FIV in Ungaria 156
Raspunsuri - Pagina 11
ImiMS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp imi si asta e o idee buna dar cred ca mai ieftin ai iesi daca o faci acasa asigurarea , eu de exemplu cand am fost plecata in concedii in afara tarii , mi-am facut intotdeauna asigurare , o data am si folosit-o . Mi-am facut asigurarea la Alliantz Tiriac , nu mai stiu cat a fost , eram in concediu in Barcelona cu sotul ( aveam niste probleme de sanatate din tara nerezolvate care apareau ciclic si am necesitat interventie chirurgicala minora in Spania ) , m-am dus cu asugurarea si m-a primit nu am platit nimic , m-au rugat doar sa sun la numarul de telefon de pe polita sa anunt faptul ca s-a intervenit . Trebuie sa fi atenta si la cine iti faci asugurarea sa aiba acoperire cat mai mare , se poate vedea pe net. NU stiu ce sa spun de serviciile din Ungaria , de exemlpu niste prietenu au fost la sky in Austria tot cu asigurare Alliantz si pe ei i-au pus sa plateasca interventia si uterior in tara i-au returnat contravaloarea platita de catrei ei , asta dupa vreo 2 luni . Sincer cred ca difera de la o tara la alta sau poate de la o institutie la alta , noi am fost norocosi caci nu am fi avut banii necesari sa achitam altfel interventia. |
Da...stiu...si noi ne-am facut mereu cand am plecat din tara,dar din fericire niciodata nu am avut nevoie sa o folosim.
Oricum,eu am trimis cererea ptr card...imi e suficienta...Nu sunt de felul meu bolnavicioasa, vreau doar sa am ceva la mana in caz ca se intampla ceva urgent si neprevazut ( nelegat de FIV ).
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
olimp spune:
Foarte bine faci IMI asa e cand sti ca ai tot ce-ti trebuie esti mai linistita , nici eu nu sunt bolnavicioasa din fire , eu m-am procopsit cu o infectie intraspitaliceasca cu streptococul aureus , si din pacate infectia am facut-o la cap deasupra sprancenei drepte unde am avut interventia initiala , m-am chinuit 2 ani sa scap de infectie si periodic imi aparea si trebuia sa ma taie din nou sa ma curete asta pana ce am ras raul de la radacina dar m-a costat mobiliatea a jumatate din frunte mi-au extirpat tot tesutul de pe juma de frunte pana la tampla... asta e medicina din romania de accea fug de ei....
ImiMS spune:
citat din mesajul lui tannoo25 la multi ani, fetelor! |
Multumim!
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
olimp spune:
m-am programat !
buna ank si tie 8 martie fericit !
L-am sunat pe dr Torok Peter am facut rost de numarul de telefon de pe internet si l-am sunat , vorbeste bine engleza asa ca nu au fost probleme , marti pe 13 Martie la ora 14.30 ma asteapta , initial am optat pentru 20 martie ( tot marti caci doar marti face interventiile) dar el mi-a zis ca mai bine in 13 martie ca e mai aproape de terminarea menstrei ( eu fiind acum in a doua azi ) caci se vede mai bine uterul fiind curat . Pretul este acelasi de 50000 forinti. Mai trebuie sa sun la Kaali sa il programez si pe sotul meu pt spermograma sa le rezolvam pe ambele in acceasi zi.
ImiMS spune:
Olimp..yupppiiiiiiiiiiiiii...deci intri si tu cu dreapta pe calea cea buna a FIV-ului...Doamne ajuta!
olimp spune:
Doamne ajuta !!!!! sa-ti fie gura aurita !! si sa fie linia cat mai scutra simpla si cu rezultatele mult asteptate !
ImiMS spune:
citat din mesajul lui olimp Doamne ajuta !!!!! sa-ti fie gura aurita !! si sa fie linia cat mai scutra simpla si cu rezultatele mult asteptate ! |
Corect...si peste 2-3 luni sa vorbim de altele...pe alt topic...toate fetele care sunt in focuri...si nu numai!
ank30 spune:
citat din mesajul lui olimp buna ank si tie 8 martie fericit ! |
olimp noroc in toate incercarile tale!