunt compromise. In Italia, este interzisa stocarea persoanala, toti cei care recolteaza celule le depun intr-o banca publica, astfel incat orine are nevoie de ele, si se gaseste un donator compatibil, sa le poate folosi.
A fost prezentat cazul unei fetite care la cateva luni de la nastere a fost depistata cu o forma de leucemie pt. care folisrea celulelor stem recoltate la nastere nu a fost posibila.
Pt. cele care sunteti deja hotarate sa recoltati, cititi cu mare atentie Contractul si cu si mai mare atentie analizati lista bolilor care pot fi tratate.
Fetelor din State, Canada, Japonia....acolo se practica recoltarea celulelor?
Biribu, in calitate de medic, care este opinia ta?
Pt. cele care nu au urmarit reportajul prezentat duminica la ProTv, puteti vedea aici:
http://www.protv.ro//stiri/romania-te-iubesc-din-nou-lider-de-audienta-cu-anchetele-despre-mafia-fosilelor-si-celulele-stem.html
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/recoltarea-celulelor-stem-la-nastere-intre-mit-si-adevar-duminica-la-romania-te-iubesc.html
Pupici pe burtici.
Cristina, 20+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
Delia21 spune:
Fleur,ai dreptate,te-am confundat.Neuronul meu...care sufera de singuratate.....
Oare cine imi pune si mie 2 carucioare roz?
Am si eu o intrebare?Ati fi ok fetelor-mamicilor sa ne punem pe prima pagina si ziua/data noastra de nastere ca sa stim cine se sarbatoreste in fiecare luna ? Eu sunt pe 26 septembrie 1979 de exemplu...si am deja 16 ani pe cate un umar....iar in septembrie anul asta implinesc si eu magica varsta de 33...OAU
Fleurdelise spune:
Pusi, aici in Canada nu se vorbeste deloc de recoltarea de celule stem. Poate se face, habar n-am, publicitate insa deloc. Ma voi interesa la spitalul meu cand fac preinscrierea pentru nastere... in rest, nici nu stiu unde sa intreb. Nu ca as face, doar asa de curiozitate.
Porumbita, sa iti fie de bine concediul...Venetia...ce romantic... am fost si eu odata dar eram micuta nu inca la varsta cand gusti din plin o astfel de locatie. Ati avut vreme buna? (stiu ca e destul de ploios pe acolo)
Ce-or mai face Ioana, Freedelia si celealte fete care nu au mai dat vesti demult? Sper ca sunteti toate bine.
Acum ca am zis Ioana, mi-am amintit de Anaoi...tin pumnii ca hematomul sa nu dauneze cu nimic lui bb, chiar daca s-a cronicizat (sper ca am retinut bine, iertare daca nu).
Vad ca azi scriu incontinuu... e seful mereu in conferinte telefonice si cand incepem sa lucram, il intrerupe si eu stau pe tusa... numai bine ca vorbesc cu voi .
24 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Pusi spune:
Fetelor,
Cele care sunteti la job cu program redus, de la ce medic ati obtinut recomandarea: de familie sau ginecolog?
Multumesc frumos.
Cristina, 20+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
Fleurdelise spune:
Pusi: aici program redus se obtine de la medicul de medicina sau protectia muncii nu stiu exact care ar fi echivalentul, dar nu cred ca e la fel in Ro. Sunt destule fete din tara care l-au obtinut, iti vor raspunde ele.
Delia, de acord sa ne punem datele de nastere, nu neaparat si anul . Eu sunt pe 5 martie, deci ati scapat !
24 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Pusi spune:
Eu 15 aprilie 1977 ..baba batrana
Cristina, 20+
Biribu spune:
Pusi scuze ca nu am timp acum sa reiau, am spus mai in urma la un alt capitol ce si cum, daca ai timp cauta tu vreo 6-7 capitole in urma. nu se recolteaza pe aici, eu nu vad absolut nici o utilitate medicala. e strict un business in romania. acuma fiecare evident face ce vrea, nu vreau sa par ca le critic pe cele ce recolteaza, e decizia lor, parerea mea ca sunt niste bani aruncati in vint.
Fleur cum de te-am ratat noi??? LA MULTI ANI mamica tinara si frumoasa sa fii la fel de optimista si fericita o suta de primaveri!
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
Laura32 spune:
http://www.mamaboutique.ro/search/apachesolr_search?filters=tid%3A14 , a cumparat cineva de la ei ? ma interesa daca se respecta marimea ...
22+ Andrei
Bumbitza spune:
Salutare mamici si burtici!
N-am mai scris demult, am fost ocupata cu inscriere copil la cresa, dar din pacate n-am apucat s-o duc decat o zi ca acum are muci de care nu mai scapam odata!
In rest suntem bine, am fost ieri la eco pt TT si mi s-a spus ca e cel mai probabil a fi fetita, dupa ce la 12s la 4d mi-a zis ca ar fi baiat... eu imi doream sa fie baiat, inca nu m-am obisnuit cu gandul si mai sper ca la morfo la 22sapt sa se vada totusi o putza. Daca nu, asta e, ma voi obisnui cu gandul ca voi avea doua motzate :)
Sunt in urma cu recuperatul, dar am vazut ca discutati despre celule stem. Am vazut si eu reportajul si mi-a dat de gandit, dar cu toate astea cred totusi ca voi recolta si la al doilea bebe.
Cam atat despre noi, sper ca sunteti bine toate. Seara frumoasa!
mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 13+ cu piersicut/a dulce foc