aloe first -rosu in gat
am tot citit despre sprayul aloe first ca ar fi foarte bun pentru diverse afectiuni inclusiv rosu in gat. as vrea sa stiu daca l-a folosit cineva si pt copii mici (al meu avand 2 ani) si daca da cum se administreaza si cat? am vazut ca pe el scrie ca este doar pentru uz extern, insa am citit ca multa lume il foloseste cu succes si pentru rosu in gat. multumesc mult
Raspunsuri
alina_satena spune:
Irina uite aici s-a mai discutat despre acest subiecthttp://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87767&ARCHIVE=true&nm=Ati-folosit-Aloe-First-spray
irinabobe spune:
alina multumesc citisem subiectul , insa vroiam sa stiu daca l-a folosit cineva la un copil asa mic. cel de la care l-am cumparat mi-a zis ca el crede ca trebuie dat puf in gat si apoi copilul sa scuipe, insa al meu e prea mic ca sa inteleaga chestia asta, asa ca vroiam sa stiu cum l-au folosit altii.
btz_ovi spune:
Da,am folosit cu succes la fiul meu de 1,7 luni.E bun pt orice acest spray,de la rosu in gat,durere de masea pana la arsuri.
irinabobe spune:
Imi poti spune te rog cum l-ai folosit? adica cate pufuri si daca l-a inghitit sau nu? ca asta era dilema principala. ms mult
vava09 spune:
Buna. Eu sunt nou-noutza pe acest forum , ma familiarizam si am vazut intrebarea ta. Eu am folosit aloe first pentru cei doi copii ai mei.Cand erau foarte micuti, am primit de la pediatra lor, care mi-a recomandat produsul, un atomizor mititel in care am pus lichidul. Din acesta dadeam 1-2 pufuri de 3 ori pe zi. Cei care vand aloe first au si recipiente de vanzare. Multa sanatate si cat mai putin rosu in gat.!
irinabobe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vava09 Buna. Eu sunt nou-noutza pe acest forum , ma familiarizam si am vazut intrebarea ta. Eu am folosit aloe first pentru cei doi copii ai mei.Cand erau foarte micuti, am primit de la pediatra lor, care mi-a recomandat produsul, un atomizor mititel in care am pus lichidul. Din acesta dadeam 1-2 pufuri de 3 ori pe zi. Cei care vand aloe first au si recipiente de vanzare. Multa sanatate si cat mai putin rosu in gat.! |
Vava multumesc mult. am auzit si eu de acel atomizor va trebui sa-l cumpar.
btz_ovi spune:
Cam 2 pufuri de 3 ori pe zi si dupa 2 zile deja se vindecase.Intr-adevar,cu acel mic pulverizator i-am dat.
Laura Ioana spune:
Din curiozitate am cautat si eu pe net aloe first (ca nu auzisem de el), dar vad ca scrie ca-i pt uz extern....se poate folosi si in gat?
http://www.flpaloevera.ro/catalog/ingrijirea-pielii/aloe-first.html Acesta este?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
irinabobe spune:
laura da despre asta este vorba, tocmai pt ca am vazut ca e pt uz extern am intrebat si eu, insa am auzit mai multe persoane ca l-au folosit pt rosu in gat cu succes.