FIV in Ungaria 156

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

sabina nu merg la coafor ma aranjez singura sunt atatea tutorialuri de you tube care iti arara cum sa faci ... nu am eu bani de coafor ii strang eu pt FIV .
Cumva te referi la masacrul de la solon ? e ... nici nu am cuvinte cum sa il clasific

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

va pup ne auzim diseara ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkid spune:

Buna fetelor.
La multi ani,sa aveti parte de o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkid spune:

Imi si Olimp,ma bucur ca sunteti optimiste,sper sa ma molipsesc si eu de la voi ca zilele astea am fost cam demoralizata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

E primavara!!! Lumina-n suflet si-n priviri, dragoste nebuna, zambet de soare, alaturi de nelipsitul LA MULTI ANI !!!

Mergi la inceput

Am reusit si eu acum sa-mi deschid PC-ul. Da ce dea pagini ati scris!
Anaasta: Da, sa-nteleg ca ceaiul verde impiedica absortia de fier in organism? Daca-i asa, atunci trebuie sa-l opresc urgent! Si asa am hemoglobina scazuta. La FIV am avut-o 11,6 g/dL, iar la 2 luni dupa era de 10,5 g/dL. Am si facut tratament vreo 2 luni cu Maltofer Fol.
Merci de info!
Pe cutia cu tablete de orz verde scrie ca se administreaza 1-2/zi. Daca renunt la ceai, e bine daca trec la 2 pastile pe zi? Voi cum ati procedat? Cat timp ati facut cura cu orz verde?
Olimp: Mercic. O sa ma informez si o sa caut si fructele goji.
Madanan: Am vrut sa-mi comand si eu Gynex. Dar din pacate am citit despre el ca nu este recomandabil la cei cu prolactinemie. Si eu care sunt sub tratament continuu cu Bromocriptin pentru mentinerea prolactinei la valori normale, cred ca nu mi se potriveste Gynex.. Astept sa-si reia activitatea, doctorul homeopat la care mergem. Este la un curs de specializare pe 6 luni. Cred ca martie este ultima luna din curs. O sa vad ce-mi zice.

Mergi la inceput

Hapciu! Ma molipsesc si eu de bucuria optimismului creat de Imi si Olimp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Mona19...asa sa faci!!!
Va pup fetelor,plec acasa...vb mai spre seara, daca nu veti fi ocupate cu sarbatoritul!!!!
Pusilai!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

La Multi Ani Doamnelorrr!!!

Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ce va doriti!
O seara minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Am primit azi o gramada de flori de la colegi...avand in vedere ca lucrez intr-o firma de 80 de persoane, in care doar eu si secretara suntem de sex feminin

Sotul m-a surprins cu o planta de apartament si o felicitare care m-a emotionat pana la lacrimi...dar lacrimi de fericireEu sunt mare fan plante de apartament,am pe putin 30 de ghivece de plante de toate marimile si formele...si ce e cel mai placut,este ca si plantelor le place la mine,se dezvolta si cresc ca printul din povesti

Iar acum,ma duc sa ma shoppinguiesc putin...daca tot e ziua mea

Va pup,o seara placuta sa aveti!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput