Hai izish! (73)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Off acum am vazut ca si cealalta Irisuca e pe baricade. noi am dormit putintel, am mai si papat, dar ne doare burtica. e concert de broscute la ea in burtica.

Iris (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mihaela, ai dreptate in legatura cu cartile. Aveam 22 de ani cand am nascut-o pe mara si habar n-aveam despre copii. Singurele chestii pe care le-am citit in timpul sarcinii au fost informatiile despre cum se dezvolta bebe in burta. Atat. In rest nu am avut nici o carte despre cresterea copilului, n-am primit nici un sfat de la nimeni. Am fost doar noi doi si Mara si ne-am descurcat onorabil (zic eu).
De acum incepe greul. Primul an, un an jumate e usor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

mai fetelor dar stiu k e scump cu botezul la voi
noi botezam baiatul la o biserica de lemn de pe fundeni 150 taxa restul nu stiu
Ileana,Mihaela ; Bianca sunt alaturi de voi cu insomniile , imi aduc aminte cand eram gravida si nu dormeam decat de la 6 dimineata
Bebe Andrei este ff bine ne-au iesit analizele la urocultura fff bune , am scapat de infectia urinara , marti am fost si la ortopedia si dr ffff multumita de rezultate mai lucram un pic la tendonul achilian si gata am scapat si de ortoclinic dar eu o sa continui cu exercitiile.
Ileana cum esti cu recuperarea lui Tudor? sper k ii faci si acasa exercitiile ..
in rest pipi KK somn cat cuprinde iesit afara 2 ore , aseara i-a facut baitza la 23,30 k el a dormit de la 18 pana la 23 apoi papa somn si o trerzire la 04 intr-o foame de m-am speriat
V-ati apucat sa va faceti actele pentru indemnizatie crestere copil?
vedeti k va trebuie si certificat fiscal k v-ati platit arile la stat
va pup si va doresc cat mai mult somn si niciun pic de colici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

dupa cum am zis, l-am avut la nunta si e ok. Eventual vb cu el inainte si discutati de preferinte etc. Eu am mers pe mana lui doar i-am spus cateva melodii care-mi placeau si i-am zis NO MANELE _ NO TIGANIE si a stiut el ce sa faca.
.iti dau PM

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Bulinutza – la biserica de care apartinem botezul este 1.000 RON !!!!. Noi dorim sa facem la o biserica pe la Unirii. Acum 3 ani, la David, a platit doar nasul 400 ron, anul acesta nu stiu. Si noi tot pe 5 mai o botezam pe Antonia.
Noi vom avea cameraman +fotograf = 1.500 ron
Personaj desene animate – am vazut pe un site 150 ron /ora. Tu unde ai gasit la 70 ? Sunt si eu interesata. Merci.
Dj – am cerut o oferta pe un site – 250 eur. Aici am o rugaminte. Imi puteti recomanda un DJ bun, care sa simta ce doreste publicul ?
Mar-ysa -Eu votez 15204
Danezza – eu vreau numele si nr de telefon al dj-ului…Il recomanzi ? Merci
Alina – ma bucur ca sunteti bine.

Acum sa va povestesc despre noi.
Antonia are o stare foarte ciudata !!! De dimineata am observat ca are saliva abundenta, face balonase in gura si se ineaca cu ea… Haraie si scoate niste sunete ca si cand abia respira. Cand o pun la san ii ia cateva secunde pana reuseste sa inghita primul laptic. In plus astazi mi-a regurgitat de cateva ori. Iar seara a dat afara in jet puternic. Kk a facut in seara aceasta un verde de o nuanta nemaivazuta pana acum… Ma ingrijoreaza acea saliva inecacioasa si nu reusesc sa gasesc nimic pe net. Astazi nu am sunat la dr pentru ca am asteptat sa vad ce alte simptome are, dar maine am sa o sun pe dr. Am incercat dimineta batista bebelusului, in speranta ca poate sunetele se aud din nas, dar nu a iesit nimic…
Ati patita asa ceva cu bebelusii????

Eu, la randul meu, am o problema cu epiziotomia. Ieri am facut 6 saptamani. Acum 4 zile am simtit o durere jos si m-am uitat cu oglinda … Ultimul centimetru din taietura se umflase …si ma durea. Am inceput sa folosesc un unguent cu antibiotic. Astazi, surpriza, am regasit sange exact langa locul epiziotomiei… Nu prea stiu sa descriu, dar am ca o mica bubita care sangereaza… Sa se infectat cumva de la vreun fir si de aceea sa se fi umflat ? Mi-am facut programare pt consult gineco pt luni…dar ma ingrijoreaza ce se intampla acum .

Mami de David (16.06.2008) si Gargarita Antonia (31.01.2012)

David Adrian

Garagarita Antonia

Mergi la inceput

fetelor am uitat sa va spun, sunt socata. Copilu' meu din 4 zile nu a mai facut criza de colici decat o singura data si .. BOMBA aseara a dormit de la 10 la 4.30. Tot punema mana pe ea sa nu aibe febra etc ...
i-am marit un pic doza de lapte, acum papa aproape 140.
e ok sa doarma atat? e cazul sa-mi fac pb?
la 4.30 a papat, apoi la 7.30 si dupa aia iar a adormit tun.
Oricum fatza de toate rahaturile de le-am incercat, coleiful asta a dat ceva rezultate.
Mihaela, daca ai timp sa mai pui o data linkl cu masajul ca nu l-am salvat si vreau sa vad si eu despre ce e vorba in propozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Danezza- multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danezza

fetelor am uitat sa va spun, sunt socata. Copilu' meu din 4 zile nu a mai facut criza de colici decat o singura data si .. BOMBA aseara a dormit de la 10 la 4.30. Tot punema mana pe ea sa nu aibe febra etc ...
i-am marit un pic doza de lapte, acum papa aproape 140.
e ok sa doarma atat? e cazul sa-mi fac pb?
la 4.30 a papat, apoi la 7.30 si dupa aia iar a adormit tun.
Oricum fatza de toate rahaturile de le-am incercat, coleiful asta a dat ceva rezultate.
Mihaela, daca ai timp sa mai pui o data linkl cu masajul ca nu l-am salvat si vreau sa vad si eu despre ce e vorba in propozitie.

Mami de Eva Nicole - 01.02.2012

MTHFR C677 Homozigot

Daneza si Andrei manaca 135-170 si doarme si 6 ore eu cred k este normal si este sanatos sa doarma asa mult,
si eu ma uitam dak are febra dar acum m-am obisnuit cu somnul asta lung

Mergi la inceput

Mihaela parca tu ai intrebat de Anastasia cu gemenii
la forumul despre fiv ziceau fetele k este acasa cu baietii unul dintre ei a iesit din spital cu o raceala celalat e bine
Ea in schimb are probleme cu un rinichi si cu ovarele de la hiperstimularea din procedura FIV
sper sa fie ff bine si asteptam vesti de la ea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tebligia

[quote]
Daneza si Andrei manaca 135-170 si doarme si 6 ore eu cred k este normal si este sanatos sa doarma asa mult,
si eu ma uitam dak are febra dar acum m-am obisnuit cu somnul asta lung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Mihaela, as fi vrut eu doar sa papam la ora aceea..Din pacate a fost noapte alba, cu dureri de burtica. S-a scremut si a gemut toata noaptea. Dimineata nu am mai rezistat suferintei lui si i-am bagat din nou o aschiede glicerina. A facut zdravan si a adormit linistit.Voi intreba astazi pediatra daca e cazul sa facem ceva. Vrei sa-ti trimit produse anticoloici?Doar sa spui si le ai!
Ligia, am fost de doua ori, urla cat il tin puterile, dar mergem inainte. Da, facem si acasa ce putem, dar la sucitul gatului nu ne bagam, avem grija la pozitionare doar. Felicitari pt bufleiul sanatos!

Mergi la inceput