Pufi de Ian-Feb 2010 (71) - LMA Mara!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

un brat de flori celor mai scumpe mamici din lume si din partea mea!
O zi cat mai buna, sa fiti rasfatate,alintate, iubite si implinite!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns momo_do spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Momo_d - WB si felicitari pentru noul bebe. Sa fiti sanatosi amandoi.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

iubita, multumesc, insa momentan sunt la aspirante... bebe nu se grabeste sa apara. si BHCG a iesit negativ... deci ramane sa repetam miscarile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui momo_do

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Momo_d - WB si felicitari pentru noul bebe. Sa fiti sanatosi amandoi.

iubita, multumesc, insa momentan sunt la aspirante... bebe nu se grabeste sa apara. si BHCG a iesit negativ... deci ramane sa repetam miscarile

Momo, mami de Do

Scuze, am citit eu in diagonala.
Dar poate e de bine, gura pacatosului......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

La multe primaveri fericite, fetelor!
Sa fiti iubite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns momo_do spune:

Si acum sa zic si eu
LA MULTI ANI MAMICILOR, DOAMNELOR, PRIETENELOR, UNITE, DESTEPTE SI FRUMOASE!

Vrem feedback de la intalnire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

sa povestesc repede (ca nu cumva sa uit! ) la gradi s-au facut poze 50 de lei 3 poze de diverse marimi plus una inramata, plus un cd cu winnie... si m-a intrebat o singura data ingrijitoarea daca facem poze, am zis nu, si ea seara mi-a confirmat mi-a zis ca nu l-a bagat la poze si stia ca nu pot plati nici gradi... si azi ma trezesc cu coletul! zic ca nu tin minte sa fi spus da si ma uit o fractiune de secunda peste o poza si zic: "si nici macar nu-i copilul meu!" , aia pfuai, cum asa nu-i copilul dvs si v-am intrebat 2 zile la rand si mi-ati spus ca da!... zic saru mana de poze dar eu nu stiu cum sa scot camasa cu plata pt gradi...

si uite asa ne-am procopsit cu niste poze inramate... de 50 de lei!

Mergi la inceput

... si oficial suntem in faza aia.. cum se numeste? terrible nu stiu cum?
azi l-am bagat in casa cu mare greu, dupa ce c-am incurcat autobusele si m-am plimbat aiurea prin oras cu el in brate, ajunsi in zona noastra, nu vroia in directia casa si m-am luptat cu el si el s-a zbatut si mi-a urlat si s-a tavalit pe jos (ca nu puteam sa-l tin calumea in tot aluneca din brate si eu aveam o maina ocupata cu pozele) si asa l-am bagat in casa, dupa ce s-a tavalit si prin balti si s-a udat si a urlat si in lift trantit pe jos si acasa s-a luptat taica-su cu el sa-l dezbrace... si s-a linistit abia la miki...

cica asa l-am educat eu!!!

Mergi la inceput

ce-mi place sloganul meu! dupa ce ca ma lamentez ca life is a bitch...

Mergi la inceput

simply, faina distractia Arianei cu apa! si lui Kay i-ar placea dar nu ma lasa... inima... dar isi scoate parleala la pictura, imi imprastie apa si murdareste totul de vopsea, haine, parchet... vopsele care ies foarte greu din tesatura sau deloc...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Rux, eu am tot colindat bancile pentru credite anul trecut. Pana la urma am ramas la Raiffeisen. Initial vroiam credit in lei (ca sa evitam o crestere a ratei din cauza de schimb valutar), dar ne dadea mai putini bani, asa ca am luat in euro. 8000 euro pe 7 ani cu o rata de 143 euro pe luna. Dobanda este variabila, dar se schimba in functie de euribor la 6 luni (deci macar juma de an stai linistita ca nu-ti creste nejustificat rata). Noi l-am luat anul trecut in februarie, ni s-a schimbat rata in iulie (s-a marit cu 2 euro), acum ar trebui sa ni se schimbe iar, sa vedem daca urca iar sau mai scade nitel. Pentru casa avem credit la BRD, dobanda variabila la 3 luni, dar asta e cu Prima casa, deci nu prea te ajuta. De Bancpost m-am ferit si eu, pentru ca sor-mea a patit-o ca si tine, au facut in lei un credit, au avut rata fixa vreo 3 luni, apoi era variabila si i-a crescut cu vreo 200 de lei. S-a imprumutat de la mine vreo 10000lei si a facut si o refinantare (dar nu mai stiu la ce banca) si in final, dupa ce platise vreo juma de an rate la ei cand sa achite tot creditul, a platit mai mult decat luase de la banca initial
Cu ING, subscriu la ce a zis Alex, sunt neseriosi, si noi am vrut cu ei, au zis ca e ok, ne incadram, am semnat acte, contracte pt card etc, ne suna dupa o saptamana sa mergem sa luam cardul, dar creditul nu s-a aprobat Si de Millenium am auzit ca ar fi OK, dar n-am avut o experienta directa cu ei...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

Te iubesc atat de mult puiul meu, incat nu stiu cum suporta inima atata iubire!!!

8000 euro pe 7 ani zici? bine, acum nu dau decat pe 5 ani... mai sondam piata...

Mergi la inceput