Tragedie in Bucuresti
http://infoportal.rtv.net/articol~din-actualitate~info-3039522~tragedie-in-bucuresti-opt-oameni-impuscati-de-un-politist-intr-un.html
Nu am crezut niciodata ca este posibil asa ceva.Sa ajungi omorat intr un coafor.In plina zi in centrul Bucurestiului in urma unui exces de gelozie datorat faptului ca nevasta depusese divort criminalul a intrat in coafor a tras in 8 oameni,si 2 dintre ei au murit.Nu i a pasat de nimic.
S a spus ca femeia a facut plangeri la politie pentru ca o agresa sotul dar nimeni nu a facut cercetari.Criminalul a spus atunci cand s a predat ca ''A facut o prostie''.
E pur si simplu ingrozitor
Raspunsuri
marius spune:
Sunt multe cazuri de omoruri in Romania (ca si in alte state ale lumii dealtfel) pe diferite considerente printre altele si gelozia, doar ca nu le stiti.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Mariuk_18 spune:
Mi se pare ingrozitor ce s-a intamplat.Nu stiu daca femeia omorata avea sau nu avea copii,oricum ce a facut sotul ei este oribil si sper sa isi primeasca rasplata cuvenita.
nikol24 spune:
Am inteles ca aveau impreuna un baiat,student,a dat o declaratie in care era marcat de cele intamplate.Cele 6 persoane impuscate sunt in viata au fost operate si sunt sub supraveghere.Sotia criminalului a fost impuscata in cap ,ea si casiera cred au murit pe loc.
giulia81 spune:
crunt...trist...revoltator...atatia oameni nevinovati sufera din cauza unui tampit
de ce, ma rog, nimeni nu a facut nimic atunci cand sotia a facut plangere la politie? eu i-as lua la intrebari si pe stimabilii domni politisti
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
marius spune:
15 ani de inchisoare - estimarea mea
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
SuperMami_1 spune:
Am vazut si eu stirea si am ramas stupefiata...
Miha, mamica fericita de Rares si 34+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius 15 ani de inchisoare - estimarea mea |
Pentru cine? Pentru aia care i-au dat permis pentru arma, nu?
Ca omul e bolnav cu acte, ma-sa la fel...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
marius spune:
Se ajunge si acolo cu cercetarea in mod sigur.
nikol24 spune:
Am citit si eu ca mama lui are niste probleme.Omul era cunoscut drept o persoana f violenta,iar sotia a facut plangeri la politie si a si precizat ca sotul ei detine o arma si se teme pentru viata ei.Poate daca isi faceu bine treaba nu se ajungea aici
michelle-usa spune:
in urma cu 1-2 ani in Los Angeles a fost un caz f. asemantor cu un sot s-a dus la coafor sa-si impuste sotia (ea acolo lucra) si a impuscat colegele, si niste cliente cand pe ea nu a gasit-o la munca.
nu stiu daca avea sau nu permis de arma legal.
aici ca sa iti dea permis de arma acum se fac investigatii f. serioase,dar tot mai sunt scapari...si cazuri de astea se intimpla des.
michelle