Pufi de Ian-Feb 2010 (72) - La multi ani Danasor!
Raspunsuri - Pagina 8
Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui nyny
Vorbesti serios?!?!?? Woooow... bravo! mama, ce m-am babit... Mamica fericita de Mara si de David |
in prima instanta am crezut ca e vorba de vreun film cu desene animate cu chip and dales... Felicitari! Mai, ce revigorare de viata sociala ai, m-ai facut verde de invidie!
livia1980 spune:
Asa intr-o fuga am trecut sa va salut....si sa va trimit muuulta primavara in sufleterevin cand am timp....
nyny spune:
Seara buna.
Slaba activitate vad... nimeni la schimbul 3? Poate maine aveti mai mult chef. Cica se incalzeste.
Simply offf sorry de indigestia Arianei. Sper ca deja e mai bine.
Atlantiq La multi ani, sa-ti traiasca mama! Ce frumos ati petrecut si voi in weekend. Bravo voua!
Dastefa- bravo Mirunei pt rabdare, data viitoare sigur o sa fie si mai bine.
Ruxita ai fost amuzanta cu chip&dale.
Bf, Livia
Alexutza cum te descurci?
Fac o urare si ma bag si eu la nani. Noapte buna fetelor.
Mamica fericita de Mara si de David
simplicity spune:
La multi ani Dana!
Sa ai parte de tot ce iti doresti tu
Esti o mamica tare dragutza , sper sa ai o aniversare frumoasa
Simply,mami de fetita frumusica
simplicity spune:
Buna seara,
Nyny e mai bine, nu a mai varsat, a mancat un picut si a fost si activa mai spre seara, acum doarme mititica
Atlantique La multi ani mamei tale
Dastefa 45 de minute e chiar grozav , bravo ei
Oare unde sunteti ladies? Va refaceti dupa un weekend plin?
O seara linistita va doresc si eu
Simply,mami de fetita frumusica
nyny spune:
LA MULTI ANI DANASOR,
mamica de fetita frumoasa !!!
Nu pot sa-ti urez decat sa fii sanatoasa ca sa te poti bucura de printesa ta si sa realizezi tot ce iti propui! Restul.. fericire, iubire si noroc sa vina de la sine.
Mamica fericita de Mara si de David
dastefa spune:
si acum e timpul sa dau si o mare
eu am avut o noapte urata ,ciudata cu Miru
mi-a facut un pic de febra si de la 1 s-a foit pana pe la 6.Dar partea cea mai neplacuta a fost ca se speria puternic din cand in cand nu de ceva ce ar fi visat ci de ceva ce parca vedea langa ea(desi nu era nimic).Si dadea sa se fereasca ,tipa ascutit si avea o privire tare speriata
brrrr...,nu pot sa-mi dau seama ce s-o fi intamplat mai ales ca nu am observat niciodata sa aiba frica de ceva(in afara de foc,chestii fierbinti de care stie ca trebuie sa se fereasca)
dastefa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui livia1980 Asa intr-o fuga am trecut sa va salut....si sa va trimit muuulta primavara in sufleterevin cand am timp.... mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
multumim,multumim
asteptam sa ne mai spui ce mai faceti voi
plateea spune:
neata, fetele...
primiti o cafea aromata cu un strop de rom si niste goffre cu fructe de padure si multa frisca???
nu reusesc sa tin pasul cu voi dar ma gandesc la voi in fiecare zi si sunt alaturi macar cu sufletul!
sanatate multa pufilor si parintilor de pufi si o zi minunata sa aveti!
LA MULTI ANI DANA!!!