Pufi de Ian-Feb 2010 (71) - LMA Mara!
Raspunsuri - Pagina 14
Beatrice1982 spune:
Offf
Sa raspund la sondaje..
noi bibe si apa si lapte....
lapte bea de 3 ori/zi cate u b ibe plin de obicei...din care cam jumate e lapte de la mine...
si apa tot din bibe, stie sa bea din cana dar e mai ok pt el din bibe
nu adoarme deloc cu el....
la mancare face fitze...de aia musai sa fiu mai agresiva cand e vb de papa ca sa manance...am scos scaunul de masa...si merge ok..papa singurel....el apap zilnic cate un muller cu fructe....
asa...........dintii ii avem toti de vreo 4 luni, cred..sau mai mult.....
cu spalatul dintilor nu e regula......din pacate tre sa perseverez dar e greu cu doi o sa ii dau lui tati insarcinare....
asa.......de vorbit turue ca o oala sparta....
leaga propzitii....
culorile le stie, dar le incurca..forme nu am apucat...
sa fie masini cat mai multre....apoi treaba n-are!!!!!!
stie o groaza..nici nu stiu de unde
stie toti mebrii familiei..daca il intrebiu cu o cheamape mama//tata buni tata...si din poze recunoaste pe nepoti toti toti....
afara iar are ce vedea....animalele le stie de cand ii lumea...
o cunoastem pe rihanna..pe bruno mars....pe david guetta cu titanium...ne place la nebunie musica...si michel telo....adik lui..si mie...am vz ca avem gusturi la fel in muzica....
merge cu buni la buc si face praji/paine/de toate......
nu mai stiu..sincer parca nu am asa timp sa ma ocup de el din cauza de copil mic........din pacate...l;a gradi nu pot sa il duc...ar trebui sa stau cu el acolo pana se obisnuieste si nu am cum.....
cand o veni caldura...
appi incepem lucrul afara.....oooooooofffffffff
in fine...am un copil super ok si super fericit si destept..ca doar e al meu..dar nu stiu are niste repere...sau niste observatii de pici in cur.......
am dus ieri orhideele in baie sa le fac un dus....si iese afara si zice..nu sunt florile....apoi cand am dus olita la baie si le-a vazut.uite florile!!!!!!!!!!!!
sau tot felul de chestii..si are un obicei sa miroase tot.............si cunoaste omul dupa haine si miros........mori!!!!!
deja s-a obisnuit cu Adam..il lasa sa doarma nu mai urla ca disperatu;...........il iubeste...desi isi da seama a uneori ii acordam mai multa atentie....ceea ce evitam, dar na, uneori nu ne iese............
sper sa ii pot creste sa nu simta diferenta de iubire...ceea ce eu zic ca nu va exista...ca acum am trei inimi pentru fiecare........si incerc sa ii iubesc cat de mult pot pe fiecare!!!!!!!!!
Beatrice1982 spune:
ruxita sunteti bine???????
dece....iat tzatzaiala??sau numa cu mana..iubareala de tzitzi!!!!!!!!!?
nortza mea renunta la tzitzi??????bravo ei!!!!!
tu mami ce faci?cum stai????emotional?
ana..........daaaa gravideala de gravideala e asta!!!!!!!!
ai vazut cate eram si eu......huugeeeeeeeeeeeeeeeeeee bucura-te de perioada asta chiar daca e mai grea..ca apoi urmeaza si mai greu...........dar frumosssssssssssss
pup restul fetelor nu mai am timp ca iesim din program...trebe sa il culc pe ivan,pup
mi dor de voi de morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
alexutzzza spune:
Bea multumesc ca iti faci timp sa imi raspunzi si mie printre 2 copii mici!
Offf nu stu ce sa zic,poate-s eu dura acuma si vad totul in negru acum. El nu e un sot rau, comparativ cu altii el baga la spalat, calca, gateste si are grija de noi, dar asa cum zice Ruxita, cand toate sunt roz e usor sa fi bun. Cat am fost insarcinata m-a protejat mai ceva decat propii mei parinti si a avut grija sa nu ma supere nici cu o floare vorba aia...imi place ca imi anticipeaza nevoile si mereu se gandeste la mine inainte sa ma gandesc eu ca as avea nevoie de una /alta,uneori face surprize frumoase...Dar acum e o perioada grea care prca nu se mai termina si nu stiu,poate ca e si el obosit de atatea belele, e suparat ca banii care ii ia acum sunt mult mai putini decat ce lua, dar na, mie mi se par suficienti, dar el vrea sa asigure tuturor ce era iainte. oricum, eu cat am dragoste si intelegere nu consider nimic a fi un pas inapoi si nu-mi pasa unde stau sau ce mananc...doar el e genu...si cu aia undeva si cu sufletu'n Rai...
Probabil toate belelele venind din partea mea in ultima vreme il face sa creada ca eu il pastrez conectat la necazuri...mie mi s-a stricat masina, eu am pierdut jobul, eu mi-am virusat fatal laptopul, mie mi-a luat permisul, eu am ramas blocata in nameti si il sunam panicata cand el era in Grecia, cand a rmas singur cu mine s-a imbplnnavit copilul...na ...iti pui si tu un semn de intrebare(si eu imi pun???). cu siguranta si el a ajuns la capatul rabdarii si e cu siguranta epuizat ca pan la urma mare parte a grijii si resposabilitatii financiare e pe capul lui...banii mei sunt bani de tigari, de gradi, de prostii, un lapte, o punga depampersi, dar el trebuie sa plateasca ptr 3 case (aici, in Atena si creditul la banca ptr casa de pe insula), el trebuie sa trimita bani acasa la maica-sa si uneori si la sora-sa ca vremurile sunt grele in Grecia, si el trebuie sa aibe grija sa nu ne lipseasca nimic. Si pe deasupra mai are si "zvacniri" ale prblemelor de sanatate, care chiar daca sunt minore sunt convinsa ca-l inspaimanta numai la gandul ce se va intampla cu tot daca lui i se intampla ceva...
alexutzzza spune:
fetele! sa va distrati la intalneala!
Si aveti grija la cele care conduceti si apoi tre' sa aveti grija de copii acasa!.
miremia spune:
Simply nu stiu daca se trezeste de sete sau asa se trezesc copiii. Cand sugea, la fiecare terzire primea tzitzi pt ca ma gandeam ca se trezeste ori de sete ori de foame.
Dastefa, Bea eu sunt foarte bine, incantata ca a mers atat de usor, ma asteptam la mare circ. Sincera sa fiu nu prea mai puteam nici eu, mai ales ca Mara sugea de 'nspe mii de ori pe zi. Inca mai am reflexul cand se apropie de mine sa o servesc dar ma abtin.
Bea si noua ne este dor de tine!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
decenuela spune:
alex...greu, tare greu...
din nefericire...treburile femeiesti parca sunt neobservabile....daca ati schimba rolurile pt 2-3 zile...cred ca s-ar plange 3 ani...cat efort a depus...
ca-ti intoarce vorbele...hm...asta e talent...cunosc genul...in astfel de caz eu am luat calea mailurilor...am scris in liniste tot ce-a vrut muschiul meu...nu m-a intrerupt nimeni...
trebuie sa gasiti o cale...banuiesc ca la ai tai nu te poti duce sa te plangi....
in prima casnicie faptul caam fost si barbat si femeie m-a obosit...pana la divort...in schimb el ca si om a fost de nota 10...
acu...Jm are buba asta cu jiji...ca nu are rabdare...etc...dar facand abstractie de asta are de la mine nota 20...problemele prin care trecem acu nu sunt de alta natura...
in fine...una peste alta de-a lungul vietii mele n-am avut parte de barbati autoritari...in afara de TATA...si nici nu cred c-as putea trai cu senzatia ca tot tre sadau explicatii, ca ma simt verificata, ca nu pot sa-mi iau ceva....etc ( mama sara, in schimb.... )
sa stai, sa plangi e soutie solutie de moment...mai te descarci la prieteni...pe forum...mai primesti un sfat...o parere...
insa TU trebuie sa faci ceva...nu trebuie sa te simti vinovata pt nimic...esti frumoasa, inteligenta, o mama f buna. esti tanara( care e prb lui ca esti tanara? )
banuiesc ca esti atat de suparata incat nu conteaza ca stai intr-un ap de lux...ca ai hainute frumoase, ca ai lucruri scumpe in jur...
cred ca te-ai mutumi cu mult mai putin numai sa ai liniste, intelegere, dragoste.....in fine tot tacamul....
cand esti trist...cand sufletul e facut tzandari...partea materiala...devine nesesizabila...
CALMEAZA-TE...intai..
apoi...vino la cafea....
lucrurile celelalte se rez de la sine..
scuze pt incoerenta...fac multe chestii deodata
nici macar nu stiu sa fac un rezumat....
poate , idiferent de pozitia lui, incearca sa sustii cauza...nu esti cu nimic mai prejos decat el...fii tare...meriti sa fii fericita...si puteti fi impreuna doar ca trebuie sa va gasiti nordul....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Ruxita spune:
fetelor, adevarul e trist si doare... 6 lei in buzunar... sa aveti o intalneala savuroasa! fara mine...
simplicity spune:
Mirela eu i-as da Arianei daca mi-ar cere lapte sau apa(noaptea);pt ca de multe ori si eu simt nevoia sa beau apa sau chiar sa vin sa mananc ceva pt ca ma doare stomacul si nu pot readormi la loc din cauza acelui "deranj" . Eu de fapt ii si dau cand imi cere
Din experienta mea cu alaptarea,intarcarea pot sa spun ca Ariana a acceptat lp/lv ca si drink numai dupa ce am intarcat-o; e posibil ca si ea sa vrea sa bea lapte si nu sa il gaseasca numai in mancare, spun si eu; acum tu fiind mamica ei si cunoscand-o stii mai bine cum sa procedezi; chiar daca laptele nu mai este asa de important la varsta asta fata de cum era cand erau mai micuti , ei cred ca il considera ca si un lucru important, necesar, alint (cum am considera noi paharul de cola ).
Eu , ca ne-ai intrebat cum am proceda , eu i-as da lapte , poate cu un pic de miere, sau un pic de nesquick(daca ar accepta)
Acum cateva zile sunt un pic mai bulversate pana si ea isi da seama de noua situatie si de ce variante ar avea.Dar o sa fie bine ai sa vezi
Simply,mami de fetita frumusica
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita fetele cu bani... ma puteti sfatui care e cea mai de incredere banca pentru un imprumut credit nevoi personale? (chirie-gradi-intetinere)... BRD ok? Life is good! |
Nu