Vreau un sfat ..
Raspunsuri - Pagina 16
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancamak dupa liniste intuiesc ca rezultatul nu a fost chiar ok. Mami cu Andrei Ionut |
Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
rhynna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_09 Uite aici un test de evaluare a copiilor mici. Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010 |
Nu pot accesa acest Test...Nu mi se permite sa scriu nimic la ID...dupa care mi se spune ca nu pot accesa baza de date...
Mami fericita de Sophie Elena
cris_09 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rhynna
Nu pot accesa acest Test...Nu mi se permite sa scriu nimic la ID...dupa care mi se spune ca nu pot accesa baza de date... Mami fericita de Sophie Elena |
Edit:am incercat si eu acum,si de asemenea nu merge dar nu stiu de ce,ca eu l-am completat de mai multe ori
Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
rhynna spune:
Ce s-a intamplat cu Oana si cu Iustin? Astazi e joi...parca luni au fost la evaluare....din spusele ei baiatul nu pare a avea o problema cu adevarat poate doar lipsa de atentie din partea parintilor...dar diagnostic numai un medic poate pune...astept cu nerabdare rezultatul...
CorinaDani spune:
chiar asa, oana, nu ne mai tine cu sufletul la gura ! ce rezultat ai primit in urma evaluarii de luni ?
MihaiTexas spune:
http://autism.gamara.ro/portage/
Intr-adevar nu mai merge testul Portage... :) Baza de date nu poate fi selectata, inseamna ca a fost stearsa
Oricum cei care au visat si emis acest test si au indemnat sa se aplice copiilor, tb. sa fie actionati in instanta
oana_lex82 spune:
Din pacate testul a aratat ca Iustin e posibil sa aiba autism..adica punctajul a fost 29,5..asta inseamna ca se situeaza undeva intre non autist si autism moderat/..ni s-a spus ca e prea mic ca sa se dea un verdict clar..e posibil insa sa nu fie autist pt ca sunt cam 10 intrebari la care am raspuns cu nu cu toate ca nu l-am pus niciodata sa faca ceea ce stipulau intrebarile...Acum am inceput terapia..dar dupa 2 zile a racit asa ca azi am stat acasa..nu ne primesc asa...Saptamana viitoare vom merge la neuro k sa isi dea parerea si un medic..in aprilie urmeaza sa mergem si la Bucuresti la spitalul Obregia.....Deocamdata Iustin e cel mai putin afectat din grup..singurele elemente care ar indica autismul ar fi faptul ca uneori se invarte in cerc, nu raspunde la comenzi si inca nu vorbeste...In rest e ff bine dezvoltat..Suntem distrusi..cu toate ca nu se stie nimik sigur nu putem intelege cum copilul asta care pare perfect normal sa aiba o asa o problema de sanatate...Iq-ul este de 85..Mentionez ca cei care i-au facuyt testul sunt maxim psihologi..nu e niciunul medic..de asta vrem sa consultam si cativa medici neurologi...Cei de la centru ne-au spus sa asteptam o luna de terapie ca sa vedem daca se vad progrese..daca se vad inseamna ca e ok, doar alintat si nepus la treaba...dar sincer n-am rabdare..sunt disperata..
rhynna spune:
oana imi pare tare rau sa aud acest rezultat...ce sa zic sper sa fie un rezultat gresit...doamne ajuta sa fie gresit...nu stiu ce sa zic ca sa-ti alin suferinta...
mcoca spune:
Oana, incearca sa te linistesti. Deja diagnosticul nu e sigur. Daca e autism, din ce povestesti tu, probabil e spectru autist.
Pana una ala, eu zic sa puneti toti osul la treaba, si progresele se vor vedea.
Multa tarie iti doresc!
Vicky si Printzesone