Clubul "babelor" FIV-oase 16
Raspunsuri - Pagina 12

morena29 spune:
La multi aniiiiiii , fetelor ! Sa ne aduca primavara asta numai bucurii si multiiii copilasiiiii .
Va pup pe toate si o zi frumoasaaaaaaaa !

lyly_mar spune:
Laura, sa iti traiasca Printisorul,sa fie sanatos si sa aibe noroc
Refacere grabnica!

Lara27 spune:
Saaaaabbbbbiiiiinnnnnnaaaaaaaa, era sa-ti zic iar, cu toata dragostea...cuuuuuurcaaaaaa..noroc ca ti-ai revenit repede
Mikado..sar'na de reteta...ala-i si desertul preferat al lui sotzulache, doar ca eu il cumpar de la un laborator/ cofetarie unde se lucreaza exclusiv dupa retete frantuzesti, cu ingrdiente bio (oua, alea) si produse naturale, fara E-uri..poate ma voi risca si-l voi face si eu..nu pare chiar imposibil
p.s.: eu nu ma pricep la facut deserturi, singurul pe care l-am incercat, a fost un tort diplomat, dupa reteta unei colege, de ziua mea..a iesit grozav
to be continued..

ionela73 spune:
La mine, ca de altfel si la mai multe fete, e destul de complicat. Am avut ultima data FSH 18 cel mai mare, doar o trompa, sotul oligoastenoteratozoospermie, la FIv am avut doar un ovul si tratamentul a fost cu 150 gonal F si 150 menopur, asa ca....
Nici cu donate nu putem, pentru ca acum nu ne mai permitem...
Dar imi place sa va citesc si ma minunez de cate stiti, ma bucur pentru cele care reusesc, iar la celelalte tin pumnii....

5ab1na spune:
lara eu facusem o gluma 'fina'.
i-auzi ionela cu fsh de 18...no hai ca am picat in butoi.