Jocul cu carti 4
Raspunsuri - Pagina 4
glimmer spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BrimUnfold "The Club of Angels", de Luis Fernando Verissimo? |
Da, asta e!
Mesajul a aparut dupa postarea mea, pentru ca a fost moderat.
glimmer spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J G Glimmer, trebuie s-o citesc pe asta! Astept raspunsul |
Spor la lecturat, a aparut si la noi cartea. Merita citita, e unica, in felul ei (si cu asta n-am spus nimic, pentru ca multe carti sunt asa ).
viviana spune:
O prietenie neasteptata intre 2 barbati complet diferiti.
Cand cel in varsta povestea, "jupanul" simtea ca se reinnoieste virginitatea lumii.
---------------
Am pus eu ca sa nu stea jocul. Brimunfold si-a inchis contul.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
viviana spune:
Glimmer
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
glimmer spune:
Un profesor se arunca de la fereastra clasei, parand ca s-a sinucis; un altul ii preia clasa, in ciuda parerii celor din jur ca elevii ar fi vinovati de moartea profesorului.
viviana spune:
Sfarsitul orelor - Dufosse
vivi
viviana spune:
Un barbat primeste misiunea sa construiasca un pod peste un rau.
vivi