Fluturasi si floricele!Felicitari, Mami_vreau!(35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Elysor am intrat si eu dupa o luna perioada sa vad ce mai fac burticutele de mai -iunie :) Nu-mi vine sa cred ca deja au incept fetele sa nasca , parca cum ati deschis odiseea :) Felicitari celor ce au nascut si nastere usoara celor ce urmeaza, sa ajute Doamne Doamne sa fie totul bine.

Elysor am vazut ca ai scris de contractii, vroiam sa iti zic ca la mine , la amandoua sarcinile cand a venit momentul mult asteptat, intotdeauna durerile au inceput ca la ciclu, incepea burta sa ma doara in partea de jos mai intai vag, dupa care tot mai puternic, iar in decurs de cateva ore au inceput contractii de acelea de ma urcam pe perete. Acum difera de la femeie la femeie, nu se poate generaliza. Si inca ceva, cam in ultimile 2 saptamani de sarcina am inceput sa am contractii nedureroase destul de dese, cica se pregateste uterul pentru nastere :) Atata imi mai amintesc !

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Shosho am dat pe linkul tau, a trebuit sa-mi fac cont la ei pe site ca sa vad ceva si acolo era o intrebare despre cursuri la care insa nu s-a raspuns cum ma asteptam. Adica nu zice nimic de cursuri prenatale tinute la ei. Pe google daca ma pun sa caut gasesc o multime de cursuri, pe bani multi cum am mai zis. Of, ca nu ma descurc!

Elena super mega frumos si practic caruciorul tau! Sa-l plimbati cu multa bucurie! Cat despre povestea cu travaliul de 75 zile, e un caz foarte special. E extraordinar ca au reusit sa-i mai tina pe cei doi bebei inauntru, le-au crescut considerabil sansele la viata si cu siguranta ca vor fi in regula.

Andreea, 26+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui zguby77

Elysor am vazut ca ai scris de contractii, vroiam sa iti zic ca la mine , la amandoua sarcinile cand a venit momentul mult asteptat, intotdeauna durerile au inceput ca la ciclu, incepea burta sa ma doara in partea de jos mai intai vag, dupa care tot mai puternic, iar in decurs de cateva ore au inceput contractii de acelea de ma urcam pe perete. Acum difera de la femeie la femeie, nu se poate generaliza. Si inca ceva, cam in ultimile 2 saptamani de sarcina am inceput sa am contractii nedureroase destul de dese, cica se pregateste uterul pentru nastere :) Atata imi mai amintesc !

Va pup!

Te pup, iubito! Mersi mult pt informatii. Eu am insa contractii din astea nedureroase de foarte mult timp, cam de la 15-16 saptamani.
Deci se tot pregateste uterul meu, de m-am saturat eu
Sper sa ajungem si noi macar la 36 de saptamani, si apoi sa vina contractiile dureroase si nasterea.
Oricum, sunt pe tratament si stau cuminte in pat.

Te pup dulce, sa mai treci pe la noi! Multumim pt gandurile frumoase!

Elly 32+ cu Babyboom

AMR 7+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2012 spune:

Casuta noua:

Capitolul 36

Mergi la inceput