Strengari 43 - Hai Strumfy, Magddalena, Happylica!
Raspunsuri - Pagina 18
dorinutza82 spune:
Neatza!
Hai happy! Hai strumfy
mada, daca s-a inmuiat colul poate ca nu mai prinzi inca o sapt....dar o baie un pic si mai calda, ceva plimbari mai lungi sau chiar niste dragaleli cu tati nu ar merge? Barza aia pe care ai vazut-o s-a ratacit? Vad ca ai scos-o de la semnatura, creca nu mai stie ca are de facut o livrare
monna, ma bucur ca strengarul va lasa sa mai si dormiti noaptea. Alea 2 ore de somn chiar ca-s bune, asa se mai strange si laptic. Din patut il poti lua singura sau ti-l da tati? Te-a invatat in spital cum sa-l determini sa prinda corect sfarcul sau a stiut el ce are de facut?
Eu sunt singura cu Stef pana maine dim, sa vad ce activitati reusesc sa gasesc fara alergatura multa. Ne-a facut tati papica ieri sa nu trebuiasca sa stau si la bucatarie, deocamdata ne uitam la tom si jerry
Va pup!
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 33+ cu
marci_mami spune:
neatza !
va servesc cu o cafeluta si un strudel cu mere!
Dana am incredere totala in dr si ma las pe mana lor.Si sa sti ca si eu bag tone de mancare in mine.Am primit din Romania pt Oliver 3 saci(nu pungi!!!)cu pufuleti si mai mult de jumate am mancat eu
Ronina,Monna,Meg ma bucur de fiecare data cand citesc de voi si va multumesc ca va faceti timp sa ne impartasiti si noua din experienta voastra
Hai Happy
36 Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010
Tala spune:
Mesaj de la Happy:
"Ne pregatim de intalnire. Au inceput contractiile"
Hai HAPPY si ALEXIA!!!
dana_cp spune:
Magdalena
Monna, ce frumooos zici tu de Andi.. mi se face super pofta de-al meu, abia il astept!! Mai vrem!!!
HAI HAPPY!!!!!
cu Gaza... >> AMR 3 saptamani!!!
dara76 spune:
Intrasem sa scriu si eu ce-a zis Happy, ca are si contractii desi e in pregatiri de ceza si ca crede ca azi a vrut bebe sa vina, date fiind contractiile. Am inteles ca ramane ceza.
Hai Happylica!Hai bebe Alexia!
Monna, ce frumos povestesti, ma bucur sa aud. Ti-or fi pus oxitocina sa se contracte uterul. Ma bucur ca merge cu alaptatul.
Voi patiti sa intepe tare vezica urinara? Daca are ceva in ea, uneori cand sta bebica pe ea, cred, inteapa tare, trece doar daca o relaxez cand o golesc. Dar in momentele alea abia ajung la toaleta de durere de vezica. Sunt perioade asa cand trebuie sa ma duc si la 5 minute. Trece daca stau pe toaleta cu vezica relaxata sau parca-i mai bine in pat.
34+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
dana_cp spune:
Dara, patesc si eu asa cu vezica si am crezut ca e de la faptul ca e Gaza jos de tot. Ma inteapa, ma doare.. simt uneori ca mi-o ia in manute asa de deranjanta e senzatia. Si mai am momente in care cred ca daca nu ajung URGENT la baie fac pe mine, insa ma duc pt 2-3 picuri.. In general, in cazurile astea, dupa 2-3 picuri mai stau nitel si in 5 min vin inca 2-3 picuri, si abia atunci simt ca s-a golit..
Si ultima chestie pe tema - eu sunt ferm convinsa ca daca as putea sa stau la toaleta toata ziua, as face intermitent toata ziua, din 10 in 10 min. Ma tem ca dupa nastere o sa am mari probleme cu incontinenta..
cu Gaza... >> AMR 3 saptamani!!!
Tala spune:
Dana nu o sa mai ai probleme dupa ce nasti pt ca nu-o sa-ti mai framante Gaza vezica. Eu asa am avut la prima sarcina, wc-ul era prietenul meu cel mai bun. Acum m-am nesimtit si nici nu merg noaptea la buda. Cred ca depinde cum s-a asezat uterul pe vezicile voastre.
Monna ma bucur ca apuci sa dormi acel minim interval. Mi-e frica sincera sa fiu de agonia aia de oboseala. Sper sa ma reglez repede cu noul program.
buburuza1979 spune:
hai Happy!!!
neata si de la mine!
Dana e normala senzatia acum pe ultima suta... si eu am trecut prin faza asta (cu pipilicu zic), iar dupa nastere a revenit la normal totul... nici vorba de incontinenta! apasa bebe pe vezica si orice mica cantitate se simte de parca ai fi baut un litru de apa...
si eu sunt in ture la baie, dar am remarcat ca daca stau intinsa in pat pe o parte senzatia se mai domoleste si apuca vezica sa se mai umple, asa ca nu mai merg doar pt 2 stropi.
Monna ce frumos povestesti!!! ma bucuur mult ca merge asa bine alaptatul chiar de la inceput! cu noptile asa e pana va intrati in ritm, dar o sa stabilizeze programul curand
mami deSerban Alexandru 15.07.2009
37+ cu Mara Ioana
AMR 1 saptamana!!!
magddalena spune:
buna dimineata
azi sunt foarte fresh si odihnita,tot imi caut ceva de treaba prin casa si nu gasesc,plec la cumparaturi inutile acusi..
Dorinutza,asa sper si eu ca daca colul era moale,nu mai apuc o saptamana,Doamne ajuta!!
durerea de spate tot o mai am ma misc ca o baba,nu imi gasesc pozitiile,dar ataT nu s-a intensificat nimic..din pacate.
Ronina si Monna, sunt asa optimiste si pare asa de usor ingrijirea bebeilor,ma rog sa fiu si eu asa calma si sa am rabdare,sa fiu cat mai zen!!!multi pupici sunteti chiar un model de urmatfelicitari!
Oare struumfy e in spital?
Happy se pare ca Alexia a vrut chiar azi sa vina nu?ce frumos!!nastere usoara si recuperare cat mai usoara!!
va pup plec la cumparaturi sau macar la cascat gura prin magazine
HAI HAPPYLICA!!!!!!
Mada 40+ MAYA-ELENA
hai Maya la mami..