Strengari 43 - Hai Strumfy, Magddalena, Happylica!
Raspunsuri - Pagina 9
dara76 spune:
Monna, ce bine sa te re-auzim, abia astept sa ne mai povestesti cand vei putea. Ai o mandrete de baietel, sa fie norocos pe toate planurile!!! Felicitari pt. tzitzi!!!
Dana, nu voiam sa zic ca exista probleme mai mari, voiam sa zic ca durerea e o problema reala si cine a simtit-o, cu tot cu frica sa nu fie ceva rau cu bebe, etc. va intelege. Poti sa consideri in loc de trombofilie sau mamici cu gemeni c-am zis gravidute cu dureri. Nu stiu de ce durerea n-ar fi o problema :) eu zic ca-i una babana :) Nu in sensul ca-i grav ceva, ci ca nu e nici asta floare la ureche. Pai mie mi-e mai nashpa de durerile incerte, care nush de la ce sunt, daca-i ceva cu bebe, daca nasc mai devreme etc. decat de insulina, care-i mai floare la ureche decat ele.
34+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
emmaella spune:
Hai Happylica! Hai bebe Alexia Elena!
monna-Bine ai revenitSa-ti traiasca baietelul si sa va acomodati repede unul cu celalat!
Chito, felicitari pentru vesti bune!
dana-stai linistita,gandeste pozitiv si bebele cu siguranta va sta la caldurica pana aprope de termenDaca tu iti faci griji ce sa mai zic eu ....vreau sa mai stea macar pana luni ,cand imi vine doctorul si poate...daca am noroc sta pana miercuri cand sunt programata pentru operatie
Despre dureri nu mai zic nimic,ele sunt stau mai mult in pat si pentru ca Anastasia se misca mult incerc sa cred ca totul e in regula atat timp cat o simt activa.Maine schimb semnatura,implinim 39 de saptamanisi nu-mi vine sa cred ca am reusit sa ajung pana aici.Doamne ajuta,sa fie bine si in continuare!
Emma,mami de Andrei(7 ani) si38+ Anastasia
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
dorinutza82 spune:
Hai Happy, hai bb Alexia
Sa iesi repede din operatie si sa te recuperezi usor!
monna, welcome back si bv pt papatul la tzitzi. Ai un strengar tare scump!
Va las ca eu sunt chiauna, Stef s-a plimbat azi-noapte de la tati la mine si invers pana s-a hotarat sa doarma cu mine-n pat. Eu de ceva vreme dorm singura noaptea ca sa am loc de latzit si aruncat picioarele peste tot si de tras pilota sub mine si....ce mai...sa am loc de lafaiala.....Eh, azi-noapte neavand loc, nu am dormit bine si ma doare capul de nu ma vad.....
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 33+ cu
wali spune:
Buna de dimineata mamicilor si strengarilor !!!! Va ofer cate o floare in contul zilei de ieri.
Dana esti faina in orice stare.
Monna ai toata aprecierea mea, ca reusesti sa tii deja bebe in brate si refacere consecventa pe mai departe. strengarelul tau scump!
Ronina esti dulce, dulce cu Biencuta ta in brate.
Dara, tu ai cele mai multe probleme, dar esti optimista trupei de strengari, se stieeee!!!
HAPPYLICA
Doamne ajuta sa fii puternica si sa razbesti cu bine!!
In 15 martie se va naste si bebe Ali. Abia astept, dar mi-e si o teama de operatie, vai, vai !!!!
Va imbratisez pe toate gagicile!!!!
37+ cu Ali
dara76 spune:
Asa e, sunt dureri care streseaza organismul lungi perioade de timp si dureri care, in plus, te fac sa te sperii ca daca nasti mai devreme, daca are ceva bebe si-s nasoale toate.
Lol, Wali, probabil ca optimista e aproximativ mult spus, dar imi asum ca ma sperii de diferite dureri si simptome (nu de toate). Wow, te trec in listuta :)
Cautam cum sa faci laptele mai nutritiv (alimente importante ar fi ovazul, hrisca, ulei de migdale (probabil presat la rece) sau migdale, ulei de seminte de in) si am gasit niste chestii:
cica pompa+muls manual = 80% mai mult colostru/lapte decat doar pompa
http://medicalxpress.com/news/2012-01-differences-affect-breast-nutritional.html
filmulet muls manual:
http://newborns.stanford.edu/Breastfeeding/HandExpression.html
filmulet pompa + muls manual [productie mult mai mare de lapte]
http://newborns.stanford.edu/Breastfeeding/MaxProduction.html
34+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
dana_cp spune:
Neata gagici!
Monna, ce bine ca ne scrii! Cand poti, mai intra cu detalii ca astea-s delicioase.. Zi-ne cum deschide gura sa apuce tzitzi, zi-ne cum te topesti cand te uiti la el, etc.. Apropos, observandu-l pe Andi, crezi ca e adevarat ca bebeii vad doar la 30cm de ei deocamdata? Si chiar miroase a lapte?
si doamna si puradelul
Dara, stiu ca tu zici numai lucruri dragute, asta cu rusine e a mea, nu ca ai zis tu ceva Iar tie iti doresc din tot sufletul sa dispara toate belelele cat mai curand dupa nastere. Oricum, daca Doamne fere vine Miruna mai devreme de 37+ nu mai e asa o problema, mai ales ca ea e mai maricica. Eu cand am intrat in s36 (luna 9 dupa cum stiu eu) m-am relaxat cu nasterea ceva mai mult, singurul stres fiind ala legat de Cta, nu de puradel.
Emmaella, wow programarea pe 15!! In curand o sa trebuiasca sa scoatem motatele si pt tine! Mai ai putin de tot
Tu nu ne-ai zis cum reactioneaza Andrei.. e emotionat ca o sa aiba surioara?
Multu, Walli Mamaaaa, si tu tot pe 15?! Saptamana viitoare avem ceva activitate!! Cum stai cu emotiile? Mi se pare asa ... intr-un mare fel sa stii dinainte exact ziua.. ma bucur pt tine si pt toate fetele care stiu deja cand va fi marea zi! Sa ne mai scrii pana atunci!
Siiiiii................ evenimentul zileeeeiii......
HAPPY!
cu Gaza... >> AMR 3 saptamani!!!
dara76 spune:
Si tot din seria filmuletelor de mai sus,
mufarea asimetrica
http://newborns.stanford.edu/Breastfeeding/FifteenMinuteHelper.html
34+ Miruna Sanziana
Tala spune:
[center]
Hai HAPPY!!! Hai ALEXIA ELENA!!
[/center
Abia astept sa avem vesti!
Monna ce ma bucur sa te vad! si multumim pentru poze - ai baietel tare frumos si faceti o familie reusita. Tu cum esti dupa operatie? Poate's eu sadica, dar ce a fost sau este mai rau? eu parca am uitat tot.
Se precipita pe aici cu vesti, Emma si Walli pe 15 deci iesim cu motatele in strada.
Am fost si eu la control - galusca a mai crescut, cica are 2900g acum si m-am mai linistit putin. Totul e ok, analize, col, placenta, lichid, ea miscacioasa...La mine a zis dr ca se face ca nu a auzit cate kg am luat si m-a certat ca sofez si ca nu stau toata ziua in pat - adica i-am povestit ca am calcat haine cam jumatate de ora si apoi am avut contractii dureroase. Si ce planuri de munci mai aveam....
Cumva parca mi-e teama sa nu ma obisnuiesc cu leneveala si apoi poate mi-e greu sa intru in priza si operata fiind.
Bia cum e Rebeca? a mai varsat? ce a zis pediatrul?
dara76 spune:
Tala, pai 2900 e super. Chestia aia cu leneveala si obisnuit asa mi-o bagau si mie parintii in cap si am verificat-o in realitate si nu mi s-a intamplat asa. Cand venea nevoia peste mine, ma mobilizam. Daca e ceva sa ma impiedice vreodata, e vreo depresie, vreo senzatie de neputinta (sau gandul ca "nu pot", sau gandul "(oricum) n-are rost", nu obisnuinta lenevelii. Cel putin asta-i parerea mea
Am corectat linkurile, thanks Sovi, ca era acelasi link peste tot si nu mi-am dat seama ca nu se schimba.
34+ Miruna Sanziana
dara76 spune:
mesaj Happylica:
"Se pare ca se amana pe maine marea intalnire. Au urgente extrauterine rupte, sali putine. Cu psihicul meu e mai greu ca ma setasem pentru azi. Revin cu vesti. Raman in spital."
A mai zis ca ea la ziua de 10 se gandise initial.
34+ Miruna Sanziana