FIV in Ungaria 156
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ImiMS/ImiMS.jpg)
ImiMS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jaguar neatza fetelor ![]() IMI ![]() ![]() In ce zi vei face eco?(nici io nu scap de eco asta de control haaa) Eu am dat cam 52.000 HUF ptr primele 5 zile de stimulare,am luam Gonal F. Nuj ce sa iti spun,ti-a zis cumva ce o sa-ti dea, gonale,merionale? Uita-te si tu pe prima pagina si fa un calcul aproximativ,,,park as zice k 100.000 HUF ar fi oki, nu cred sa fie mai scump,,dar vezi si tu. |
Voi face eco in ziua 10...ca apoi intre 15-18 au minivacanta...si dupa deja ieseam din intervalul de 10-13...asa ca am ales 14.03.
Nu mi-a zis nimic de tratament, a zis ca vb la momentul potrivit.Pentru primele 5 zile ar trebui sa ma inarmez si eu, ca alea le voi face acasa...dupa merg acolo si pot sa mi le cumpar cred!Eu m-am uitat la preturi pe prima pagina...dar habar nu am cate se da din fiecare, cate zile....nu stiu nimic!
![](pupic.gif)
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madanan/madanan.jpg)
madanan spune:
Imi, un pen de Gonal f de 300 u costa aprox. 35000 ft, o cutie cu 7 fiole gonapeptyl costa 15000 ft si merional cam 1800 o fiola, daca ai 5 zile poti sa socotesti una pe zi. Ti-am scris toate acestea fiindca si eu am facut fiv cu dr. Z si cam astea Le-am cumparat prima data.
![](images/user_woman.png)
jaguar spune:
IMI, io am ptr primele 5zile un pen de gonal de 450 UI atat,,, stiu k restul e mai simplu de luat, fiind acolo si luat exact cat trebe din 2 in 2 zile...
Vezi k menopurul e mai scump, merional mai ieftin, pune si tu aproximativ cate 10fiole,k sigur nu iti da mai mult la inceput. Gonal e v-o 51.000, 10menopur v-o 52.000,daca iti da si ceva ptr inhibare mai tre nitel,,,am zis per total v-o 100.000 (maximm),,,
Nuj ce AMH ai si pe ce tratament vei merge, dar "pune-te" in toate situatiile si ia in calcul al mai scump k sa fii acoperita
o zi buna sa aveti la noi e o "baba nebuna"
brrrr
ImiMS spune:
citat din mesajul lui jaguar IMI, io am ptr primele 5zile un pen de gonal de 450 UI atat,,, stiu k restul e mai simplu de luat, fiind acolo si luat exact cat trebe din 2 in 2 zile... Vezi k menopurul e mai scump, merional mai ieftin, pune si tu aproximativ cate 10fiole,k sigur nu iti da mai mult la inceput. Gonal e v-o 51.000, 10menopur v-o 52.000,daca iti da si ceva ptr inhibare mai tre nitel,,,am zis per total v-o 100.000 (maximm),,, Nuj ce AMH ai si pe ce tratament vei merge, dar "pune-te" in toate situatiile ![]() ![]() o zi buna sa aveti ![]() ![]() |
Am inteles.Multumesc fetelor.
AMH = 1.69
Conteaza?
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
jaguar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ImiMS
Am inteles.Multumesc fetelor. AMH = 1.69 Conteaza? --------------------------------------------- "Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka |
In rezerva scazuta se face stimulare mai forte,, si implicit costa mai mult,,,
ImiMS spune:
citat din mesajul lui 5ab1na ImMis nu e deloc rau dar orice info pe care o ai spune-o doctorului. |
Adica?Ce info?Eu i-am pus tot dosarul in brate cu ce am facut de-a lungul anilor....Nu prea am ce sa-i spun...
5ab1na spune:
analiza asta era in dosar?
daca era atunci nu e nici o problema.
presupun ca si pe baza ei ti-a "construit" protocolul.
credeam ca acum ai facut analiza asta. daca e mai veche si doctorul o stie atunci imi cer scuze.
are o valoare asa si asa, nu este deloc rea si nici scazuta cum spune jaguar dar nici de tanara de 20 de ani.
ImiMS spune:
[/quote]
In rezerva scazuta se face stimulare mai forte,, si implicit costa mai mult,,,
[/quote]
Am inteles.
Si AMH-ul meu ce-ti spune?