buna!sunt noua pe acest forum si am o mare nedumerire,sper sa ma puteti ajuta..ultimul cm l-am avut pe 20 ianuarie...a durat doar 3 zile(la mine normalul era vreo 5)si nu am avut niciun fel de simptome. apoi,pe 13 februarie am avut o scurgere maronie,foarte putina,ce nu a durat decat cateva ore.in speranta existentei unui bb pe 28 februarie mi-am facut un hcg de sange,care a iesit 0,1. se poate sa il fi facut prea repede?am citit tot pe acest forum o postare de prin 2006 si o fata zicea ca in ziua 22 de intarziere a facut un hcg si a iesit 0,1 iar in ziua 35 a iesit valori normale pt 5 saptamani..mie de la laborator mi-au zis ca sigur nu e sarcina.dar oare sa fi mers prea repede?va rog sa ma ajutati ca nu mai inteleg nimic..
Citat: |
citat din mesajul lui adela19 buna!sunt noua pe acest forum si am o mare nedumerire,sper sa ma puteti ajuta..ultimul cm l-am avut pe 20 ianuarie...a durat doar 3 zile(la mine normalul era vreo 5)si nu am avut niciun fel de simptome. apoi,pe 13 februarie am avut o scurgere maronie,foarte putina,ce nu a durat decat cateva ore.in speranta existentei unui bb pe 28 februarie mi-am facut un hcg de sange,care a iesit 0,1. se poate sa il fi facut prea repede?am citit tot pe acest forum o postare de prin 2006 si o fata zicea ca in ziua 22 de intarziere a facut un hcg si a iesit 0,1 iar in ziua 35 a iesit valori normale pt 5 saptamani..mie de la laborator mi-au zis ca sigur nu e sarcina.dar oare sa fi mers prea repede?va rog sa ma ajutati ca nu mai inteleg nimic.. |