FIV in Ungaria 156

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

Da sa traiti ! receptionat !

Mergi la inceput

Cu cea mai mare placere , doamne da sa vi cu burtica pana atunci !

Mergi la inceput

am vrut sa zic si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Pai vin,clar!
Vad ca numai noi doua scriem pe aici.Cred ca restul fetelor se distreaza de optimismul nostru naiv...dar azi sunt foarte bine dispusa sa vreau sa cred ca voi reusi.Apoi daca nu,voi pica putin in butoi...ca doar n'a fi ptr prima data...apoi mai vedem!Pana una alta sper si cred ca am sanse!!!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Si eu am o zi buna azi ! sunt opimista asa cum zici si tu , sti inca nici nu am rezultatul histerografiei in functie de care imi va zice daca fac fiv in lunile apropiate sau trebuie sa intepartez fibromul dar eu ma si vad cu burta la gura

Mergi la inceput

acum si eu sunt umflata ca um balon sper sa nu ma sparg ulterior , deja s-au consumat hormonii agitatori caci ciclul mi-a venit !!! asa ca sunt bine dispusa , astept sa-mi vina sotul acasa sa ma scoata in oras doar e 8 Martie !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Frumos plan Olimp...distractie placuta sa aveti!!!
Si eu mai am aproape 2 ore si plec acasaaaaaaaaaaa!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

bre femeilor hai ca apar si eu aici!
"oleaca" de optimism vreau si eu.
va pup
sa fie reusita fiv-ului vostru pe masura optimismului pe care-l manifestati

Mergi la inceput

da imi eu sunt acasa acum si ma duc sa ma aranjez , trebuie sa apara in scurt timp sa ma fac frumosa ...
sabina daca optimismul e molipsitor hai si sevestete cu o portie mare mare din el !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

bre nu te du la coafor
nu vezi acum...pe nou...ar trebui verificati psihologic in primul rand sotii doamnelor care lucreaza in locuri din astea publice. mama ce m-am enervat la cazul ala....

Mergi la inceput