Piersicute de iulie august (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Fetele, voi ati inceout sa obositi?Asa la mers mai lung, la urcat de scari sau eu am facut prea putina miscare si din cauza asta?

Ada

o da, si inca foarte rau.eu stau le etajul 4 in bloc fara lift, de obicei urcam in fuga, acum urc incet si cand ma indrept spre etajul 3 incep sa gafai si ma opresc putin.

Cristina,fericita de baietel golanel Vlad-Stefan (3 ianuarie 2010) si 16+

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

buna, fetelor,
am aparut si eu cu intarziere pe ziua de azi. am avut numai peripetii - dimineata trebuia sa ma duc la gimnastica si la doctor si cand am iesit dimineata din bloc nu am mai gasit masina mi-o ridicasera si m-am dus pana la capatul pamantului pe soseaua jilavei sa o iau si m-am usurat si de 5 milioane apoi a inceput sa ma doara burta, cred ca de nervi si ca sa fie totul perfect, cand am plecat de acolo m-a zgariat un prost in trafic la mine azi e marti 13, ca ieri nu am patit nimic rau. of of

dar sa respiram adanc si sa multumim ca suntem sanatosi, nu?
muraturica: felicitari pentru fetita, ce frumoooosss. o sa vin la tine cu fi-meu sa o curteze
anaoi: multa sanatate, nu stiu ce sa te sfatuiesc cu hematomul si CM, dar iti tin pumnii sa fie bine.
ada: eu obosesc de vreo luna si mai bine cand urc scarile (stau la 3 si nu am lift) sau cand merg mai repede; e drept ca si eu port tocuri si poate din cauza lor.. pe de alta parte, si la gimnastica obosesc destul de repede, ca sa nu mai spun ca ma iau ametelile si fac pauze ff dese.

17+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ada, si eu obosesc daca merg mult pe jos. Nu port tocuri, cred ca greutatea isi spune cuvantul, burta parca ma trage in jos. Nu fac prea multa miscare, acum ca se face mai frumos nu voi mai avea nici o scuza. De luni de zile vreau sa ma apuc sa inot sau sa fac aquagym pentru gravide, am gasit acum o piscina aproape, sun sa vad daca au.
A, si vreau sa ma inscriu si la cursuri prenatale, asta fara legatura cu subiectul, dar sa nu uit .

Iuli, imi pare rau ca ai avut o zi cu ghinion, lasa ca trece, maine va fi mai bine. Important e sa fim sanatoase si optimiste ca probleme...slava Domnului!
Ce fel de gimnastica faci la doctor?

Va pup, sunt in zona.

24 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Si euuuu obosesc , am mers ieri mult pe jos ca am fost la comisie sa rezolv cu medicalul si cu masina e jale la capitolul locuri de parcare , am zis sa fac miscare si am o febra musculara... si mi-a iesit si sufletul de la efort

22+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Se pare ca toate obosim mai repede. Asta e, cred ca va trebui sa ne invatam cu ideea.
anoai, multa sanatate iti doresc.
Iuli, imi pare rau ca nu ai inceput ziua bine, dar lasa ca trec si astea. Te astept in petit.
Eu abia astept sa plec de la birou. Daca mai am energie ma duc la cumparturi ca deja imi e greu sa mai incap in vreo haina.
Si eu astept caldura in speranta ca voi face ceva miscare. Am deja dureri de spate si cred ca sedentarismul le agraveaza. Mi-e ciuda pe mine ca nu fac nimic, dar sunt si obosita mai tot timpul.
In legatura cu celulele stem, am mai deschis eu o data discutia prin primele capitole (nu mai stiu exact cand). Intre timp sunt la fel de indecisa, dar parca inclin mai mult sa nu fac recoltarea. Mai vedem pana atunci.
Voi ce mai gatiti ca sunt in pana totala de idei....
Va pup.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

mcrissa, fac tot in burta clexane, desi si eu am burta mare + pielea se tot intinde. in picior nu am facut niciodata injectia asta si parca ma tem.
ti-am trimis nr de tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

fleurdelise: eu fac kinetoterapie pentru herniile de disc, iar de cand sunt insarcinata mi-au facut programul de kineto un pic mai usor si mi-au adaugat maternity gym - tot felul de exercitii sa imi intareasca muschii din zona, sa stea bine bb :) e foarte ok, doar ca de multe ori nu pot merge ca ma doare burta sau nu imi e bine. la aquagym nu cred ca o sa merg deloc, prefer gimnastica asta.

muraturica: nici eu nu mai incap in haine, trebuie sa merg sa imi mai iau; am vreo 15 rochii cu care imi place sa ma tot imbrac si nu imi vine deloc sa iau blugii "cu burta" . abia astept sa se faca mai cald, am mai multe rochite de primavara si mi-am luat dresuri "cu burta" si o sa fiu mai colorata . ce nu gasesc deloc sa imi placa sunt pijamale, o sa ma duc in weekend sa ma mai uit.

17+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Anaoi, sanatate multa si ai grija de tine. IIuli, imi pare rau ptr. ziua de azi,stiu cum e , ca am patit-o si eu. Ce gimnastica faci? Aici in Bucuresti?Fleur sa ne spui si noua ce se vorbeste pe acolo cursurile prenatale. Sa te duci.Muraturica si eu sunt in pana de idei, dar parca as manca peste prajit cu mujdei de usturoi si mamaliga.Cat priveste oboseala, inseamna ca e normal. Eu iar am probleme cu insomniile de la 2 la 5 dimineata. Sunt din ce in ce mai zombi si nu cred ca e normal. Parca-mi este rusine sa-l sun pe doctor sa-l intreb si de asta. Pe unde o fi Ali, Ioana, Delia?

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Iuli, cred ca am scris cocomitent. Am vazut ce gimnastica faci, am inteles. Ce dres cu burta?Eu am vayut ceva la farmacie, dar nu stiu daca sunt de care zici tu. Eu as vrea culori mai turbate.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LA ultimul ultrasound.....zise nea doctorul ca se pare ca avem 2 fetite !!!!Minunat....si uite asa,peste 3-4-5 ani voi avea scuza sa mai fac unul .....pe motiv de fratior pentru Rudy;el fiind baiat tare isi doreste frate,imi spune asta de cateva ori pe zi,nu carecumva sa uit.
Fug la terminat eseul....pentru cursul de American Literature...Trag de mine tare de tot sa termin cursurile astea 3....la unul din 4 incepute in ianuarie renuntai si il reiau in vara,intensiv,adica 6 saptamani il voi avea zilnic cate 2 ore...asa ca bebelinele sunt tare rugate de mami sa nu vina sub nici o forma mai repede de 1 iulie cand se termina sesiunea mea de vara.

Mergi la inceput