Hai izish! (73)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

A fost d-na dr la noi si ne-a linistit. Copilul e ok, constipatia este de la lp, va fi o perioada pana se acomodeaza organismul cu laptele. Ne-a dat si noua Protectis pe care l-a luat tati de la farmacie si pe care stiti si voi cat a dat.... Incepem sa luam si protectis si o sa punem si cate 3 ml de duphalac (lactoza) in laptic . M-am uitat pe cutia de ceai de fenicul de la Humanna si are si aceea o cantitate mare de lactoza...Cea mai mare realizare o constituie cele 900 gr luate de la 1 martie pana acum.. In rest...copilul e marait, colicios...mi-a dormit doar jumatati deora astazi. Trage cate un part, se sperie de el si incepe sa planga. E asa haios, bietul copil...
Ligia, am vazut tarziu apelul tau. Incercam sa dorm si eu atunci...
Ica, sincer, n-as vrea in clubul acela...Si mie incepe sa-mi fie greu pt ca nici eu nu am ajutor. M-am certat un pic cu mama astazi pe tema asta si nu i-a convenit deloc...Ea considera ca ma ajuta daca vine sambata si-mi aduce cate ceva gatit de ea sau cate o prajitura de casa, dar eu am nevoie de mult mai mult ajutor...I-am dat-o exemplu pe mama prietenei mele care a plecat in America sa-si ajute fata. la nasterea copilului, fara sa considere asta un efort. Ufff...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

capitol nou:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171224&nm=Ianfeb201274Asteptam-ultimul-bulgaras

Mergi la inceput