Fluturasi si floricele!Felicitari, Mami_vreau!(35)
Raspunsuri - Pagina 10
elena_gd spune:
Of of Anitta, nasol ca esti mereu pe drumuri cu masina.
Cu trezitul la 3-4 dimineata si la mine e la fel, dar macar eu stand mai mult pe acasa nu resimt oboseala.
In ceea ce priveste testul cu glucoza, nici eu nu aveam indicatie sau suspiciuni si uite ca am avut surpriza neplacuta ca glicemia la 2 h sa imi iasa aiurea. Am mai citit pe net in seara asta si nu prea mi-a placut ce scrie. Astept sa vad ce imi raspunde doctorita, dar e clar ca trec pe monitorizare si dieta, sper sa nu fie cazul de insulina.
Fetelor mai e cineva in oala cu mine cu glicemii peste limite?
Elena 26+ poate cu
Deea_Deeutza spune:
Andra nu am mai ajuns la Cora ca am fost foarte lenesa, dar maine trebuie sa fac muuuulte cumparaturi pentru ca s-au anuntat 14 persoane la masa sambata si am de cumparat si pregatit si sigur trag o fuga si prin Cora.
Nu pot sa-mi las cadoul acolo, ma asteapta
Si eu am observat atractia catre cezariana si chiar sunt un pic uimita. Cred ca la noi e invers situatia... sau nu?!
Va si sa aveti un somn lin!
Deea 26+ cu dolofanel
Andra_C spune:
Elishor, am intrat si eu la prmul capitol sa citesc, erau foarte multe fete active pe care nu le-am cunoscut. Ce s-a intamplat cu ele? S-au suparat?
A, si o gasisem pe Crixy, care am vazut ca pe prima pagina e cu surpriza, care zice la un moment dat ca ea are fetita http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168283&whichpage=13
Pupici!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 27s+
virgiL spune:
ANITTA,imi pare rau de faza cu accidentul,Doamne cum poti vorbi atat de calm de accident?Desi tonul tau se vrea neutru,simt totusi ca n-a fost orice....Sper macar ca nu te-ai speriat prea tare...Masina e avariata?Mai mergi la servici?Incearca sa mai iei vreo 2 libere.Da,eu am luat de vreo 3 sau 4 ori pana acum cate un sfert de diazepam pt ca ajunsesem leguma din cauza nesomnului si nu eram buna de nik la servici.L-am luat la sfatul ginecologului,si intr-adevar a functionat,dar in atunci cand il luam,in ziua urmatoare si bebe era f somnoros....
Eu am avut o mare dezamagire cu ”petrecerea”organizata de Restaurantul Hotelului Roman,unde ar fi trebuit sa cante IULIAN VASILE(v-am mai zis eu,fost concurent si finalist la X FACTOR)...si n-a fost nici macar fantoma lui in vizita...Au cantat niste necunoscuti niste melodii penibile din 1900 toamna....
Despre kilograme fetelor,mai discutam dupa nastere......Nu-i cazul sa intram in panica(daca nu sunt modificari ale tensiunii arteriale,glicemiei,edeme...etc),dar nici sa ne ascundem in spatele faptului ca ”mancam pt doi”.Nu sunt adepta dietelor in sarcina,alaptare ..si nici macar in viata de ”negravida”,ci doar a ponderatiei.Mancati echilibrat(3 mese pe zi si 2 sau chiar 3 gustari),consumati suficiente lichide,luati-va suplimentele recomandate de medici,incercati pe cat posibil ,daca nu aveti contraindicatii sa faceti miscare usoara,plimbari...zilnic.Puteti sa va satisfaceti toate poftele de dulciuri,atat timp cat a gusta nu inseamna a te ghiftui.Creierul lui bebe isi primeste zaharul si dintr-o patratica -doua de ciocolata,de exemplu,nu trebuie neaparat sa o mananci toata.O prajitura e una,3-4 inseamna cu totul si cu totul altceva.Regretele si mustrarile de constiinta apar de obicei tarziu,odata cu frustrarile date de kilogramele in plus care se dau mult mai greu jos dat le-am adunat.
Incercati sa va menanjati de pe acum,daca puteti, cautand sa gasiti aurita cale de mijloc.
Mie mi-e usor sa vorbesc din punctul asta de vedere(nu incerc sa fac pe lupul moralist)...ma ajuta si metabolismul,si faptul ca nu sunt mare fan dulciuri,dar am si un regim alimentar variat si echilibrat.N-as vrea sa va vad chinuindu-va cu diete dupa nastere
Virginia 30+ cu ,mami de Ioana
asteropipan spune:
La multi ani fetelor, La multi ani mamicilor si viitoarelor mamici!!!
sper ca a=ti avut parte de o zi nemaiponemita, azi de Ziua femeii si a mamei.
noi dam de baut...azi am sarbatorit-o pe micuta noastra printesa ASTEROPI IOANNA!!!!!asa ca va cinstim cu niste si ..
azi am petrecut doar noi 3 in familie...mai mult pe afara..in parc cu pitica apoi la o pizza, apoi am fost la un magazin cu jucarii ,de unde nu mai puteam scotea maimutica mica, dupa care am fost la plimbare si colindat magazine ca sa isi gaseasca si mami ceva de imbracat pt maine....pt ca maine o sa facem marea petrecere...am inchiriat un loc de joaca si am chemat o groaza de copii...sper sa se simta cu totii bine si sa iasa o petrecere pe cinste..
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
ALINA 27+
miha81 spune:
Laura felicitari!!!! Sa iti traiasca fluturasul si sa te bucuri de el!
Am vazut ca vorbiti de kilograme...si eu am ;luat foarte multe dar mi-e rusine sa spun cat...
Vroiam sa intreb si eu fetele care vor naste la Regina Maria la ce medici merg si daca sunt multumite. Am discutat astazi cu sotul si cred ca si noi o sa mergem pe acesta varianata. As vrea sa imi fac programare la un medic de acolo si ma documentez...
pozeBianca
asteropipan spune:
vaiii,multumim mult fetelor pt urarile de ziua piticei mele..mi-ati umplut sufletul de bucurie...
MIHA81
ANDRA_C,hai ca mai aveti si voi putin si incheiati 2ani minunati
ELLA81IT
MIRINA5
MIRELA77
VIRGIL
TIGRUTA
ALINA04
ELENA_GD
La multi ani si tie ,Gabiko!!!!sa fi mereu fericita!
TIGRUTA si pe mine ma cam scoate din sarite cateodata pediatrul pt ca eu il intreb una ,el imi raspunde alta...dar ce ma face sa il pastrez e faptul ca e bun, are multaaaa experienta si cel mai important....nu sare sa dea antibiotic pt orice ...exact ceea ce accentuai si tu in postul tau...sunt multi dr ,care dau asa usor antibiotic si pun diagnosticul la tel doar pt simplu motiv ca le e lene sa mearga sa vada copilul....
mai, va vad ca tot vb de testul cu glucoza...mie si acum , la a 2a sarcina,mi-a iesit sub limita minima...adica,aici limita la 1h dupa ce bei glucoza e 110..iar mie mi-a iesit 98...bine,pe de-o parte multumesc Domnului pt ca mama are diabet si ma bucur ca nu o mostenesc..
wowwww...ce veste....a aparut primul fluturas
felicitari MAMI_VREAU si bun venit pe lume micutului tau!!!!!!
mooaammaaa...sa vezi peste vreo luna jumate emotii...cand o incepe sa curga cu bebei pe aici
ANDRA, CLARA multumesc frumos pt informatia cu cartile
va pun cateva poze cu pitica mea, de acum vreo sapt..cand am fost la o petrecere...
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150654425639756.410088.740284755&type=1&l=22d11ec982
si multi pupici de multumire de la micuta Asteropi pt urarile de ziua ei
ALINA 27+
asteropipan spune:
gata am actualizat si semnatura
aa, si vroiam sa va mai spun ca ne-am hotarat in privinta numelui...urmatoarea noastra fetita, se va chema RAFAELLA...
ALINA 29+
gyan spune:
asteropipan ai o pisicuta tare dragalasa;sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
elena_gd eu sint in oala cu tine. Nu cred ca e cazul sa ti faci atitea griji ca nu e mult peste limita si nu ti da insulina la valoarea aia ;probabil ca o sa ti dea sa faci testul la 3 ore si atunci mai vezi.O fi doar o alarma falsa.Oricum,incearca sa elimini dulciurile,sucurile si fructele dulci si sa scazi din carbohidrati (piine,fainoase,orez etc)
Apropo de subiect...Anitta nu stiu daca imi amintesc bine dar parca ziceai ca mama ta are diabet?? Daca e asa eu una pun la indoiala ce a zis dr tau de familie ca n ai indicatie pt testul cu glucoza – doar antecedentele fam. si virsta ta si tot recomanda sa-l faci.Macar sa verifici.Si mie mi a iesit pe nemincate 88 mg% dar dupa glucoza am cam avut surprize. Imi pare rau de intimplarea cu masina,bine ca sinteti bine amindoua.
BelissimaEva spune:
Neatza buna dragele mele burticute!
Wow nici nu stiu cu ce sa incep... atit de multeeeee evenimente si discutii intr-o singura zi.. pfewwww
Asteropipan, draga mea, sa iti traiasca printesa superba! Sa creasca mare mare si frumoasa si sa iti umple viata de bucurii!!
Primeste de la mine un pupic dulcik si o floricica!
Vestea despre Mami_vreau m-a lasat mascaaa!!
Noroc ca tocmai iesisem de la control cand mi-a trimis Andra mesajul pentru ca m-a pufnit instant plansul !!!
Sa le dea Dumnezeu sanatate multa, putere si sa revina acasa cat mai curand !
Miha , intrebai la ce doctor merg la Regina Maria si cum este ! Eu sunt sub observatia domnului doctor Cristian Radoi ( este si la Municipal.. in caz ca doamne fereste ceva rau s-ar putea intampla pana in 37 sapt) si vreau sa iti spun ca este un doctor exceptional!!.. Un adevarat profi, de o calmitate uimitoare ,si foarte glumet! Eu intru la el in cabinet cu un milion de intrebari si probleme si ies de acolo foarte linistita .. imi face ziua frumoasa! Ti-l recomand din toata inima!
``````````````````````````````````````````
cu Dorian 29 weeks +