LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***409***
Raspunsuri - Pagina 5
novus spune:
Aoleu fetelor ma speriati cu ninsorile voastre, deci se adevereste prognoza astora cu frigul again ?!! eu chiar ma gandeam dimineata ca maine merg in pantofi daca e tot asa cald dar vad ca si la noi a disparut soarele si incepe sa se innoreze, bine ca am ieisti de dimineata !
Ilinca, imi pare rau ca nu ti-a iesit ciulamaua , poate nu ai pus destula sare sau de ce o fi iesit fara gust ? ca asta imi iasa si mie de obicei gustoasa si nu pun nimic in afara de putina ceapa initial si la final patrunjel + smantana
Inapreda, pai hai sa animam noi atmosfera de la club, ce asteptam ?!!
La Lidl am si eu maine o excursie in plan, am vazut chestii faine si la super pret in catalog
Alt pont pt tufete: la Kaufland sunt unele jucarii reduse la jumatate de pret
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Inapreda, m-am uitat ieri pe site-ul de la Zara sa vad ce preturi mai au la pantofi (ocazie cu care am constatt ca nu sunt mari comparativ cu ce e la noi in magazinele mai de soi sa zic asa ) si mi-au picat ochii pe niste sandale negre ff faine, cand m-am uitat in detaliu am vazut ca erau cele care le-ai achizitionat si tu pe galben , sunt comode ? ca mi le trebuie si mie !!
Monnvas spune:
Salutam si noi ca sa nu ne dati disparuti!
La noi inca e soare, coafura rezista dar cica se razgandeste pana maine.
Ieri si azi am avut niste superzile cu piticul, mi-a trantit niste replici de m-a dat pe spate.
Ma intreaba de ce se topeste zapada. Ii zic: ca a iesit soarele si e cald acum.
„Ieri am pus si eu mana pe soare sa vad daca e cald, si era bolnav” (asta cred ca i se trage de la cat a facut febra luna asta)
”hai sa-ti spun o gluma. Un trenulet facea pipi la WC (si rasete, ca era o gluma buna, cica)”
„ce-i aia o veste? ce e o veste buna?”
samd
ieri bocanea o vecina (acum am aflat ca nu am o vecina nebuna, ci 2, si fiecare bubuie in ap. ei) si asta micu tipa:
”vecinu, sa nu mai bati ca vin eu cu ciocanul si...” (nu mai tin minte restul, dar il ameninta pe vecin cu diverse)
Am un baiat mare si f intelegator!
Acum baietii mei dorm, eu ma indeletnicesc cu o editie Blaga si cand se trezesc baietii plecam la ai mei. Mucenicii i-am terminat deja, sa vedem ce mai pica
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Inapreda, m-am uitat ieri pe site-ul de la Zara sa vad ce preturi mai au la pantofi (ocazie cu care am constatt ca nu sunt mari comparativ cu ce e la noi in magazinele mai de soi sa zic asa ) si mi-au picat ochii pe niste sandale negre ff faine, cand m-am uitat in detaliu am vazut ca erau cele care le-ai achizitionat si tu pe galben , sunt comode ? ca mi le trebuie si mie !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Sincer, inca nu le-am purtat dar, in cabina, la prima incaltare pareau comode si cu calapod bun; desi sint inalte, nu-mi dadeam seama ca sint pe tocuri
Monnvas spune:
OLGA am vazut si eu pozele cu Leon - deja face mutrite
ANDIARORO - cam asa sunt si ochelarii mei, dar pe o singura culoare. O sa-ti stea bine
NOVUSELU - succes la loto! Pupam Ada nemucioasa
ILINCO - asa ma oftic si eu cand nu-mi iese mancarea. Vezi daca o mai poti repara, adaugand niste aromatizatoare - buruieni, usturoi... La sosul de smantana nu ma pricep ce-ar mai merge, daca era cu sos de rosii mai aveam idei.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Sincer, inca nu le-am purtat dar, in cabina, la prima incaltare pareau comode si cu calapod bun; desi sint inalte, nu-mi dadeam seama ca sint pe tocuri "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Da, in poza pareau ff inalte dar m-am uitat la descrierea lor si nu e tocul chiar asa inalt, abia astept sa le probez, sper sa mai gasesc pana ajung si eu intr-un oras mare
Dar cred ca abia a aparut coléctia, tre' sa mai fie, nu?!
novus spune:
Monnvas, am admirat Injineru' pe feisbuc si mi s epare ca e asa mare , parca are mai multi ani !! tortul de la gradinita a fost demential
Noi ascultam muzica si ne jucam cu Ada, facem petrecere animalelor, le servim cu tort si cafea in recipientele de la atelierul piticilor
inapreda spune:
De ce nu rogi pe cineva sa ti le ia? Mai ales, daca porti un nr. "comun". Eu port 40 si nu mi-e frica veci ca se termina.
Dar de ce le vrei negre? Nu le vrei "de vara"? Vara aste e foarte colorata
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda De ce nu rogi pe cineva sa ti le ia? Mai ales, daca porti un nr. "comun". Eu port 40 si nu mi-e frica veci ca se termina. Dar de ce le vrei negre? Nu le vrei "de vara"? Vara aste e foarte colorata "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
M-am gandit si eu la asta dar as vrea sa le probez ca la unii pantofi am 37, la altii 38
Ca si culoare eu le-as vrea verzi, albastre, maro de ex dar am vazut ca sunt doar 2 variante si parca cele galbene nu ma vad purtandu-le si mai ales asortandu-le la garderoba mea de vara care nu e asa indrazneata, ca de fapt toate tinutele
Dar mai stii ce idei imi vin ? la blugi ar merge de minune cele galbene, asta-i drept !
novus spune:
Si mai e o chestie : dintre culori, galbenul e pe ultimul loc in preferinte, iar la pantofi albul
La sandale imi place vara bej, crem, nude, culori pastel in general