Strengari 43 - Hai Strumfy, Magddalena, Happylica!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Carstea, aia de dimineata e 8,6 mmol? sau dupa ce bei glucoza?

Uite aici conversii: http://en.mte.cz/conversion.php

34+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Tala, am vazut ca aia cu trezitul ar fi in primele 2 saptamani de viata ale bebelui sau in caz de icter, bebe mai mic, ca dupa aia cica incepe sa aiba grija singur.

34+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Nici eu nu reusesc sa vad nici o poza cu bebelina lui Meg pe fb

Miha, mamica fericita de Rares si 35+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

gata, dara, am remediat cu pozele..era setat nush cum sa le vad doar eu..

m-am uitat si eu in urma, vad ca nu au mai aparut bebelusi noi...credeam ca daca lipsesc 3 zile se umple la odisee. deci se cam impun niste majorete pentru fete..

tala, la 8 ore m-am dat jos si am facut cativa pasi doar..la 12 am iesit din sala, la 8 seara am mers..apoi peste noapte am stat in pat cu motzata mica si george (sotul), am mai incercat doar la marginea patului, insa nu am reusit si a fost nasol in prima zi nu atat de durere,ca asta a fost f ok, cu calmante pe cateterul de epidurala, DAR calmantele astea ma ameteau de nu puteam sta in picioare, am facut tensiuni f f mici si din cauza asta nu puteam merge, de ma lua plansul de ciuda; dupa ce am scapar de caterer si am ramas cu calmante pe vena m-am redresat rapid.

multumesc de toate urarile pentru cea mica, sper sa ajunga la ea energia asta pozitiva!

meg,dematei(9.02.2007) si cu ..AMR 1 zi!!

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns franqois spune:

Buna burtici,

Meg ai mei au avut icter la nastere din cauza incompatibilitatii de grup (0 si A) si au stat la lampa amandoi, vreo 3 zile. Nu si-au revenit la culoare dupa ce au stat la lampa, a mai trecut ceva vreme de cand m-am intors acasa. Si acum am mers la Institutul de hematologie sa vad daca am anticorpi anti A, eu avand grupa 0. Oricum nu tb sa-ti faci nici un fel de pb., daca sta la lampa e foarte bine, n-o sa aiba nicio pb. dupa.

Salvati-ma si pe mine cu un sfat, ce salteluta pentru bebe sa cumpar, din ce sa fie si de unde? Am avut din iarba de mare dar am inteles ca nu e buna.

Nu l-am inscris pe cel mic la scoala, ca nu stiu cine va lua preagatitoarea, invatatoarea va veni deabia in toamna. La cel mare stiam cu 1 an si ceva inainte ce invatatoare va avea si acum nu stiu nimic.

Hapylica iti tinem pumnii maine!!! Totul o sa fie bine!!!

37+ cu Andrei si mamy de Ioan si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Francois eu am luat (chiar azi mi-a sosit) saltea de cocos integral (fara burete adica). Am dat 155 de lei si am luat-o de la 'la copii' (scris legat). E subtirica, dar nu cred ca ar fi ajutat la ceva sa fie mai groasa (ca doar nu nasc un elefantel :) ). Are si husa detasabila si se poate spala. Oricum eu am luat si protectie de saltea din cea antisufocare care mai are si ea cam 1cm si ceva si sa zicem ca satisface nevoia de moliciune.
Nici eu nu mi-am inscris baiatul la scoala (la noi era la alegere) cam tot din cauza asta plus ca erau prea multe schimbari in viata lui (pe langa sosirea surioarei)

Meg multumesc ca ne-ai povestit, imi da curaj ce spui tu acolo. Am vazut si eu printesa - ce fatzuca dulce are, e scumpa foc!

Happy sper ca esti bine, odihnita si ca te-au mai lasat emotiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
Acum m-am trezit si eu. Am fost foarte obosita, am fost toata ziua in oras si asa de tare m-am obosit de zici ca toata ziua am sapat.
Ieri am fost cu fetele la restaurant, adica cu mama si surorile mele. Am dansat putin dar nu prea mult ca mi se tot intarea burtica. Se uitau femeile de acolo la mine cum de o gravida danseaza, dar eu am avut un chef asa de mare de dans ca nu am rezistat. In rest am ras toata seara iar Robert nu imi dadea pace. Tot cu piciorusele la mine in coaste si ma tot lovea.

Meg bine ca te-ai recuperat asa de rapid si imi pare rau ca bebelina a facut icter.

Franqois eu am cumparat saltea din cocos si am inteles ca acea e cea mai buna pentru bebeblasi.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 32+ Robert Aaron

AMR 7+ SAPTAMANI

Mergi la inceput

Am vazut pozele, e o dulceata Ana, Meg! Multa, multa sanatate pentru amandoua, si noroc cu carul!

Hm, pai nu puteau sa-ti scoata cateterul mai devreme si sa te lase pe vena? Inteleg ca n-ar fi crescut cu lichide si sare tensiunea sau nu e voie? Sonda cand ti-au scos-o?

34+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Da Dara, asa am sa fac, am sa intreb direct de lanolina nu numai la sensiblu poate am noroc.
F bine ca ai iesit cu fetele,titi. Bine ca ai putut sa si dansezi un pic, eu cred ca face f bine la psihic sa faci cate putin din ce faceai inainte de sarcina.

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 33+ cu

Mergi la inceput

Dorinutza, totusi sa verifice bine la farmacie, alea lansinoh si medela purelan se stie ca-s safe pentru bebe, nu am idee cu alte substante.

34+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput