LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***409***
Raspunsuri - Pagina 5
novus spune:
Aoleu fetelor ma speriati cu ninsorile voastre, deci se adevereste prognoza astora cu frigul again
?!! eu chiar ma gandeam dimineata ca maine merg in pantofi daca e tot asa cald dar vad ca si la noi a disparut soarele si incepe sa se innoreze, bine ca am ieisti de dimineata !
Ilinca, imi pare rau ca nu ti-a iesit ciulamaua
, poate nu ai pus destula sare sau de ce o fi iesit fara gust ? ca asta imi iasa si mie de obicei gustoasa si nu pun nimic in afara de putina ceapa initial si la final patrunjel + smantana
Inapreda, pai hai sa animam noi atmosfera de la club, ce asteptam 
?!!
La Lidl am si eu maine o excursie in plan, am vazut chestii faine si la super pret in catalog
Alt pont pt tufete: la Kaufland sunt unele jucarii reduse la jumatate de pret
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Inapreda, m-am uitat ieri pe site-ul de la Zara sa vad ce preturi mai au la pantofi (ocazie cu care am constatt ca nu sunt mari comparativ cu ce e la noi in magazinele mai de soi sa zic asa
) si mi-au picat ochii pe niste sandale negre ff faine, cand m-am uitat in detaliu am vazut ca erau cele care le-ai achizitionat si tu pe galben
, sunt comode ? ca mi le trebuie si mie !!
Monnvas spune:
Salutam si noi ca sa nu ne dati disparuti!
La noi inca e soare, coafura rezista
dar cica se razgandeste pana maine.
Ieri si azi am avut niste superzile cu piticul, mi-a trantit niste replici de m-a dat pe spate.
Ma intreaba de ce se topeste zapada. Ii zic: ca a iesit soarele si e cald acum.
„Ieri am pus si eu mana pe soare sa vad daca e cald, si era bolnav” (asta cred ca i se trage de la cat a facut febra luna asta)
”hai sa-ti spun o gluma. Un trenulet facea pipi la WC (si rasete, ca era o gluma buna, cica)”
„ce-i aia o veste? ce e o veste buna?”

samd
ieri bocanea o vecina (acum am aflat ca nu am o vecina nebuna, ci 2, si fiecare bubuie in ap. ei) si asta micu tipa:
”vecinu, sa nu mai bati ca vin eu cu ciocanul si...” (nu mai tin minte restul, dar il ameninta pe vecin cu diverse)
Am un baiat mare si f intelegator!
Acum baietii mei dorm, eu ma indeletnicesc cu o editie Blaga
si cand se trezesc baietii plecam la ai mei. Mucenicii i-am terminat deja, sa vedem ce mai pica ![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Inapreda, m-am uitat ieri pe site-ul de la Zara sa vad ce preturi mai au la pantofi (ocazie cu care am constatt ca nu sunt mari comparativ cu ce e la noi in magazinele mai de soi sa zic asa www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Sincer, inca nu le-am purtat dar, in cabina, la prima incaltare
Monnvas spune:
OLGA am vazut si eu pozele cu Leon - deja face mutrite

ANDIARORO - cam asa sunt si ochelarii mei, dar pe o singura culoare. O sa-ti stea bine 
NOVUSELU - succes la loto! Pupam Ada nemucioasa 
ILINCO - asa ma oftic si eu cand nu-mi iese mancarea. 
Vezi daca o mai poti repara, adaugand niste aromatizatoare - buruieni, usturoi... La sosul de smantana nu ma pricep ce-ar mai merge, daca era cu sos de rosii mai aveam idei.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Sincer, inca nu le-am purtat dar, in cabina, la prima incaltare "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Da, in poza pareau ff inalte dar m-am uitat la descrierea lor si nu e tocul chiar asa inalt, abia astept sa le probez, sper sa mai gasesc pana ajung si eu intr-un oras mare
Dar cred ca abia a aparut coléctia, tre' sa mai fie, nu?!
novus spune:
Monnvas, am admirat Injineru' pe feisbuc si mi s epare ca e asa mare
, parca are mai multi ani !! tortul de la gradinita a fost demential
Noi ascultam muzica si ne jucam cu Ada, facem petrecere animalelor, le servim cu tort si cafea in recipientele de la atelierul piticilor ![]()
inapreda spune:
De ce nu rogi pe cineva sa ti le ia? Mai ales, daca porti un nr. "comun". Eu port 40
si nu mi-e frica veci ca se termina.
Dar de ce le vrei negre? Nu le vrei "de vara"? Vara aste e foarte colorata 

novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda De ce nu rogi pe cineva sa ti le ia? Mai ales, daca porti un nr. "comun". Eu port 40 Dar de ce le vrei negre? Nu le vrei "de vara"? Vara aste e foarte colorata ![]() ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
M-am gandit si eu la asta dar as vrea sa le probez ca la unii pantofi am 37, la altii 38
Ca si culoare eu le-as vrea verzi, albastre, maro de ex dar am vazut ca sunt doar 2 variante si parca cele galbene nu ma vad purtandu-le si mai ales asortandu-le la garderoba mea de vara care nu e asa indrazneata, ca de fapt toate tinutele
Dar mai stii ce idei imi vin ? la blugi ar merge de minune cele galbene, asta-i drept
!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Si mai e o chestie : dintre culori, galbenul e pe ultimul loc in preferinte, iar la pantofi albul ![]()
La sandale imi place vara bej, crem, nude, culori pastel in general