Fluturasi si floricele!Felicitari, Mami_vreau!(35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea_Deeutza

Senkiu Elly

Fetelor, mi se zbate "o inimioara" in burtica Oare sughite bebe? De 2-3 minute simt in continuu asa...

Deea 26+ cu dolofanel

Da Elly, sughita bebele tau. Si eu am avut astfel de trairi. Nu te ingrijora.

Alina cu bebelusa 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Fetelor, ma uitam acum pe prima pagina de la martie-aprilie, din 10 nasteri pana acum, doar una a fost naturala. Hmm....
Deea, ai fost la Cora?
Tzuky, eu am luat mai mult decat tine si am sarcina mai mica. Hehe! Asa am luat si la prima sarcina oricum. Mi-a zis dr ca pe el nu-l intereseaza cat iau, dar ca o sa-mi fie mie greu. Eu am dat peste 20 jos sarcina trecuta in prima luna, nu am niciun stres cu kg acumulate.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 27s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

Vreau si eu parola de la contul comun!!!
In legatura cu pediatrul, medicul meu de familie e pediatru, deci bebita va fi tot la ea.E medic bun, insa are multi pacienti si trebuie sa stau cateva ore la coada...Dar o pot chema acasa oricand.
Noapte buna si pupici

Irina 32+ cu Kinder surprise
AMR 8 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Fetelor, ma uitam acum pe prima pagina de la martie-aprilie, din 10 nasteri pana acum, doar una a fost naturala. Hmm....
Deea, ai fost la Cora?
Tzuky, eu am luat mai mult decat tine si am sarcina mai mica. Hehe! Asa am luat si la prima sarcina oricum. Mi-a zis dr ca pe el nu-l intereseaza cat iau, dar ca o sa-mi fie mie greu. Eu am dat peste 20 jos sarcina trecuta in prima luna, nu am niciun stres cu kg acumulate.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 27s+

Andra, chiar mi-a atras si mie atentia faza cu atatea cezariene la Mar-Apr..se pare ca tot mai multa lume opteaza pt cezariana, pt ca sincer mi se pare imposibil ca toate sa fii avut probleme reale.

Despre kg nu zic nimic inca - in cateva ore merg si eu la control, vom vedea atunci cum e cu balenizarea - da' nu-mi fac nici eu griji, sa vina - cum vin asa si pleaca!

Si eu vreau cadou de la Coraaaaaaaaaaa!

Va pupacesc!

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (26+) :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna seara si la multi ani, doamnelor!
Mami_vreau, felicitari, sa fiti sanatosi amandoi si fericiti, cu viata lunga sub o stea norocoasa!
Eu m fost azi la dr de familie, mi-a spus ca nu am indicatie de analiza de toleranta la glucoza, asa ca m-am bucurat nespus ca nu am nevoie de asa ceva. Mi-a spus sa imi monitorizez TA, si chiar daca ajunge sa fie 120/80 mmHg se considera HTA de sarcina pentru ca valorile mele pana acum au fost doar 90/60. Am 96 cm in talie, ceea ce nu cred ca e prea mult si mi-a spus ca am luat in greutate numai bine.
Tzuky, eu nu prea sunt de acord cu destrabalarile culinare. Daca pot manca un avocado in loc de o ciocolata si daca pot bea un pahar cu apa la ora 10 seara sau un mar in loc de o friptura, pentru mine, cel putin, e mai rezonabil asa. Eu carne in sarcina asta am mancat foarte rar, maxim-maxim o data pe saptamana si ma simt bine si sunt convinsa ca si fetita e bine.
Ieri am avut un accident de masina care m-a marcat foarte tare, desi n-a fost grav. Printesa e bine s-a foit si ieri si azi foarte mult, ceea ce ma bucura, faptul ca e activa ma linisteste. Dorm foarte prost, ma trezesc noaptea pe la 3.30 si gata cu somnul, iar dimineata merg la munca si vin seara. Destul de greu, se acumuleaza oboseala si nu reusesc sa ma odihnesc bine. Chiar imi trece prin minte sa iau vreo cateva zile cate un sfert de diazepam, Virgi spunea ca lua intr-o perioada.
Diana, Mirciulica ce mai face? Cand plecati in Portugalia?
Mi-a cantat de dimineata M. "De ziua ta, mamico", strangandu-ma in brate. A fost minunat! Iar in seara asta mi-a dat o felicitare facuta de el, scrisa de el, foarte frumos. Dumnezeu mi-a dat o misiune atat de delicata si frumoasa, sa fiu mama acestui copil absolut fantastic!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 25+

Mergi la inceput

Gabiko, nu e obligatoriu sa faci cezariana inainte de 38 de saptamani, poti sa o faci cand ti se declanseaza travaliul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mmamita

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Deea, ai fost la Cora?

Andra, chiar mi-a atras si mie atentia faza cu atatea cezariene la Mar-Apr..se pare ca tot mai multa lume opteaza pt cezariana, pt ca sincer mi se pare imposibil ca toate sa fii avut probleme reale.

Despre kg nu zic nimic inca - in cateva ore merg si eu la control, vom vedea atunci cum e cu balenizarea - da' nu-mi fac nici eu griji, sa vina - cum vin asa si pleaca!

Si eu vreau cadou de la Coraaaaaaaaaaa!

Va pupacesc!

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (26+) :)

Cori, ce balenizare, fetita? Am vazut acum ce ai postat, esti superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Mmmm..cred ca s-a inteles ceva gresit...Nici eu nu sustin destrabalarea culinara, insa nici dietele in timpul sarcinii. Chiar nu am chef sa imi cada dintii de exemplu, pentru ca evit lactatele.
Eu una maninc in fiecare zi salata si macar un frunct (mandarine - mere nu prea, pentru ca merele contin mult zahr/ fructoza si dau aciditate)...ideea era de a nu exagera cu nimic, nici in plus nici in minus.
Si mai voiam sa dau de inteles ca acele kg in plus acumulate in sarcina nu sunt doar grasime pura, este vorba si de apa (la mine se vede cind apas cu degetul, ramine urma), volum marit de singe samd.
Incercam doar sa fac pe cineva sa se simta mai bine si sa nu isi faca stresuri inutile sau porcarii de diete care sa dauneze dezvoltarii bebelului.
Mmmm... am sa scriu mai rarut...

O seara frumoasa!

Dana, 31+ cu Stefan
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Tzuky, am inteles. Dar, daca nu s-a inteles de la inceput ce ai vrut sa spui, nu cred ca asta e un motiv serios de a scrie mai rar.
Uneori e utila si dieta in timpul sarcinii, si ma refer aici in special la diabetul gestational si la HTA. Dar e adevarat ca nici eu n-as manca doar mere intr-o zi. Consider, ca si tine, ca e necesar sa acordam atentie alimentatiei, fara a o limita excesiv. Eu am tinut regim hiposodat in sarcina cu M. pentru ca aveam HTA si edeme foarte importante. Mi-a fost teama de preeclampsie si am tratat foarte serios problema alimentatiei.

Mergi la inceput

Anitta, bine ca ati trecut cu bine peste hopul asta, sper ca nu a fost nimic grav. Doamne ajuta!
Tzuky, tu si asa intri rarut, nu ne parasi, pls, pls, pls!!!

Mergi la inceput