Strengari 43 - Hai Strumfy, Magddalena, Happylica!
Raspunsuri - Pagina 12
magddalena spune:
hello
Dana sunt tot aici,tot ou kinder,dar mai optimista,teoretic mai am o saptamana maxim si apoi imi induc nasterea daca nu se intampla nimic,deci tot e ceva
Monna bine ai revenit acasa si printre noi!!sunteti superbi,cum zicea si Dana,miroase a laptic,iti vine sa il mirosi mereu?
Oare Strumfy ce face?a nascut sau a mai lasat-o?
eu azi la 4 merg iar la monitorizare,nu imi fac mari sperante ca raman dezamagita,ce o fi o fi,cu Dumnezeu inainte.
Tala a fost tareeeee rau de tot baietelul tau,,intradevar e foarte sincer
eu ieri am facut sfinti mi-au iesit deliciosi,va poftesc la unul asa de pofta
off topic,eu am nr de tel al Roninei,Bia si Strumfy acum Ronina cu Bia sunt ocupate cu bebeii si nu as vrea sa le textez pe ele sa le stresez,cand am nascut,Strumfy la fel si ea cred,asa ca cine sa ofere sa imi lase nr de tel?daca vreti bienenteles,daca nu cand ajung acs,dau de stire.
va pup o zi frumoasa.
Happy incalzim majoretele
acum o ora m-a luat un junghi la spate de m-a indoit,durerea e inca acolo dar mai mica,sper sa fie de bine.
Mada 40+ MAYA-ELENA
hai Maya la mami..
J.D. spune:
Marci, eu voi afla in saptamana 38 daca pot incerca natural sau nu. Mi s/a spus ca daca bebe are estimat peste 3800 gr direct cezariana. De asemenea conteaza si grosimea uterului in dreptul cicatricei. O sa masoare ei la ecograf. Sincer nici nu stiu cum as vrea sa nasc. Mi/e frica si de natural si de cezariana. Sper doar sa ma recuperez foarte repede si sa fie bebe sanatos.
Tala, ce n/as da eu sa am tortul ala gretos! Mie alea imi plac cel mai mult. Finn e mare amator de prajituri cu ciocolata. Norocul e ca aici nu prea gasesti prajituri bune la cehi. La cofetaria frantuzeasca o prajitura e 3 euro jumate asa ca spunem pas.
Finn Constantine 15.10.2009 si 33+ Euan Tudor
Tala spune:
Mada sa nu uiti sa-ti mai faci poze cu burtoiul. E bine ca te-ai consolat ca mai ai de asteptat si...vreau si eu mucenici....
Iti trimit pe pm nr meu (e si in lista de pe contul de gmail), oricum sunt sigura ca nu se supara nimeni daca anunti, abia astept sa o vad pe Maya cea mult asteptata
David a fost intr-adevar delicios si n-am mai ras asa de mult (nici nu intelegea de ce rad ca doar el a fost serios ). Eu as manca niste mucenici moldovenesti (din cei de coca) dar evident ca n-am curaj sau tupeu mai bine zis sa ma apuc de asa ceva
Tala spune:
JD sincer nu stiu...pana si mie mi s-au incrucisat ochii la cat de dulce era (ori mie imi curge zahar prin vene in loc de sange la cate dulciuri consum)
SuperMami_1 spune:
Marci, si eu as fi vrut natural dupa cezariana, dar cum spune si Tala, aici dr decat sa te incurajeze spre asa ceva...mai bine baga spaima-n tine cu rupturi de uter...samd..
Eu si acum am placenta praevia, adica a mai decolat un pic placenta, dar nu prea tare, iar asta a fost factor decisiv pentru mine sa renunt la gandul de a incerca VBAC.
Mult succes, iti urez, mai ales ca la tine sunt sanse mari sa poti naste natural
Ce de nasteri programate saptamana viitoare!...si vor mai veni si bebeii surpriza de naturale
Miha, mamica fericita de Rares si 35+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
happyX2 spune:
Buna tuturor... primiti inapoi burtici ratacite de prea mult timp? Cu toata rusinea va marturisesc ca mi-a fost foarte dor de voi si as fi sarit de multe ori in conversatii ( pe care le-am citit mereu), dar sarcina asta a fost o insiruire de probleme mai mari sau mai mici care mi-au taiat complet cheful de socializare . Chiar si acum ca mi-am luat inima in dinti sa va salut, ma tem sa nu cumva sa va afectez cu starea mea infecta .
Cred ca ar fi multe de spus despre odiseea pe care eu singura am ales sa o duc departe de voi (lucru ce-mi provoaca regrete ) dar momentan ma multumesc sa va spun ca dupa indelungi rugaminti/insistente/spagi/ saptamani de lacrimi si batut pe la usi de dr. am reusit si eu sa am o data pt intalnirea cu bulina... Printesa mea, Antonia Maria, isi va face aparitia luni 12.03.2012 !
Sper ca nu am jignit pe nimeni cu reaparitia asta pe nepusa masa si ca imi veti putea ierta lunga absenta.
Felicitari celor care au devenit mamici pana in prezent si multa bafta tuturor, sa trecem cu bine peste cele ce urmeaza
SuperMami_1 spune:
happyx2, bine ai revenit! mai bine mai tarziu....
Vroiam sa va zic, pt cele ce nasteti la stat sa aveti trimitere de la medic de familie ca cica se cere la internare, alaturi de adeverinta de salariat si copia dupa buletin, si aceasta trimitere, acuma nu bag mana in foc ca la toate maternitatile se cere aceasta foaie, dar macar poate aveti drum pe la medicul de familie pt prenatal si sa cereti si foaia asta, ca sa stati linistite
Miha, mamica fericita de Rares si 35+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
J.D. spune:
Tala, eu as fi facut azi mucenici moldovenesti daca as fi dormit bine azi noapte. Dar nu ma simt in putere pentru a framanta coca 1 ora cel putin. poate fac totusi in weekend.
Finn Constantine 15.10.2009 si 33+ Euan Tudor
dara76 spune:
Bine ai revenit, happyX2! Noi ne bucuram mult cand (re)vine cineva, daca voiam un cerc restrans musai, nu mai era public aici :).
Imi pare rau sa aud c-ai avut probleme, daca ai timp sa le povestesti, pe noi ne intereseaza.
Nu stiu de unde obligatia de a fi intotdeauna si fara gres optimist, pozitiv sau nush-cum si ca cine nu e tot timpul asa, n-are ce cauta aici, pentru ca eu nu recunosc asa obligatie, bateti-ma!
Deci poti sa fii cum vrei tu si sa intervii, ca nu ne strici zen-ul sau nu stiu ce. Cine-l are il are oricum, cine nu, nu-l are pt. ca are propriile probleme de obicei.
Parerea mea personala e ca daca vreo persoana e euforica non-stop, tre' sa se caute nitel la cap, cum s-ar zice.
34+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *