FIV in Ungaria 156

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

La multi ani doamnelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Vio

N-am studiat ceaiul verde la capsule, deci nu ma pot pronunta. Ceaiul verde este un bun antioxidant, dar... trebuie avut in vedere ca este un excitant nervos, continut mare in teina si ca atare ce iti da cu o mana, iti ia cu alta mana. De asemenea, trebuie tinut cont ca daca beti ceai verde, sa il intrerupeti cand ramaneti insarcinate deoarece interfereaza cu absorbtia fierului prin placenta. Stiu ca nu e formata placenta de la inceput, dar fiind si diuretic si oferind si o falsa energie, e mai bine sa fie intrerupt.

Ca regula generala la ceaiuri, luati doar planta vrac (sau fructe, radacini uscate unde e cazul), nu plicuri, nu granule etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mona in Cluj cel putin am vazut fructe goji la magazinele cu profil naturist si la plafar , cred ca acolo ar trebui sa mergi sa cauti , in cel mai rau caz se vand si pe net , dar cred ca ai sa gasesti.

Mergi la inceput

imi despre ce card vorbesti ? de asigurare am auzit dar de card? am ramas in urma cu informatiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

imi despre ce card vorbesti ? de asigurare am auzit dar de card? am ramas in urma cu informatiile.

Pai cel pe care ti-l da casa de sanatate...stiu ca exista un card,valabil 3 luni sau cat...pe care ti-l da pe baza de cerere...Nici eu nu stiu prea bine,de asta intreb.

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

http://www.casmures.ro/formular.php

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

imi am citit pe site CAS , da mi-i se pare ok cardul , doar ca trebuie sa fim sigure in ce institutii se poate utiliza in Ungaria , oare numai cele de stat ? poate me lamuresc fetele care stiu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olimp

imi am citit pe site CAS , da mi-i se pare ok cardul , doar ca trebuie sa fim sigure in ce institutii se poate utiliza in Ungaria , oare numai cele de stat ? poate me lamuresc fetele care stiu

Da,de stat.E o asigurare cum o avem si noi in tara...in caz de urgente.Pe mine asta ma interesa...de o urgenta,accident...Daca nu faceam la granita pe 2 sapt cu 50 lei si gata!Cumva trebuie sa fiu acoperita...daca se intampla ceva...Niciodata nu se stie!

Mergi la inceput

imi si asta e o idee buna dar cred ca mai ieftin ai iesi daca o faci acasa asigurarea , eu de exemplu cand am fost plecata in concedii in afara tarii , mi-am facut intotdeauna asigurare , o data am si folosit-o .
Mi-am facut asigurarea la Alliantz Tiriac , nu mai stiu cat a fost , eram in concediu in Barcelona cu sotul ( aveam niste probleme de sanatate din tara nerezolvate care apareau ciclic si am necesitat interventie chirurgicala minora in Spania ) , m-am dus cu asugurarea si m-a primit nu am platit nimic , m-au rugat doar sa sun la numarul de telefon de pe polita sa anunt faptul ca s-a intervenit . Trebuie sa fi atenta si la cine iti faci asugurarea sa aiba acoperire cat mai mare , se poate vedea pe net.
NU stiu ce sa spun de serviciile din Ungaria , de exemlpu niste prietenu au fost la sky in Austria tot cu asigurare Alliantz si pe ei i-au pus sa plateasca interventia si uterior in tara i-au returnat contravaloarea platita de catrei ei , asta dupa vreo 2 luni . Sincer cred ca difera de la o tara la alta sau poate de la o institutie la alta , noi am fost norocosi caci nu am fi avut banii necesari sa achitam altfel interventia.

Mergi la inceput

am uitat sa mentionez eu am apelat la spital de stat care avea si asistenta sociala gratuita si am mers eu la urgenta in ambulator . Prietenii nostrii au sunat si au chemat ambulanta la hotel ... nu stiu daca era de stat sau privata fiind in statiune ?

Mergi la inceput