Hai izish! (73)
Raspunsuri - Pagina 19
bulinuta27 spune:
ALICE ai gasit pret bun si merci daca intrebi
mar ysa inseamna ca preurile gasite de mine sunt sarite rau ...dar si la voi cu biserica Doamne Ajuta-ne!
mie imi place invitatia cu girafa
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
My_Lady0091 spune:
http://www.farmaciastejara.ro/nestle-nan-sensitive-p-4565.html
Am cumparat NAN Sensitive...pentru reglare scaun.gasiti info in link-ul de mai sus.
Humana de care a zis Alina cica s-a retras de pe piata!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Izish...la inceput a fo' gelozie mareeeeeeeeeee...acum s-a obisnuit...o pupa..o mangaie!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
danezza spune:
Bulinutza - nu am fost inca la dr T. am tot alergat cu botezul .. am cheltuit si o groaza de bani si mai stau vreo sapt - doua. Daca vrei, mergem impreuna. Daca vrei sa stii daca face ctrl intern, da face ecografie vaginala
Cu preturile pt atmosfera eu stau cam asa:
450 euro pachet DJ+filmat+pozat
parca 2 ore de filmat (rezumat) si parca 200 de poze
pe DJ il stiu ca l-am avut si la nunta si facut atmosfera, toata lumea a stat in picioare.
daca vreti va dau nr lui de tel daca vi se par preturile ok.
Nicole1980 spune:
Bulinutza – la biserica de care apartinem botezul este 1.000 RON !!!!. Noi dorim sa facem la o biserica pe la Unirii. Acum 3 ani, la David, a platit doar nasul 400 ron, anul acesta nu stiu. Si noi tot pe 5 mai o botezam pe Antonia.
Noi vom avea cameraman +fotograf = 1.500 ron
Personaj desene animate – am vazut pe un site 150 ron /ora. Tu unde ai gasit la 70 ? Sunt si eu interesata. Merci.
Dj – am cerut o oferta pe un site – 250 eur. Aici am o rugaminte. Imi puteti recomanda un DJ bun, care sa simta ce doreste publicul ?
Mar-ysa -Eu votez 15204
Danezza – eu vreau numele si nr de telefon al dj-ului…Il recomanzi ? Merci
Alina – ma bucur ca sunteti bine.
Acum sa va povestesc despre noi.
Antonia are o stare foarte ciudata !!! De dimineata am observat ca are saliva abundenta, face balonase in gura si se ineaca cu ea… Haraie si scoate niste sunete ca si cand abia respira. Cand o pun la san ii ia cateva secunde pana reuseste sa inghita primul laptic. In plus astazi mi-a regurgitat de cateva ori. Iar seara a dat afara in jet puternic. Kk a facut in seara aceasta un verde de o nuanta nemaivazuta pana acum… Ma ingrijoreaza acea saliva inecacioasa si nu reusesc sa gasesc nimic pe net. Astazi nu am sunat la dr pentru ca am asteptat sa vad ce alte simptome are, dar maine am sa o sun pe dr. Am incercat dimineta batista bebelusului, in speranta ca poate sunetele se aud din nas, dar nu a iesit nimic…
Ati patita asa ceva cu bebelusii????
Eu, la randul meu, am o problema cu epiziotomia. Ieri am facut 6 saptamani. Acum 4 zile am simtit o durere jos si m-am uitat cu oglinda … Ultimul centimetru din taietura se umflase …si ma durea. Am inceput sa folosesc un unguent cu antibiotic. Astazi, surpriza, am regasit sange exact langa locul epiziotomiei… Nu prea stiu sa descriu, dar am ca o mica bubita care sangereaza… Sa se infectat cumva de la vreun fir si de aceea sa se fi umflat ? Mi-am facut programare pt consult gineco pt luni…dar ma ingrijoreaza ce se intampla acum .
biancabia spune:
Noi facem noapte alba cred. Iris se agita si icneste continuu, nu imi dau seama de ce. Astept sa oboseasca ca deja are 4 ore de cand se agita
mihaelaradu spune:
Fetelor multumesc de sfaturi vizavi de sport si centura. M-as fi apucat eu de ridicat greutati,dar am experimentat si noi episodul "rupe tzatza lu' mami" peste zi (si ieri si azi), iar ieri noapte a fost ca o calatorie in cautarea somnului pierdut.
La noi a functionat o tehnica de masaj preluata d p Sfantul Youtube si linkul camuflat al Altesei, cel cu sunetul alb. Doamne ca nu credeam sa ajung sa spun ca "puricii" de la radio e cea mai dulce muzica pe care am ascultat-o vreodata!!!
Beatrix sa sti ca nu m-am gandit vreodata la varianta cu greutatea sub 3 kg, dar mi se pare super plauzibil. Te pup si te imbratisez tare.
Vroiam sa subliniez cat de mult ne-a calmat pe noi masajul la burtica si vreau sa precizez ca eu nu gasesc aici picaturi anticolici,deci a fost ca si cand Dumnezeu dragutu' i-ar fi pus mana pe burtica. Apoi voi nu ati scris nici una ca te ia cu nebunie cand iti vezi bb plangand de durere. Plangea ea, plangeam si eu. Viata mea, ce jale a fost ieri pana am vazut mesajul Altesei. Multumes din tot sufletul. Stiam tot d la voi de feon, dar nu stiam de radio pe frecventa "goala".
Azi i-am dat 20 ml ceai de la Fares si tragea niste parturi!!! Si de astea m-am bucurat ca si cand ar fi primit bursa la Cambridge..
Doamne ce ti viata! Declar razboi tuturor cartilor despre bebelusi si tuturor "tehnicilor"de crestere a copilului!! Bullshit-uri toate si ajungi la nebuni daca a tau nu-i ca la "carte", frate!
Copilul meu e unic. Laptele meu e unic. Caca ei e unica, etc. Adio Capraru si Spock si alti destepti. Eu sunt cartea dupa care creste fii-mea.
Va pupam
Iris (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/
mihaelaradu spune:
Anca_cls unde citesc povestea?????
Izish scumpa ma agit si eu maine cu niste majorete fiindca acum scriu d p tel si nu stiu cum sa le "bag" la dans pe dansele. Sa aduci un bb sanatos, cumintel si mancacios.
Lady s-a anulat nunta la Bacau din cauza celor 2 perechi de parinti (ai mirilor), soacra-mea a ratat ocazia sa fie in centrul atentiei de data asta :-) :-P
Anastasia cu gemenashii?!
mihaelaradu spune:
Ileana nu dormi? Ce faceti? Mancati? Noi am adormit de putintel, ne pregatim sa schimbam bratele cu patul.
Somnic curat