Piersicute de iulie august (22)
Raspunsuri - Pagina 16
IIuli spune:
Delia, e super super cu 2 fetite; doamne ajuta sa fie totul bine si sa le zici sa stea cuminti acolo pana la mijlocul lui iulie, sa fie leoaice
ada, eu mi-am luat de la h&m (mama 2 packs) ciorapi subtiri 20 den; nu am vazut si aici la h&m si din nefericire am luat doar negri si culoarea piciorului. as fi vrut si eu cum zici tu mai roz, mai verzi, mai cu dungi - o sa ma mai uit prin magazinele de dresuri, poate au. tu la ce farmacie ai vazut? sunt oricum destul de scumpi. gimnastica eu o fac la sanador, ca-s asigurata acolo.
17+ Mihai
Fleurdelise spune:
Delia21, felicitari pentru fetite, acum ai aflat sau s-a schimbat si la tine o culoare de sosete, ca nu mai retin? Sa creasca bine in burtica si sa vina nu mai devreme decat trebuie! Bafta multa la cursuri, trebuie sa fie ceva sa studiezi gravida fiind...mie imi vine din ce in ce mai greu sa ma concentrez si neuronul e lonely...
Iuli, aquagym vreau in ideea ca, cred ca e mai usor in apa iti mai sustine greutatea, plus o prietena a facut si i-a placut foarte mult.
Ma amuza discutiile voastre despre haine...mie imi vin inca aproximativ toate...dar asta pentru ca eram dolofana de la inceput si am haine lejere, nu le suport pe cele stramte sau mulate. Sunt toata ziua in panataloni si bluze/pulovere, casual, rochii daca port de cateva ori pe an, fuste nici atat, demult nu mai suport dresurile. Aici toata lumea se imbraca mai comod si mai sportiv, sigur mai putin elegant...in Ro eram duamna profesoara mereu la 4 ace, tocuri, taioare...ehei vremuri apuse.
Acum parca am dat in mintea copiilor , blugi, bluze mai haioase, totul mai sport, dar ma simt mai bine asa, cu mai multa lejeritate si libertate in miscari. Ce nu imi mai vin bine sunt sutienele si nu am gasit pana acum ceva confortabil, nici n-am cautat prea insistent. Sper ca astea care le mai port acum sa nu imi aplatizeze sanii prea tare sau Doamne feri sa dauneze la lactatie.
Spre vara asa cand voi fi mai imensa (apropo raportez +1 kg dupa vacanta)vreau sa imi iau niste tinute lejere dar ceva care sa pot purta eventual si dupa nastere. Pana atunci nu cumpar nici o haina, ma indrept spre artileria grea de bebe carucior si altele.
Va pup si ma opresc ca iar m-am intins incontrolabil...inapoi la hai sa ne facem ca lucram...
24 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
IIuli spune:
fetelor, citeam acum ceva pe un blog (in pauza de masa ) si am dat peste asta: http://www.cemaifac.eu/2010/08/19/in-afara-oricarei-categorii/scrisoare-deschisa-catre-ministrul-sanatatii/ m-am cutremurat cu totul, e posibil ca o astfel de malformatie sa nu se vada la eco??????
sa fereasca Dumnezeu pe toata lumea (o stiam pe fata asta, dar nu stiam ca a pierdut un copil )
17+ Mihai
Delia21 spune:
IIULI,si eu vreau leoaice pentru ca pe 21 iulie vine mama din Romania si sta la noi pana pe 12 septembrie.....si de ar veni bebelusele mai repede.....am cam incurcat-o caci nu am cu cine sa-l las pe Rudy...caci tati lucreaza la NY si iulie/august sunt lunile lui cele mai busy,lucrand la restaurant ...si avand nunti de pregatit;nu as vrea sa-l las pe Rudy prin vecini...pe 21 iulie vine mama...deci de pe 22.....pot veni oricand domnisoarele....si ma bate gandul chiar sa programez o cezariana cel tarziu pe 8 august....asta daca stau bebelinele atat,mira-m-as...caci due date e pe 16 august...Apropo,2 din cele 3 surori ale mele sunt Rac si cu mana pe inima va spun ca sunt cei mai loiali,dedicati,calzi,inimosi,impaciuitori,traditionali,familisti,sacrificial to a fault genul care isi dau si camasa si tot ce au....deci oricine are racusori in familie sepoate considera o persoana norocoasa!!!La modul sincer as fi super-fenomenal de fericita sa am racusoarele mele ....daca as avea cu cine sa-l las pe Rudy...dar totusi ar fi premature ...daca stau bine sa ma gandesc ...daca s-ar naste inainte de 15 iulie,trebuie sa aiba 36 de saptamani ca sa aba plamanii maturi...ca sa nu aibe probleme cu plamanii.
Delia,tiza mea.....fac eforturi mari...ca sa fac cursurile astea,am o stare permanenta de somn...de mare mare somn...pofte nu am,greturi nu....pofta de mancare nu...dar somnul ma termina,efectiv imi vine sa plang cand la 7 suna alarma...si ma pun in pat la 8 si dupa ce citesc puiului o poveste sau 2,deci cel tarziu la 9 suntem adormiti.Adorm cu tv deschis....deci nici nu stiu cand ma fura somnul.......e jale....dar ce sa fac...si iau sumplimente si de vitamine,de B complex,Calciu,pap sanatos,.....dejeaba,nu mai e mult pana in iulie-august....colea 4-5 luni...
ned spune:
Yuhuu, am venit si eu de la control. Tot baietel a ramas, asa ca va rog sa-mi puneti si mie un carut albastru(parca asa era, trebuia sa cer, nu sa pun eu). Maine fac 20 sapt si mi-a crescut burtica, deja nici pe mine nu prea ma mai cuprind hainele. Trebuie sa ma duc la shopping, insa pana acum nu prea am vazut ceva dragutz. Eu sunt si mica si toate mi se par super mari. Mi-ar trebui marimi gen 34(nemtesti), 36 rom. Ati vazut pe undeva jeansi mici de gravide?
Ref la celule stem, noi ne-am hotarat sa recoltam totusi. Probabil cu CBC.
Va pup
19+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
Fleurdelise spune:
Te pup Delia...cred ca la mine te refereai cu cursurile...dar nu sunt tiza ta..desi numele Delia imi place f mult (as fi numit asa pe bb daca era fetita)... eu sunt Fleurdelise ( de la Fleur de lys = crin, simbolul Qubecului si de la Crina, numele meu real).
Poti sa-mi zici Fleur cum fac fetele, ca vad ca userul asta creaza nu prima data confuzie, cu Freedelia.
no harm done si menajeaza neuronii!
24 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
IIuli spune:
ned, am vazut blugi marimi mici la h&m - eu mi-am luat 36, dar aveau si 34. felicitari ca e totul bine
17+ Mihai
Fleurdelise spune:
Ned, felicitari pentru eco si pentru barbatush!
Poti sa iti pui singurica carucior bleu la semnatura, faza cu cerutul era pentru lista de pe prima pagina, care se editeaza din userul comun. Daca ai parola, poti sa faci si tu asta, zi-mi daca nu, ti-l pun eu un pic mai incolo (in pauza de pranz).
Pupici!
24 + X Ioan
Biribu spune:
buna fete, ce de carucioare nou confirmate!
Felicitari Delia, Ned
eu gimnastica m-am hotarit sa fac.. yoga de data asta, au cursuri de gravide, sa vedem cum merge. mi-au ruginit rau articulatiile, deja ma doare tot cind ma intorc prin pat, off.
pup
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
ned spune:
Fleurdelise nu am parola de la user-ul comun, ma poti ajuta tu ?
Fetelor multumesc, zilele viitoare ma duc sa probez hainute
19+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani