Pufi de Ian-Feb 2010 (71) - LMA Mara!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

sa va zic ce-am patit azi dimi cu Kay...

se scoala de dimineata si se duce la bucatarie unde Ela isi facea un sandvis... si a inceput istericalele ca Ela nu-i dadea sunca... am vrut sa remediez situatia si i-am taiat 3 felii (ca el vroia tot clihanul), s-a enervat si mi-a aruncat toate feliile pe jos... si s-a trantit pe jos si a urlat asa o vreme... i-am dat ignore total... paseam peste el cand aveam treaba... i-am pus lapte intr-o cana, a continuat sa urle... a urlat cat a urlat, apoi s-a linistit singur, a baut laptele si a cules de pe jos fellile de sunca ... apoi a mancat singur si nesupravegheat (ca n-avea cine) laptele cu ovaz si banana...

deci a functionat ignore-ul!!!

Life is good!

La noi a functionat in ultimele zile statul pe scaunel in time-out.
Cand plangea si se smiorcaia si se trantea pe jos, l-am luat si l-am dus plangand la scaunel.
I-am explicat cam asa: te duci si stai acolo pana te calmezi, cand nu mai plangi si nu mai tipi, vii la mama.
Nu am plecat din camera, doar m-am dus mai departe si nu m-am mai uitat la el.
A mai plans vreo 15-30 de secunde, apoi s-a oprit, a zis "gata" si a venit la mine.
L-am intrebat: gata, nu mai plangi? nu. mai tipi? nu.
Bine, hai sa ne pupam.

Si uite ca a functionat de vreo 3-4 ori.

Rux, incearca si asta.
La noi ignore-ul nu prea mai merge, ca te trage de pantaloni pana ti-i rupe sau ti-i da jos.....asa tipa si se atarna....

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

dap...si la noi aceeasi reactie la ignore....
time-out pe scaunel functioneaza numai la gradi, acasa nu sta, vine dupa mine, trage, se tavaleste, se arunca, plange, inventeaza bube si se vaita ca il dor chestii imaginate sau insceneaza o alunecare sau o cazatura si apoi plange ca vai ce s-a lovit nu stiu de unde ca io nu am incurajat asta niciodata, adica never nu m-am dus la el sa il iau in brate si sa ii plang de mila gen au vai buba etc, mereu incercam sa raman calma sa ii zic ca nu s-a lovit rau , ca e baiat mare ca nu e nimic, pupam repede asa sa treaca dar fara multe lamentari si mangaieri si imbratisari tocmai ca sa previn faza asta in care ar putea exploata "bubele".

Functioneaza in schimb 70-80% time-out singur la el in camera cu lumina aprinsa si cu jucarii, la fel cum zici tu, cand te calmezi vine mami, ne pupam, ne jucam....

Insa asa cum bine zicea mire a cam prin aversiune de camera lui si mi-e greu sa il pun la nani ca nu vrea nici macar sa intre in camera, daramite in pat! dar nu am cum, sunt singura cu el complet, nu are cine sa mi-l tina si cand e sotul tot degeaba ca nu mi-l tine si trebuie sa fac chesti sa strang ce a spart, sa curat in urma lui si uneori e ptr safety-ul lui sa nu stea printre cipburile a ce a spart sau altele de genu.

Mergi la inceput

Citat:

Cu dedicatie pentru ALEX:

Chiar daca soarele sta ascuns in nori,
Chiar daca nu-ti sunt bratele pline de flori,
Bucura-te ca te-ai nascut FEMEIE,
Datorita tie
Lumea nu se incheie!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

corect! frumos mesaj! multumesc! multumesc! multumesc!

E un mesaj bun pentru toate mamicile de pufuleti ca fiecare e incercata in felul ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

asa...am aj si eu la seviciu...si n-am rezistat la o savarina pe care am primit-o

alex...revoltator...treaba cu politaii...nu vreau sa adancec prb DAR NU TREBUIA SA SEMNEZI procesul verbal...sau sa-l citesti inainte...

cu sotul...stii bine ca je sunt jiji contra si ma revolt la orice cand aud cand drepturile femeii sunt incalcate

daca as fi tanara si nelinistita as izbucni ca bomba atomica si l-as face praf militand pt drepturile mele...
dar pt ca am ceva ani in spate si tind sa cred ca m-am mai maturizat cred ca avea o discutie calma din care sa rezulte faptul ca te-ai maritat cu el pt ca il iubesti si ca sperai ca prin acel pas veti fi 2 in 1( nu sa fii servitoare si sa-i speli chilotii ...asta e paranteza...) si ca orice femeie spera sa gaseasca in barbatul pe care si-l alege sprijinul...umarul de plans la nevoie...prietenul...tata...mama...amantul...etc....si ma rog multe lururi marunte care te pot face fericita....

si ca ar fi foarte frumos ca el sa reflecteze si sa se comporte ca un barbat adevarat si nu ca un stapan...ca tu ai fi vrut ca reactia lui sa fie alta ( exact cum ai zis ca ar fi reactionat tatal tau) ca si asa erai suparta de eveniment) ca nu in bani sta totul si ca...ai vrea ca eforturile tale sa fie apreciate de catre el...

si ...pt ....ca nu pot sa nu-mi arat coltii eu personal as adauga si faptul ca sunt in stare sa cresc singura un copil si ca daca crede ca nu poate fi mai...bland ...sa-ti zica...sa nu mai pierdeti timpul degeaba ( partea asta ar fi pt a sublinia faptul ca nu e singurul barbat din lume si ca oricand ai putea gasi altul la calitatile pe care le ai)....

te rog frumos sa nu te superi pe mine...stiu ca nu sunt suficient de inteleapta sa tac ( sa mai treca cativa ani) insa uneori...o discutie sincera , serioasa, poate trezi la realitate...pt ca in timp off-urile se accentuiaza..lui i se pare normal sa se comporte asa si ajungi la venerabilul moment cand iti dai seama ca ajungeti colegi de apartament...si ca e prea tarziu...

eu zic ca o sa se rezolve...dar depinde mult cum vei pune tu prb..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

A! mire eu zic s anu o fortezi cu laptele si sa nu recurgi la cel cu vanilie ca nu stiu daca rezolvi ceva, ba mai rau e posibil sa creezi un viciu de care nu scapi. Pentru ea probabil e dureroasa despartirea si nu cred ca ar primi bine o inlocuire a laptelui ca lapte simplu ca asta ar accentua mai mult faptul ca uite imi da lapte la bibe deci clar nu mai pup tzitzi...nu stiu, zic si eu. Daca accepta ea lapte bine, daca nu...incearca sa ii dai intr-o forma in care nu se prinde ca e substituire clara a laptelui, gen in castron cu cereale...si incet poate o sa bea si separat. Poate nesquick? laptele cu vanilie e mai chimical zic eu decat nesquick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

La multi ani frumosi dragele mele femei, mame, doamne! Fiti fericite, libere, pline de viata, iubiti si fiti iubite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Datorita tie
Lumea nu se incheie!

corect! frumos mesaj! multumesc! multumesc! multumesc!

E un mesaj bun pentru toate mamicile de pufuleti ca fiecare e incercata in felul ei!

Mamica de copil neastamparat Yannis

Cu varianta motivationala:

Astazi soarele nu este in nori,
Astazi bratele iti sunt incarcate de flori,
Datorita tie
Lumea nu se incheie!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

si eu pe aici..nu am fugit..dar am o saptamana grea asa ca mai greu cu scrisul...am citit tot dar in etape si am cam uitat

Biberonul noi suntem fani declarati...si din pacate sugem la el des...seara il spal pe dinti dar apoi la somn clar fara biberon nu scap...si se mai trezeste si noaptea si cere lapte...chestia e ca nu adoarme cu el...bea ce are nevoie apoi il arunca si se intoarce cu curu in sus si se culca

canini ii avem de ceva vreme...acum asteptam rndul 2 de masele

achizitii: Dragos stie sa foloseasca mouse-ul..stie care e browserul, adica iconita de pe desktop..daca incerc sa apas pe altceva se lasa cu tras de mouse, da clickuri, schimba videoclipuri..nu are nici un stres
culori inca nu stim, ciferele le mai incurcam..in schimb stim vocalele: A, E, I, O si pe U il confundam cu O si stim si pe M(zice M...mama ca asa i-am explicat..m de la mama)

e si el intr-o perioada violenta...una 2 te trezesti poc cu o palma pe fata..sau vine si te ciupeste...incearca si sa muste dar nu a descoperit inca tehnica..doar pune gurita pe mana si asteapta sa muste

mai era ceva???

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

cum a fost la interviu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

LA MULTI ANI MARA ANDREEA !!!

LA MULTI ANI DARIUS MIHAI !!!

Sa fiti sanatosi si sa aveti parte doar de fericire !

Mamica fericita de Mara si de David

Subscriu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Si eu pe aici...nu am avut net...
In butoi sunt
Azi cand l-am luat pe Yannis de la gradi vroiam sa ies in strada principala (facand dreapta) si tocmai facea un jeep stanga de pe str principala sa intre pe asta de unde vroiam eu sa ies si eu m-am bagat sa ma duc repede odata si "acoperita" de el, dar a venea o masina de politie pe sens, jeepu a dat repede inapoi si eu am franat repede sa nu ma bag in fata lui, dar suficient cat sa imi ia permisu' pe 30 de zile ptr neacordare de prioritate )ca ce domnle, cata nesimtire, daca nici masina de politie nu o las sa treaca si ma bag in fata, d'apai pe cine las) Nici nu-l vazusem ca se bagase jeepu, am vaz eu ca venea o masina dar era si f intuneric ca nu erau felinare in zona aia si nu m-am prins ca e masina de politie si am presupus ca lasa Jeepu sa treaca ca se bagase destul de mult pe sensul lui... Anyhow...
Am inceput sa plang instant de nervi si plang si acuma . Nu-mi dau seama ce sa fac eu cu Yannis dupa mine si cu servici fara masina. Aici nici macar sa iau ceva d-ale gurii nu pot iesi fara masina si dupa cum stiti sunt cam singura pe lume ca al meu..la birou, in Grecia, el e important Domne, are treaba! CAnd l-am sunat azi plangand sa ii zic ce s-a intamplat a inceput sa urle la mine ca oare cand o sa incetez sa fac prostii, ba m-au dat aia afara, ba imi ia permisu, ca el nu are nevoie de asa ceva la casa lui si mi-a inchis tel. Acasa nu a vb cu mine si s-a dus la culcare de la 10.... frate deci mor de nervi.....
Si m-am cam saturat, eu azi am stat 4 ore si am frecat toata casa sa fie luna, am bagat la spalat a 4a masina de rufe (ieri spalasem alte 3) toate ziua fac treaba, zilele astea "libere" nu am stat locului o clipa, numa trebaluit, alergat....tot eu cumparaturile, tot eu il am in grija si pe Yannis...zici ca-s sluga la stapan si nici macar de intelegere nu beneficiez.
Anyhow...inca nu-mi dau seama ce o sa fac eu alea 30 de zile fara permis ...ma simt ca la puscarie...si eu ca eu, noroc ca e serviciul aproape si sper sa se topeasca zapada sa merg pe marginea drumului si ma duc pe jos (aici nu sunt trotuare). Dar Yannis? I-am propus varianta sa il lasam cu busu gradinitei, ar fi 250 de lei pe luna, am zis ca platesc eu ca na e vina mea (de unde i-oi mai scoate si pe aia nu stiu ca tocmai am platit gradi lu Yannis, am luat pampersi, mi-am facut duplicat la cartea masinii, mai platesc si amenda si gata banii pe zilele lucrate in feb si altii nu mai vin curand) ...si si asa mi-a sarit in cap ca ce? aia nu-s tot bani din bugetul familiei?

Mamica de copil neastamparat Yannis

alex, s-au spus deja multe pe tema asta...imi pare rau ca ai dat de niste politisti imbecili care erau asa de incuiati. Totusi, norocul tau este ca noul serviciu si gradi sunt aproape de casa si asa cum necum vor trece cele 30 de zile.
Partea cu sotul, ce sa zic...nu a procedat deloc bine, dar asta stii si tu...ai nevoie de mai multa compasiune si implicare din partea lui...vorbele alea spuse la nervi, chiar daca sunt convinsa ca nu le-a crezut...din pacate ne raman intiparite in cap si se acumuleaza acolo undeva...eu zic ca totusi dupa ce se calmeaza spiritele la voi in casa, incearca o discutie cu el si pune-i in fata cate faci tu pentru casa, pentru familie. Nu stiu cum este in Grecia, adica acolo asa se obisnuieste ca barbatul sa mearga la munca si femeia sa deretice toata ziua prin casa si sa aiba si singura grija de copil? Eu zic ca faci mult prea multe, eu una nu muncesc in casa atat cat muncesti tu. Esti o persoana foarte responsabila si pui pe prim plan familia...ar trebui sa ti se recunoasca tot efortul. Sper sa reusiti sa treceti peste acest impas, sa nu-l lasati sa treaca doar asa.
Pana una alta multa sanatate lui Yannis, sa scapati repede de raceala

Mergi la inceput

Citat:

Datorita tie
Lumea nu se incheie!

de Daniel, n.01.02.2010