Tragedie in Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 2
mihaela_s spune:
Ce de stiri contradictorii...eu am citit ca omul trecuse acum trei saptamani testul psihologic, ca era politist. De asta avea drept de port arma. Ca era considerat un om calm si linistit...
Am mai citit ca sotia a fost impuscata o singura data, in piept, nu in cap. Si ca amantul ei de trei ori: de doua ori in piept si o data in cap. Despre ce caserita e vorba ca a murit? Am citit ca au murit doar ei doi: sotia si amantul. Restul persoanelor au fost ranite si sunt in afara oricarui pericol. In afara de amant, nimeni nu a mai fost impuscat in cap.
Ce e adevarat din ce stiu eu?
ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s Ce de stiri contradictorii...eu am citit ca omul trecuse acum trei saptamani testul psihologic, ca era politist. De asta avea drept de port arma. Ca era considerat un om calm si linistit... Am mai citit ca sotia a fost impuscata o singura data, in piept, nu in cap. Si ca amantul ei de trei ori: de doua ori in piept si o data in cap. Despre ce caserita e vorba ca a murit? Am citit ca au murit doar ei doi: sotia si amantul. Restul persoanelor au fost ranite si sunt in afara oricarui pericol. In afara de amant, nimeni nu a mai fost impuscat in cap. Ce e adevarat din ce stiu eu? pur si simplu... Hobby calator de profesie |
Nu stiu despre ce caz citesti tu si unde.
La masacrul din coafor de aseara nu a fost impuscat nici un barbat, era vorba de un coafor in care sotul gelos a intrat a impuscat intai pedihiurista in picior apoi casiera (nu amantul) de 2x in abdomen si o data in cap, apoi si-a impuscat sotia (din ce-am vazut la TV in inima), asta este varianta pe care a confirmat-o si procurorul de caz la declaratiile de presa.
Sunt 2 morti si 6 raniti spitalizati insa niciodata in nici o relatare n-a fost vorba de vreun amant.
A omorat casiera pentru ca nu i-o dadea pe sotie la telefon atunci cand suna la coafor sa ceara cu ea ca si cum sarmana femeie purta vreo responsabilitate ca sotia refuza sa-i vorbeasca.....
Se pare ca individul a fost la un moment dat internat la psihiatrie dar cu toate astea a putut sa-si ia permis de port arma si sa-si cumpere pistol. Arma de aseara era a lui personala, nu arma de la serviciu.
Politist inseamna de fapt sofer de demnitari, este angajat al ministerului de interne dar eu n-am inteles ca rolul lui presupunea sa poarte arma.
mihaela_s spune:
Am crezut ca din www.jurnalul.ro/observator/crima-coafor-perla-morti-raniti-politist-masacru-bucuresti-606142.htm" target="_blank">sursa serioasa . Am citit uppdate la ora 18. apoi nu au mai aparut noutati. Acolo scrie asa: "UPDATE 18.00 : Din primele informatii, se pare ca agresorul lucra īn cadrul Policlinicii MAI, iar atacul de luni a fost declansat de gelozia barbatului. Persoana ucisa se pare ca este sotia politistului, iar cea aflata īn stop cardio-respirator, barbatul banuit ca ar fi avut o relatie extraconjugala cu aceasta. "
Si mai jos: "UPDATE 18.34: Politistul ucigas se numeste Gheorghe Vladan si are 51 de ani. Ultima testare psihologica a avut-o īn urma cu trei saptamāni ai a trecut-o fara probleme. Colegii īl descriu ca pe un om linistit, profesionist.
Am citit si azi un www.jurnalul.ro/observator/reconstituirea-oficiala-a-crimelor-de-la-coaforul-perla-606264.htm" target="_blank">articol, dar nu am remarcat ca intr-adevar scria "numita" si "numita" la cele doua persoane decedate. Aveam in cap stirea de mai sus.
Multumesc de lamuriri.
pur si simplu...
Hobby
calator de profesie
b.nica spune:
Eu de ieri nu-mi mai revin pt. ca o fost o perioada cand frecventam acel salon!
Sunt curioasa daca v-ati gandit cum ar fi fost daca erati in acel Coafor sau poate in altul si intra un nebun care incepe sa traga in tot ce misca!
Scenariul ar fi putut fi repetat in oricare loc public!
Cine i-a dat permisul de port-arma, ca agramatul acela de consilier(nu's ce functionar mare era si care il avea drept sofer/agent si care mai apare pe post ca sa vedem noi cine ne mai conduce), nu prea ne-a lamurit ce rol avea, de sofer sau agent de paza?
Acu' au inceput sa apara tot felul de isteti care incearca sa-i scoata din cofa pe politistii care nu au luat in seama nenumaratele plangeri ale unor cetateni si plangerea nefericitei de nevasta pe motiv ca nu au avut timp sa cercetaze intre 1 si 5 martie.
XIO spune:
Eu nu prea inteleg ce se face totusi cu acele plangeri de la Politie...a venit la spital o doamna, femeie normala, ajunsa la capatul puterilor, care a vrut sa se sinucida. Din fericire nu i-a isit. Am intrebat-o de ce si mi-a spus ca a divortat de sotul ei ca era violent dar acesta tot vine si o bate. Il batea si pe fiul lor, de-aia femeia a inaintat divortul. A facut nenumarate plangeri la Politie, iar dupa fiecare plangere sotul se intorcea la ea si ii spunea ca pana ea nu moare el nu o lasa in pace. Ma rg, hartuieli. O data fiul l-a batut, ca sa nu ii omoare mama. Deci 2 vieti distruse de un tampit fara creier. Credeti ca omul a fost acuzat de ceva? A facut inchisoare sau ceva? Nici gand. A gasit-o si cand a plecat din oras, a intrat in casa spargandu-i usa, a batut-o si i-a spus ca de el nu se poate ascunde niciodata.
Nu stiu ce s-a intamplat cu saraca femeie, dar la asemenea oameni ar trebui un glont in cap si la revedere.
histamina spune:
marius,
eu merg pe 20 de ani.
Xio, stiu bine acea sectie de Politie, sectie unde socrela a reclamat cam toti vecinii si pe fi-su de vreo 80 de ori.
mi s-au parut ok, insa cu o larghete prea mare cu privire la cel care savarseste un abuz.
spre ex, nu inteleg cum un politist a pierdut 2 ore sa i-a o plangere penala prealabila si a incuviintat sa o trimtia la Parchet, cand in acea plangere socrela isi reclama fiul ca s-a casatorit impotriva vointei ei si chiar a lui.fiul avea 32 de ani atunci.
Parchetul,evident a aratat ca nu exista nicio fapta penala.
si tot politistii de la acea sectie erau.
la un moment dat le spuneam clar,ca daca il plangere nu e vb de nicio fapta penala,fie ea si in imaginatia socrelei,sa trimita mai departe sau sa nu isi mai piarda timpul.
de ce am dat acest exemplu?
ca sa arat buna pregatire a acelor politisti.
ramiris spune:
Mie revoltator mi s-a parut ca familia uneia dintre femeile impuscate si spitalizate, clienta a salonului nu a fost anuntata nici de politie nici de spital de situatia ei. Femeia si-a sunat singura o prietena a doua zi dupa intamplare cand a fost in stare dupa operatie ....
Mi se pare incredibil si raspunsul politiei atunci cand prietena respectivei le-a reprosat ca nu au anuntat familiile, citez "ce vreti doamna, suntem putini!".
Nu stiu a cui era responsabilitatea insa cred ca si politia si spitalul trebuiau sa se asigure ca apartinatorii stiu de femeia aia.
Daca era inconstienta nu trebuia sa fie cineva din familie care sa ia decizii medicale in privinta ei? Si-au asumat medcii de la urgenta deciziile fara sa le valideze cu pacientul sau cu familia? E legal asta? Inteleg ca ar fi legal daca nu exista apartinatori insa daca exista si nu i-a contactat nimeni eu nu cred ca poate fi in regula.
Functioneaza ceva in tara asta?
Eu ma gandesc cu groaza ca daca se intampla ceva cu mine sau cu cineva drag si ajungem Doamne fereste in stare de inconstienta la spital putem zace acolo cu saptamanile pana sa afle familia unde suntem si ce-am patit.
inbox spune:
Si eu sunt socata,nu de fapta in sine ca nebuni sunt multi pe lumea asta, ci de faptul, ca in tara asta femeile trebuie sa suporte abuzul si ca nu au nici cea mai mica aparare, ca femeia respectiva a fost disperata la politie si nu s-a luat nici o masura, ca omul ala a fost internat la psihiatrie o luna, dar avea permis de port arma si munitie in casa....
Azi m-a sunat o vecina, cu care mai ies cu copii la plibare, femeie simpla, imi spune ca "acum ii este clar, ca femeie mai bine stai si suporti ca nici politia nu te ajuta, acum ce pierdea femeia respectiva daca il suporta pe nebun zi de zi, ce, ii e mai bine acum moarta?", deci asta intelege omul, ca daca ai avut ghinionul sa dai peste unul din asta, nu ai decat sa suporti toata viata....
Sper, ca macar in al n-spelea ceas, sa se faca mare caz pe marginea subiectului si, poate, in final se vor lua niste masuri reale pentru a ajuta asemenea victime, inainte de a fi prea tarziu!
Lumea mea
histamina spune:
nimeni nu te ajuta ca femeie!
societatea este atat de inchistata, incat e normal sa te bata,ca de, da si barbatul una ,doua, doar nu te omoara!
am o f buna prietena chirurg si tot vin femei batute, pe care trebuie sa le coasa ( e ch plastica).
le roaga se le dea adeverinta sa se duca la INML>
rata de plangeri e de 1 la 10 femei batute.