Clubul "babelor" FIV-oase 16

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

ei na cum umbli tu cu geana fluturand si fara asigurare platita?
poa' sa-ti ia certificatul de inmatriculare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Samira, dar ce de peripetii ai avut tu asta noapte. Stii ma gandeam ca bine ca nu a venit striper-ul ala cu cubul de gheata la tine...ca saracu' ramanea probabil fara dotarile de rigoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mancarea a fost asa si asa...salata aperitiv de pui am inteles ca avea cipuerci crude in ea.
felul principal a costat in piept de pui cu cascaval,sunca si ciuperci-la gratar de data asta si garnitura de cartofi cu rozmarin.
iar tortul a fost cu fructe de padure.

sincer nu m-a dat pe spate mancarea...nici prezentare,nici gust...ca sa nu mai vorbesc de portii care au fost minuscule....stit ca la restaurantele alea de fitze unde iti pun in fata o farfurie di aia cat toate zilele de mare...mancarea e pe mijloc de-ti trebuie lupa s-o vezi...dar in schimb ai desene de maioneza,mustar,sos pe restul farfuriei la greu.
si totusi meniul o costat 170 de lei...fara bauturi...pe care ni le-am platit separat fiecare.

una peste alta...eu m-am distrat...m-am dus sa dansez si sa ma simt bine si asa s-a si intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Pai, per ansamblu, ai avut o seara faina, cu tot tacamul: aventuri, palpitatii, incurcaturi, dans, voie buna, politisti, stripperi , final fericit ... Ce mai, à la Hollywood!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

eu ma bucur foarte mult samira ca te-ai simtit bine

sa te uiti si in urma cu cateva pagini unde am dat un link in care scrie ca pt leiden heterozigot ar fi vb de 0,6 clexane impartit in doua pe zi. e vorba, asa cum iti va spune sigur Lara, doar de o idee din sutele car pot fi pe tema asta.

lara woman dar te-ai suparat pe noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

va pup si va multumesc pentru gandurile bune !

samira, , fata draga, ce 8 Martie palpitant ai avut ... hai ca m-ai facut sa rad;
felicitari pentru comportamentul fata de politisti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Mama, mama , ce de-a aventuri pt. o singura noapte, Samira
Bine ca te-ai distrat in final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Hello girls,

Sa aveti o zi minunata si o primavara zglobie. Eu ieri nu am apucat sa va , am absentat nefiind insa la distractie ci pe baricade/calculatoare. Acum sunt chiauna de somn pt ca la 2 noaptea terminam prima mea prajitura raw-vegan. M-a pocnit curajul in miez de noapte si am zis ca asta e momentul sa ma apuc de reteta aia gasita pe net. Maine e "festivitatea de premiere" la concurs. Nu mi-e de produsele care se dau premii (cu toate ca mi-ar fi placut forma de silicon de la locul I), mi-a placut provocarea iar sotul s-a declarat cel mai fericit cobai.
Si inainte sa imi continui instalarile pe statiile userilor vreau sa ma laud cu ce am mesterit azi-noapte, ca sunt tare mandra de mine

www.lalena.ro/796-reteta-rulouri-cu-scortisoara-raw-vegan.html

miss u all !!!!

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Mamma mia, Qiao, ce bine arata! Zici ca e buna?! O sa o fac si eu...

Mergi la inceput