Voi ati simtit cutremurul?

Voi ati simtit cutremurul? | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

Pe la 17:36 eram pe un post de stiri care a spus ca se simte un cutremur in direct.
Eu fiind la parterul vilei noastre nu am simtit nimic, dar sotul meu care era la etaj a spus ca parca a simtit ceva.
Ulterior am vazut un anunt ca a fost un cutremur de suprafata de 3,2 pe Richter presupun si ca a a avut originea in nordul capitalei(?).
Nu cred ca un cutremur de o asemenea intensitate, chiar daca a fost de suprafata, ar putea sa fie simtit!
Se poate sa fi inceput aia de la Chevron forarile?,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Trebuie sa mai fac o precizare, nu cred ca a mai fost un alt cutremur de aceasta intensitate care sa fie simtit in Bucuresti!
Ori intensitatea cutremurului nu a fost aceea comunicata ori este ceva care a amplificat intensitatea acestuia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

www.hotnews.ro/stiri-esential-11689616-cutremur-magnitudinea-3-2-romania.htm" target="_blank">http://www.hotnews.ro/stiri-esential-11689616-cutremur-magnitudinea-3-2-romania.htm

La fel, eu si sotul nu l-am simtit, eram in bucatarie. Mama era la etaj, statea in pat, a zis ca s-a simtit ca o smucitura scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Vorbeam cu prietena mea pe skype cind imi zice: "aici a fost cutremur (Bucuresti). Se misca monitorul". Deci, ceva ceva a fost, ca au mai simtit si altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

A fost un cutremur de suprafata (la 11km adancime), in Campia Romana, la 8km de Bucuresti (la marginea de vest, la nord de lacul Ciurel).
Deci da, a avut 3.4 grade pe scara Richter si s-a simtit destul de bine in unele zone ale capitalei.

Nu e ceva neobisnuit, doar ca un pic mai rar (fata de cutremurele din Vrancea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Aici, langa Orasel, se construieste la greu si am crezut ca au descarcat vreo placa de beton de pe macara, asa s-a simtit... Apoi am vazut pe hotnews ca a fost cutremur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

S-a simtit bine, ca o zmucitura si un parait apoi (banuiesc casa a parait). A fost scurt.

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si eu am simtit in zona Piata Vitoriei

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

In Iancului n-am simtit nimic. Eu eram in magazin sa iau de-ale gurii si sotul meu era acasa, la et.6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Nu, nu l-am simtit. Eram acasa, in zona de nord a Bucurestiului.

Dar in acel moment aveam in vizita doi colegi ai fiului meu. Cum alergau toti trei prin casa, probabil ca, si daca s-a zglatait ceva, nu am bagat in seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Eu eram la acea ora, intr-un imobil mai vechi, la mansarda, in zona Victoriei si s-a simtit bine, bine...scurt dar intens.

Mergi la inceput