Hai izish! (73)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mai fetelor am scos doar 30 ml la muls...

lady

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

bulinutz ai incercat sa iei galafor?mie ala imi face sanii c de domnisoara

noi de la 13 am intrat in criza de colici si doare asa rau ca nici la masat nu a stat asa ca am apelat la fohen 30 de minute iar acum suntem pe aspirator alte 30 de minute daca doarme e bine se mai linisteste dar si asa se cam fataie.

Am vb cu cineva care pleaca zilele astea la schi in austria sa ne aduca si noua Lefax sau Lefaxin un produs foarte bun pentru colici .

Lexi ,beatrix cred ca se gaseste si in germania stiti ceva de el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Scriu rapid, ca mi-s toti copiii virusati, si eu inclusiv, abia ma tin pe picioare, da n-am ce face, bbe trebe plimbat. Nicole e normal sa faca balonase de saliva, incep sa li se dezvolte glandele salivare. Si Mihai baleste de ceva vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

bulinit si al meu baleste de multttt timp de se uda pe body pana la jumate ,il schimb de 3,4 ori pe zi de body sa nu stea ud.

In sapaturile mele pe net am mai gasit tratament homeopat pentru colici chamomilla9 sau ceai de musetel,

http://www.mylicon.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

altesa am incercat tot felul...bag la greu diverse si degeaba cred ca renunt in curand ca vad ca scade zilnic...ieri 50 ml azi 30...

cristina sanatate multa...offf greu e cu ei virusati

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Va salutam si noi. Suntem la fel de coliciosi...morocanosi si plangaciosi. Iar eu aproape la capatul puterii. Daca mai continua asa saptamana viitoare plec la mama ca nu mai pot singura...

V-am citit pe toate...
Altesa o sa ma uit pe cutie pt ca am aruncat prospectul, dar nu-mi amintesc sa fi scris asa ceva. Oricum mi l-a dat pediatra pe reteta...banuiesc ca stia ce-mi da.
Bulinuta si eu la fel am patit cu laptele pana am ajuns la 1 picatura.
Mihaela bine ai venit in club. Si eu citisem carti inainte. Am zis sa fiu documentata si m-a lovit realitatea. Nu aveam nicio legatura cu ce citisem. De la cum sa culc bebelusul- in carti scria e spate, iar pediatra mi-a zis pe o parte ca altfel se ineaca si asa e...pana la alaptare care a fost peste puterea mea.... Cand vedeam ce frumos dadeai ti citate din cursurile la care ai fost ma apuca rasul si plansul...cele mai bune au fost sfaturile fetelor care au deja un copil.
Alina ...se pare ca rabdarea si perseverenta sunt cuvintele cheie si la tine. Oricum trebuie sa fi linistita daca ti-a zis ca e bine.
Ileana propun sa deschidem un club al insomniacilor.. Bebei nostrii pe locurile fruntase.
Anahadasa si tu stiu ca te plangeai de colici. Cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

La multe lunite pentru Isabella Andreea, Filip, Stean Matei, Ana Beatrice, David Andrei!

Ica - im pare rau ca tot colicosi sunteti. Cum are, toata ziua? Sau are o perioada cand plange mai mult? Ca eu la Mihai nici acum nu stiu ca o fost colici sau nu stia sa adoarma si era mai mereu obosit. Ca el mi s-a linistit dupa sedintele de Bowen, dar tot atunci a inceput sa-i placa sa adoarma in Marsupi. Pana atunci era jale. Si acum e jale daca incerc sa-l adorm altundeva decat in Marsupi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Cristina n-as putea sa definesc exact perioadele..sunt in principal noaptea dupa ora 2 si pana la 6 dimineata. De la 6 dimineata vede pe geam lumina afara si incepe sa rada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Altesa vezi ca sunt bavetele cu material dublat impermeabil si sunt super pt balele bebelusilor si asa nu mai e nevoie sa-l schimbi de 8 ori pe zi

Anca, iubita, nu promit nimic!

Mihaela, ai o sora sexy rau.I-a stat super miresica!

Nicole, Rebecca mea a inceput sa baleasca la trei luni si a tot balit pana la primul dinte-7 luni si trei sapt. si apoi a mai balit la fiecare dinte in parte!Si facea si ea bule de ziceai ca a mancat sapun!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fac capitol nou!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput