Pufi de Ian-Feb 2010 (71) - LMA Mara!
Raspunsuri - Pagina 15
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita fetelor, adevarul e trist si doare... 6 lei in buzunar... sa aveti o intalneala savuroasa! fara mine... Life is good! |
nu vreau sa te jignesc...dar daca poti sa vii...te rog, fac eu cinste cu o citirica....mai ne relex si noi....se pare ca multe suntem cu un picior in butoi...evident cauze si motive diverse....facem noi cumva...si o apa plata daca bem...se zice ca facem consumatie, nu?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
nu vreau sa te jignesc...dar daca poti sa vii...te rog, fac eu cinste cu o citirica....mai ne relex si noi....se pare ca multe suntem cu un picior in butoi...evident cauze si motive diverse....facem noi cumva...si o apa plata daca bem...se zice ca facem consumatie, nu? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Deci Ruxita, n-ai incotro. Ti-am trimsi si eu PM.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
blue_flower spune:
citat din mesajul lui decenuela
nu vreau sa te jignesc...dar daca poti sa vii...te rog, fac eu cinste cu o citirica....mai ne relex si noi....se pare ca multe suntem cu un picior in butoi...evident cauze si motive diverse....facem noi cumva...si o apa plata daca bem...se zice ca facem consumatie, nu? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Si eu sunt in butoi, dar vin.
Rux, daca nu vii ...vin si te bat.
Si io fac cinste cu un suc/cafea.
Hai, ca eu vroiam sa plec inspre incolo.
simplicity spune:
Fetelor mergeti la intalneala acum de ziua voastra , sa va simtiti bine si va detasati macar un pic de probleme
Eu o sa fac spam aici , gandindu-ma la intalneala voastra
Simply,mami de fetita frumusica
simplicity spune:
Atlantique cum mai sunteti?
Nyny sper ca ai o zi foarte frumoasa si plina de bucurii de nu intri sa ne faci cinste cu ceva bun
Sorina cum mai esti? o cafelutza buna de la tine tare bine mi-ar prinde
Simply,mami de fetita frumusica
tomaca spune:
citat din mesajul lui tomaca
Nu |
Ruxita - intra pe conso.ro ca sa faci o comparatie. Mie BRD nu-mi place ca si banca. Sunt greoi, scumpi, comisioane de greu, sistemele electronice sunt invechite.
Ma impac bine cu Unicredit, ING, Volksbank. Dar uita-te unde ti-am spus. Daca am timp, incerc sa o fac maine (si daca nu uit ; mai da-mi un semn).
tomaca spune:
fetelor, daca ajung la intalnire, ajung mai tarziu. Trebuie sa merg pana in Pipera sa-mi iau tratamentul. Abia acolo l-am gasit
Alex, trec pe langa tine, iti trebuie ceva?
tomaca spune:
Mire am vazut ca esti in operatiunea intarcarea. Bafta! Stiu ca treci intro noua etapa de evolutie ca mama, deci trecere usoara.
Eu am luat dostinex. Daca stiam (am fost cam absenta), luam pastilele cu mine. Dar poate ti le trimit maine prin curier. Just in case.