Strengari 43 - Hai Strumfy, Magddalena, Happylica!
Raspunsuri - Pagina 13
Tala spune:
HappyX2 chiar ne bucuram sa te avem alaturi. Cumva inteleg ce spui pt ca atat cat am avut si eu probleme am ezitat sa-mi fac aparitia, dar imi dau seama ca mi-ar fi fost mai usor daca nu procedam asa.
Daca odiseea asta ar fi fost numai cu complimentari si pupici roz eu nu mai eram pe aici.
Te rugam deci sa ne povestesti despre tine si prin ce ai trecut, cum esti acum, iar noi pregatim motatele pt data de 12
Tala spune:
JD nu stiu daca am cum sa ajung la tine duminica sa cersesc si eu un mucenic, asa ca o sa ma multumesc cu cei de la Mega Image
chitosenia spune:
Buna fetele mele,
Pana acum raportez o dimineata zbuciumata... bebe Edu s-a trezit cu funduletul in sus si ma tot loveste de mama mama..cred ca am inceput sa am niste contractii dureroase daca astea or fi contractii...neuronul gravid a 2 a oara tot nu le cunoaste... mersul cu masina e un chin ..lui Edu nu-i place deloc pozitia .
De abia acum ne pregatim de plecat in vizite..dupa macinici la mama mai mult si o fuga pana la mamaie( sotu a fost la dentist ..a avut o problemita la o lucrare.. eu nu am mai fost de vreo 3 ani...sper sa nu am cine stie ce chestii pe acolo).
Intru mai pe seara sa vad cine ce a mai facut
Mamica de Bu minunat si de strengar +36
dara76 spune:
He, Chito, bine c-ai zis, credeam ca numai Miruna danseaza intruna de azi dimineata, rau de tot, de-am obosit si eu pe langa ea :)
Tala, cand ai zis gretzos m-am gandit c-ai pus mult unt. Zi merci ca nu-ti ies, mie-mi ies daca-mi pun mintea si arat total invers decat tine, care arati super :) Mai bine asa, nu-ti ingrasi familia.
34+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
magddalena spune:
Tala mersi,eu am facut mucenici moldovenesti te astept cu mare drag
JD wow asa mult framanti la ei?eu nu maxim 20 de minute cand vad ca aluatul se desprinde de vas,acum na sunt retete si retete.
Mai am un pic si plec la spital,revin cu vesti diseara,daca revin.,vad ca durerea de spate nu ma lasa abia ma misc,poate e semn bun.
poza am facut aseara la insistentele sotului ca mie numai de poza nu imi arde la butoiul care il am in loc de burta dar i-am facut hatarul..le postez pe picasa imediat ce le descarc.
pupe revin (cred)
Mada 40+ MAYA-ELENA
hai Maya la mami..
Tala spune:
Asa-i Dara, cu mine familia mea chiar NU are sanse sa se ingrase (si nu stiu daca e de bine sau nu...)
Mada eu cred ca durerile de spate spun si ele ceva. Asteptam vesti cat mai curand.
Dupa cum se vede eu azi am stat calare pe internet (cu mici pauze de lupte intergalactice). Cum sa stau asa inca 10 zile de acum incolo?!? (asta a fost recomandarea doctoritei mele)...
Mai vrem si nooi vesti de la Ronia, Monna, Bia, Ruxandra, Gabriela, Anca de la toate mamicile si de la bebici.
Ce sa-i fac eu de mancare lui David acum? la pranz l-am nimerit cu supa de rosii, dar acum?
dara76 spune:
Vesti de la Meg prin Dana (care e la o cununie):
"A venit lapticul, eu sunt destul de sprintena, Ana insa a facut icter mai sever (incompatibilitate de grup eu-sot) si sta la fototerapie, ne externam mai incolo. Pup gashca!"
34+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
SuperMami_1 spune:
V-am zis eu ca Meg topaie pe culoarele RM!
Hai Mada!tinem pumnii sa fie bine si durerile sa fie semn de nascare!
Miha, mamica fericita de Rares si 35+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
megbeng spune:
salutare!
topai eu acum, dar in primele 24 de ore nu a fost deloc distractiv
micuta mea a facut dupa cum ziceam si in sms un icter mai sever si desi teoretic maine ar fi trebuit sa ne externam, recomandarea medicului neonatolog este de a prelungi cu cel putin 24 de ore sederea, sa mai stea la fototerapie; asa ca din pacate stau destul de putin cu ea, mi-o lasa cat alaptez si apoi o tin la lampa..azi mi-au lasat-o vreo 5 ore, dar s-a galbejt toata, i-a crescut bilirubina in astea 5 ore si au luat-o...
mi-e tare mila sa o vad acolo sub lampita singura mai ales daca plange..cat am avut-o in rezerva am tinut-o in brate non-stop, mi se pare foarte scumpica, ador sa o adulmec si sa o privesc.
am pus cateva poze pe FB din prima zi...
in rest, eu ma refac usurel-usurel, merg spinten bine...dar ca experenta per total mi se pare mult mai greu decat la nasterea naturala.
pup si mai revin...
meg,dematei(9.02.2007) si cu ..AMR 1 zi!!
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
dara76 spune:
Uf, Meg, sper sa-i treaca repede repede icterul Anei si tu sa te recuperezi bine de tot rapid!
Cred ca imi scapa ceva, ca eu nu vad pozele cu Ana pe FB :(.
34+ Miruna Sanziana