Clubul "babelor" FIV-oase 16

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

...hutza hutza am aparut din nou
si in stilul clasic o intreb pe ionela de cate zile are ciclul si care este valoarea LH-ului? un amh ceva? pt comparatie intreb....

lara acela e si desertul meu favorit dar nu mi-am gasit rabdarea sa incerc a-l prepara vreodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

sabinut, cu placere
lara, eu zic sa te risti ...sigur nu dai gres
mie mi-e cam teama sa cumpar dulcegarii am evut acum ceva ani o experienta neplacuta cu nsite amandine de nu mi-a mai trebuit dulce numai cand le vedeam ma lua cu rau

azi, la Mega, mi-a afacut cu ochiul martzipan-ul pt decorat, mi-a facut pofta de mesterit figurine pt. tortoiul de baba

ionela, si eu sunt cu FSH-ul in pioneze, anul trecut era 15...acum mi-e si frica sa-l repet, mai am si uter unicorn si doar trompa stanga ok, cea dreapta nu comunica cu uterul, OS lenes, endometrul firav, varsta nici ea nu maajuta si cu toate astea inca SPER intr-o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

MIKADO NU DISPERA AL MEU FSH ESTE 64 DAR TOT MAI SPER INTR O MINUNE CEL MAI IMPORTANT ESTE SA NU NE PIERDEM SPERANTA SI SA GINDIM POZITIV

amalia marzelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

In prima luna adica prin mai anul trecut am avut asa FSH 11,1 U/L, LH 7,56 U/L, estradiol 5,7 pg/l, prolactina 20,3 ng/l, TSH 0,8010 U/ml. Toate au fost facute in ziua a 2-a. Am ciclu cam la 27,28 de zile, in general vine regulat. Mentionez ca am si 39 de ani.
Apoi am repetat in fiecare luna doar FSh si am avut si valori de 18.
Nu ma pricep la valori, ce inseamna, sau alte chestii, pentru asta exista doctori si existati voi, mai citesc si eu cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

fetelor eu am prolactina 10 ng.
ma uit la ionela si parca e cam maricica desi este in interval.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Mamivreau felicitari! sa creasca mare si sanatos piticul!
Fetelor si voua un brat mare de flori de 8 martie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

M AI VENIT ANALIZELE CELE FACCUTE FARA CYCLACUR FSH 84.90 E2 14.18 PRL 21.38 LH 39.34

amalia marzelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

ia ca mi-am scos si eu si eu dosarul de la naftalina...deci ultimele analizele de anul trecut aratau asa: inhibina B 36.38pg/mol, AMH 16.17 pmol/l , FSH 10.03 mIU/ml, LH 5.22mIU/ml , prolactina 7.42 ng/ml iar progesteron 19.96 nmol/L , CM regulat 27-28 ...sotoiul este ok, de la astenospermie , cu spermotrend 3 luni a ajuns la normospermie

Lara, parca tu ai scris ca nu sunt indicate AC-urile in caz de mutatii, nu?

amaliaro, inca sunt optimista ...sa vedem cat ma tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Mikado, mutatiile tale, desi 3 (cele de la semnatura, da?) sunt toate hetero (la PAI-uri ma refer si asta mi-a zis dr. Avram, ca PAI hetero nu pp heparina), deci nu sunt convinsa ca ar trebui sa iei clexane (parerea mea, ar fi ca nu); acum in Ro se face clexane ca e ultima fitza, nu neaparat de nevoie..
MTHFR-ul oricum, inseamna deficienta metabolizare acid folic si se "trateaza" prin suplimentarea acidului folic
ziceam, de AC si Clexane (heparina)
si da, in caz de risc trombofilic, AC sunt contraindicate

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Prolactina mi-au zis si mie ca e cam mare, dar era in limite. Cu sotul mi-au zis ca nu are de ce sa-i dea tratament ca nu si-ar face efectul si atunci normal ca el nu a vrut sa faca nimic.
Si eu sper intr-o minune, normal, ca eu inca mai cred ca o sa am copilul meu, asta pot sa fac, sa cred... si sa sper....

Mergi la inceput