Pufi de Ian-Feb 2010 (71) - LMA Mara!
Raspunsuri - Pagina 17
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Alexutzzza ce memorie buna ai eu stau mai prost la capitolul asta Simply,mami de fetita frumusica |
Ms,ms, ms...da, cica ammemorie buna, toata lumea mi-a zis asta tot timpul. Colegii si prietenii ma mai poreclesc "google" sau "gps" ca tin minte toate prostiile si stiu sa zic ceva despre orice si stiu cum se ajunge in multe locuri si alte d-astea, stiu sa le raspund amulte ... dar....memoria e selectiva !!! ti minte toate prostiile dar chestiile cu adevarat importante (gen treburi) le uit si stau prost la organizare, prioritizare si tie-management....sau nu neaparat ca stau prost, dar am felul meu unic si neinteles de a le fece si de multe ori am un talent deosebit de a ma invarti in juru' cozii...
atlantique spune:
LA MULTI ANI MARA!
Sa cresti mare, sanatoasa si fericita!
Sa-ti traiasca fetita Nyny si sa-ti aduca numai bucurii!
atlantique spune:
LA MULTI ANI MAMICILOR!
SA VA BUCURATI DE PUII VOSTRI SI SA FITI MANDRE MEREU DE EI!
Un mare brat de
simplicity spune:
Tomaca multumesc , am studiat si eu BPP,Kaplan si alte cateva; mi-a placut mult felul cum e structurat si prezentat la BPP si am citit cateva forumuri referitoare la modul de invatare si care materiale ar fi mai potrivite, si am si luat de la biblioteca vreo cateva carti ca sa imi dau seama care ce valoare are sa nu dau bani degeaba pe ceva care nu imi e potrivit....BPP mi-a placut mult(si mi-a mai fost recomandata).De aceea te-am intrebat si pe tine, pt ca stiu ca ai studiat si stii care ce metoda ti-a folosit, sa imi fac o idee (desi fiecare are stilul lui de invatare , dar mie intotdeauna mi-a folosit o parere informata si adecvata) . Multumesc inca o data
Simply,mami de fetita frumusica
atlantique spune:
Buna!
Noi ne-am intars de la dr noastra. Nu are infectie in gat dar se aude o haraiala in piept de la mucozitatile pe care nu le elimina. Mi-a dar sa-i dau biseptol suspensie, ca a zis ca nu-i cazul sa-l treaca pe un AB mai tare.
La noi sunt f multe cazuri cu acest tip de viroza si, din pacate, se complica f mult la copiii mici pt ca toate secretiile acelea neeliminate se suprainfecteaza.
Azi avem o saptamana de cand am racit....asa ca ar cam fi cazul sa treaca.
Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui blue_flower
Si eu sunt in butoi, dar vin. Rux, daca nu vii ...vin si te bat. Si io fac cinste cu un suc/cafea. Hai, ca eu vroiam sa plec inspre incolo. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
aproape facusem toata aranjamentele... Ela s-a aratat foarte dispusa se duca dupa ala micu la gradi (in schimbul permisiei de a merga la un concert mai tarziu)... si m-ati lamurit ca pot sa vin si moca ... si cand am deschis mailul si am vazut locatia exact asa am facut zbang! imi ia numai o ora ca sa ajung acolo... ce avea vechiul loc de intalnire???
ma voi consola cu niste praji pe care ni le servesc colegii... la pranz a fost un pranz copios pregatit de sefi... iar acum praji si ceva salate de fructe... (3 colegi muncesc de zor la facutul salatei cu mainicele rasuflecate pana la cot, siroind de zemuri )
atlantique spune:
Alex...imi pare rau de ce ti s-a intamplat! Puteau si politistii sa-ti fi dat o amenda de centura sau ceva...
Iar cu reactia sotului....s-a spus cam tot ce as fi spus si eu. Cred ca ar trebui sa va linistiti si sa aveti o discutie legata de asteptarile pe care fiecare dintre voi le aveti de la casnicie, pentru ca exista diferente intre modul de functionare a familiei la ei si la noi si ar trebui sa ajungeti la o varianta de compromis. Si parerea mea este ca tu faci foarte multe in casa si sincera sa fiu chestia cu puloverele si camasile spalate separat. Eu stiu persoane mai in varsta care nu au copii mici si nici o viata sociala f activa care isi duc camasile si lenjeriile de pat la curatatorie....Mi se pare aiurea sa incerce sa te mai incarce si cu altele....oricum sunt f multe de facut intr-o casa. Fura si tu modelul grecesc cu menajera si bona
Iar cu plansul.....gata, ce, eu te laudam degeaba ca tu esti genul care gandeste pozitiv?
Ruxita spune:
si ca sa incheiem ziua pe un ton optimist de numa-numa... am fost la raiffeisen pt o simulare de credit si al naibii cerere de credit respinsa!!! si la mine care am salar dublu fata de al sotului... si studii postuniversitare (spre deosebire de sotz liceu) si tot cerere respinsa!!! si tipa nu a putut sa-mi explice motivul respingerii...
un mister total... ca stau cu chirie? ca am doi copii in intretinere? sau care e motivul..??? stie careva???
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita si ca sa incheiem ziua pe un ton optimist de numa-numa... am fost la raiffeisen pt o simulare de credit si al naibii cerere de credit respinsa!!! si la mine care am salar dublu fata de al sotului... si studii postuniversitare (spre deosebire de sotz liceu) si tot cerere respinsa!!! si tipa nu a putut sa-mi explice motivul respingerii... un mister total... ca stau cu chirie? ca am doi copii in intretinere? sau care e motivul..??? stie careva??? Life is good! |
Esti cumva in baza de date ?
Motivul ar mai putea fi lipsa de bun personal, in sensul ca daca te vei afla in imposibilitate de plata ei din ce isi scot banutii(daca nu ai bun personal sau o persoana care sa fie girant pt tine)*
Mai e posibil ca la calculul veniturilor-cheltuieli sa descopere ca tu nu ai avea cu ce bani sa acoperi rata (eu spun teoretic, nu stiu care ar fi motivul la voi)
*edit sa adaug ceva la faza cu bun personal - de obicei are importanta mai mare atunci cand ceri suma mai mare;eu personal cunosc pe cineva care acum multi ani au imprumutat bani fara sa fi avut nimic pe numele lor(in jur de 180 de mil vechi)
Simply,mami de fetita frumusica