Fluturasi si floricele!Felicitari, Mami_vreau!(35)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
I-am trimis Laurei un msg din partea noastra, a tuturor fetelor.
Maine am sa o sun, m-am gandit ca acum este si ea foarte obosita si coplesita de urari, cred.
Vad ca vorbiti de pediatrii, imi pare rau ca nu e nimeni din Craiova.
Nici eu nu stiu ce sa fac. Medicul meu de familie este si medic pediatru; in principiu e foarte draguta si serviabila, dar am avut cateva ocazii in care am constatat ca anumite lucruri o depasesc.
Asa ca, nu stiu, o sa incep sa ma orientez spre altcineva.
Elly 31+ cu Babyboom
AMR 8+ saptamani!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andra_C/Andra_C.jpg)
Andra_C spune:
Unde putem trece numerele de telefon?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel
Victor 27s+
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andra_C Unde putem trece numerele de telefon? ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Andra, mami fericita de fetita ![]() ![]() |
Andra, pe mailul comun am vazut ca au pus fetele un document. Il descarci, treci numarul, salvezi, si-l trimiti updatat pe mail.
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Elly
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
AMR 8+ saptamani!
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea_Deeutza Vreau si eu parola de la mailul comun ![]() Deea ![]() ![]() |
Trimis!
![](floare.gif)
Elly
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
AMR 8+ saptamani!
![](images/user_woman.png)
Gabiko76 spune:
Multumesc de urarile pentru ziua mea de nastere :) Am sarbatorit la restaurant la pranz, vroiam sa mergem si in parc dar era cam frig...am ajuns acasa si am dormit :)
Nu am mai scris demult dar am tot citit.
Noi suntem bine, la ultima eco bebe Rares avea 600 de grame, dar a trecut o luna de atunci, mergem pe 12 martie din nou la control. In luna asta am fost cam infricosata, pana acum am mers ceva mai des la doctor dar acum a zis sa ne vedem dupa 4 saptamani...Mi-e teama mai ales din cauza ca eu am fost operata de fibrom uterin acum 1 an si jumatate (de 6 cm) si am o cicatrice mare pe uter. Oricum bebe se misca destul de mult si tare si asa m-am mai linistit...Deci eu oricum voi naste prin cezariana si trebuie inainte de 38 de saptamani...
Noi deocamdata am cumparat niste costumase, body-uri, o paturica si un carucior pe care l-am gasit la oferta, peg perego switch on track.
Mai avem mult de lucru...
La multi ani si o zi frumoasa in continuare!
Gabriela 27+
![](images/user_woman.png)
ella81it spune:
Dorm si eu o ora si cand intru sa citesc ce gasesc?Primul fluturas!
LAURA felicitari ,refacere rapida si multa sanatate bebelusului!
Cum fac sa pun si eu nr meu de tel,de fapt as vrea nr.de tel al unei fete asa trimit si eu un sms cand soseste bebe Matteo!
Eu sunt putin stresata azimi se pare ca nu prea a miscat azi bebe
adica e mai linistit ca in alte zile.
Am mancat si ciocolata si nimik,acum o sa ii pun niste muzica sa vedem danseaza putin ptr.mine
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gyan/gyan.jpg)
gyan spune:
La multi ani de 8 Martie pt noi toate si inca o data pt Gabiko76
Mami_vreau,felicitari,sa fiti sanatosi amandoi si sa va externati cat mai repede!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea_Deeutza/Deea_Deeutza.jpg)
Deea_Deeutza spune:
Senkiu Elly
Fetelor, mi se zbate "o inimioara" in burtica Oare sughite bebe? De 2-3 minute simt in continuu asa...
Deea 26+ cu
dolofanel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SS-Tzuky/SS-Tzuky.jpg)
SS-Tzuky spune:
Uraaaaaaa!
Chiar ma intrebam intr-o zi oare cine o sa dea la noi tonu'?
Felicitari, mami_vreau! Sa fiti amindoi sanatosi si sa va bucurati unul de altul! Refacere rapida!
Daca puiul respira singurel, e mare lucru, inseamna ca nu e in nici un pericol, organele sunt functionale, ultimii care se matureaza sunt plaminii, dar daca respira singur, e totul in ordine.
Ma scuzati ca nu mai tin minte cine spunea ca a luat prea multe kg in sarcina...Eu am luat in total 16kg. De sarbatori am pus 8. Si pe mine m-a apostrofat doctorul, mi-a spus ca ar trebui sa tin dieta...da' ce-s nebuna ??? Lasa ca oi slabi dupa, cind oricum se pierd in jur de 10 kg( bebe, placenta, acumulare de apa in tesuturi, se reduce volumul de singe la normal etc.) Eu zic sa nu va stresati cu cite kile puneti acum, important e sa se dezvolte bebica, el are nevoie de proteine, deci mincati in continuare carne, nu va dati pe vegetarisme, nu exagerati, dar nici nu renuntati complet la dulciuri, pentru ca in perioada asta se dezvolta creierul si sistemul nervos, care are nevoie de zaharuri (respectiv grasimile care rezulta din metabolizarea zaharurilor). Pe scurt, nu va prostiti cu diete, lasa ca slabiti dupa, si precis mai repede ca mine, ca sunteti mai tinerele.
ella18it, puiule. te rog nu te stresa, bebeii au zile in care sunt mai lenevosi. Si al meu sta cuminte, uneori chiar si cite rtei zile la rind. Am citit pe internet ca eram ingrijorata, se pare ca au ei niste faze de astea de crestereaccelerata, care ii cam oboseste. O sa vezi maine-poimaine ca fotbal o sa joace, de o sa iti doresti oleaca de liniste La mine nuprea au functionat metodele de "trezire"..al meu e incapatinat ca tac-su, nu-l scoti din ale lui
Una din metode ar fi sa bei ceva rece (ex. suc de portocale sau putina cola) si sa stai apoi culcata creo 20 min-juma de ora. Ar mai fi varianta cu ciocolata...dar la mine nu a mers. Daca chiar iti faci griji, suna la cabinet, ar trebui sa fie in stare s te primeasca scurt, pentru un ctg.
Deea Deutza, daca miscarile sunt in asa fel distantae intr ele incit sa poti numara pina la 3, e vorba de sughit. Daca sunt mult mai rapide (asa, ca o zbatere de ochi), inseamna ca puiutul se intindesau isi dezmorteste vreun muchiulet (ei incep sa fie destul de inghesuiti acolo si am inteles de la doc meu ca prin miscarile astea ultra-rapide evita sa amorteasca).
La multi ani voua tuturor, minunatelor mamici si femei, sper ca ati avut o zi super frumoasa si va urez o seara asa cum ati visat de 8 martie!
Dana, 31+ cu Stefan
Doamne ajuta!