Pufi de Ian-Feb 2010 (72) - La multi ani Danasor!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Un brat de pentru voi toate!! Multumesc pentru urarile pentru Mara! Intorc urarile inzecit pentru toti pufuletii. Iertati-mi absenta... sunt mult mai activa pe FB decat pe DC din motive legate de privacy. Scriu extrem de rar aici, raaaar si la iepurasi.
Va imbratisez!!

R, mamica lui L si a M
I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

si cu ocazia asta m-am hotarat sa il las si la anul in continuare tot la cresa...am vorbit si cu asistenta sefa...mie imi era ca la 3 ani imi spune sa il mut...a zis ca nu e vorba de asa ceva..termina anul la ei..plus ca l-au inscris deja pentru anul viitor deci nu mai alerg ca bezmetica dupa interventii...
Si sincet vorbind sunt mai linisita ca e mai mult personal dupa capul lui..si cum noi nnici macar nu vrem sa auzim de olita...de mancat stie singur dar ii e lene....asa ca nu ne grabim sa schimbam locatia...

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

pai nu ai de ce sa te grabesti
eu vreau gradi pentru ca sper sa ma ajut cu cumnata mea ca merge si nepotica acolo si ne impartim dusul adusul copiilor
in plus eu inca nu sunt hotarata daca o dau sau nu pe Daria la scoala
pur si simplu simt ca o iau razna
cei mai multi p#259;arinti(cu scaun la cap) s-au hotarat pentru una sau alta dintre variante si merg inainte
eu nu..
2 zile zic ca o dau la scoala si ma frasui tare la care(cea de care apartinem sau cea de langa gradi unde vor fi majoritatea colegilor de gradi) apoi iar zic ca o mai las in gradi
nu va spun cate energie imi mananca treaba asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Off nici nu stiu daca sa scriu sau nu, sa nu ma priviti prea ciudata...Ariana nu vrea sa se joace cu nici un copil, nu ii saluta, nu pune mana pe ei, numai ii priveste si asta de la mine din brate, cand trece pe langa ei(daca e mai ingust spatiul) asa se incordeaza...nu pot sa imi scot din minte intrebarile< unde gresesc?> , <ce pot face?> ; la starea mea se adauga si intrebarea unei persoane: "dar de ce ii timida?" daca stiam raspunsul probabil ca as gasi o solutie;

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Off nici nu stiu daca sa scriu sau nu, sa nu ma priviti prea ciudata...Ariana nu vrea sa se joace cu nici un copil, nu ii saluta, nu pune mana pe ei, numai ii priveste si asta de la mine din brate, cand trece pe langa ei(daca e mai ingust spatiul) asa se incordeaza...nu pot sa imi scot din minte intrebarile< unde gresesc?> , <ce pot face?> ; la starea mea se adauga si intrebarea unei persoane: "dar de ce ii timida?" daca stiam raspunsul probabil ca as gasi o solutie;

exact in situatia asta eram si noi inainte de gradi... evita copiii, daca vedea o gashka de copii o lua in directia opusa... si eram si nedumerita si ingrijorata... acum socializeaza altfel cu copiii, mai mici, mai mari, fetite sau baietei, imparte cu ei lucruri (mancare), orice... deci gradi nu a fost degeaba (ca se tot frasuie sotul ca da o caruta de bani pt educatia lu peshte ca nu vorbeste, nu face la olita, nu aia, nu aia...)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

si cu ocazia asta m-am hotarat sa il las si la anul in continuare tot la cresa...am vorbit si cu asistenta sefa...mie imi era ca la 3 ani imi spune sa il mut...a zis ca nu e vorba de asa ceva..termina anul la ei..plus ca l-au inscris deja pentru anul viitor deci nu mai alerg ca bezmetica dupa interventii...
Si sincet vorbind sunt mai linisita ca e mai mult personal dupa capul lui..si cum noi nnici macar nu vrem sa auzim de olita...de mancat stie singur dar ii e lene....asa ca nu ne grabim sa schimbam locatia...

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

pai nu ai de ce sa te grabesti
eu vreau gradi pentru ca sper sa ma ajut cu cumnata mea ca merge si nepotica acolo si ne impartim dusul adusul copiilor
in plus eu inca nu sunt hotarata daca o dau sau nu pe Daria la scoala
pur si simplu simt ca o iau razna
cei mai multi p#259;arinti(cu scaun la cap) s-au hotarat pentru una sau alta dintre variante si merg inainte
eu nu..
2 zile zic ca o dau la scoala si ma frasui tare la care(cea de care apartinem sau cea de langa gradi unde vor fi majoritatea colegilor de gradi) apoi iar zic ca o mai las in gradi
nu va spun cate energie imi mananca treaba asta

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

pana in ce data trebuie sa te hotarasti?
nu poti face o vizita la acea scoala sa vezi concret despre ce conditii este vorba? sa fii acolo si sa ti-o imaginez pe Daria stand in banca (cum sunt interioarele, prafuite, imbacsite sau aerisite cu flori, ferestre mari, interioare luminoase, covorase pe jos, planse, materiale pe pereti, bancute pe masura lor, program de joaca, masa, sport, etc.) abia apoi sa ajungi la o concluzie, respectiv decizie...

Mergi la inceput

Legat de FB:

Sper sa nu se supere nimeni, imi spun parerea mea. Eu personal clar voi avea retineri mari in a-mi exprima sentimentele, gandurile; pt ca aici mi le expun sub numele de <Simply> iar acolo vor aparea sub numele meu(iar eu din motive intemeiate nu consider FB f sigur in ceea ce priveste privacy). Aici simt o libertare de exprimare, simt ca pot sa scriu cam ce doresc fara a fi asociata cu cine sunt eu, daca as fi dorit sa fiu cunoscuta sub numele meu mi-as fi pus nick-ul cu vreo anumita legatura.

Am rugamintea ca pe FB sa nu se faca nici o asociere intre nick-ul meu si numele meu.

Sper sa nu se inteleaga gresit,dar pur si simplu nu ma simt in siguranta acolo(si mama mea e pe FB, clar am retineri f mari, oricat de privat poate fi). Asta e feelingul meu si nu doresc sa supar pe nimeni.

Mergi la inceput

Ruxita stiu ca mersul la gradinita ar ajuta, dar asta nu e optiune momentan pt noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Simply nu vad de ce s-ar supara cineva.

Am si eu retineri majore in legatura cu grupul de pe FB, din anumite motive nu voi fi prea activa.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Simply nu vad de ce s-ar supara cineva.

Am si eu retineri majore in legatura cu grupul de pe FB, din anumite motive nu voi fi prea activa.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

ma inscriu si eu in clubul retinutelor - a nu se asocia nickul cu numele real...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

In primul rand...
La multi ani Adam! Bea ce baieti mari ai!

Apoi Fb. Nici eu nu am cont si aici sincera sa fiu ma simt mai in siguranta. Pe fb au conturi multi cunoscuti si nu stiu cat de privat va fi pentru mine. Si cum zicea si Larisel nici eu nu am nici cea mai vaga idee cu ce se mananca. Mie imi place aici.

Simply cred ca esti o mama f calma si f grijulie cu copilul tau. Mi se pare ca iti faci f multe procese de constiinta pentru aspecte care nu depind in totalitate de tine. Esti o mama f buna, sa stii....cel putin asa te vad eu.

Ruxita, felicitari pentru nepotel! Sa aiba sarcina usoara si copil sanatos!

Mire ! Deja faceti propozitii? Bravo Mara!

Larisel nici mie nu mi se par slabute gemanutzele, sunt ok. La fel si la mine cu plastelina dar nu prea respecta spatiul asa ca i-am scos-o din uz pentru o perioada. Ne jucam cu castane, cu cuburi....si cu cratiti si castroane.
Nu am vazut pozele noi...mi-a aparut cea cu plastelina.

Alexa, iar raceala? Si la noi sunt 2 tipuri de viroza ff urate: una cu febra mare si alta fara, dar se pare ca amandoua cedeaza f greu la tratament. Sa va faceti bine repede!

Tomaca, multa sanatate tie si sa scape Tudor!

Dastefa iti doresc sa reusesti sa iei o decizie cu care sa fii impacata!

Sorina , sper sa treci cu bine peste toate problemele!

Mergi la inceput