Vreau un sfat ..

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns any_eu spune:

Eu te cred ca soacra te-a suparat cand si-a ales gresit cuvintele sa te faca atenta asupra parerii ei (desi daca ti-o spunea mama suna altfel,nu?) dar, sincer, fara sa te superi, nici mie nu mi se pare prea ok ca un copil de 1 an si 9 luni sa nu raspunda cand il strigi pe nume si sa nu cunoasca semnificatia unor cuvinte. Cred ca un medic te poate indruma mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

eu zic sa nu ne mai dam cu parerea pana nu revine cu un raspuns de la doctor...am impresia ca doar am zapacit-o si mai mult pe oana

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

oana_alex, mama soacra a trait in alt oras pana sa ii lasi copilul in grija?
adica nu l-a vazut pana acum, nu a vorbit cu el , nu s-a jucat cu el, nu i-a cerut nici o jucarie, nu l-a strigat pe nume?

adica nu a vazut nimic intarziat pana acum ?

Mergi la inceput

mihai din texas, mie mi se pare ca e un preot cu cunostinte de gramatica si de calculator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaiTexas spune:

@a_alinta
Mie mi se pare ca nu va indreptati unde trebuie. Nu sunt eu preot.
Ce doriti?

Mergi la inceput

ma scuzi, acum am realizat greseala gramaticala.
am vrut sa spun ca mie mi se pare ca mihai din texas e un preot , adica nu am avut intentia sa ma adresez direct tie.
nu vad de ce as face asta, pentru ca nu vad nimic bun si frumos in tine.

edit. mi-am corectat greseala gramaticala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Soacra mea sta pe timpul verii la tara, dar normal ca a avut intalniri cu Iustin inca de la nastere..anul trecut a stat toata iarna cu noi, deci si copilul e atasat de ea, de aceea am lasat bebe in grija ei, pt ca o cunoaste si o iubeste..Ieri a invatat care e limba si mai nou se da singur jos din patut..pus si simplu nu inteleg cum a reusit ieri sa escaladeze latura de la patut care e ridicata de tot , a sarit la noi in pat si s-a trezit soacra-mea cu el la bucatarie..
Am mai avut o astfel de experitnta cand avea 7 luni si il mai puneam in premergator, pur si simplu ne-am trezit cu copilul de-a busilea in bucatarie..Premergatorul nu era rasturnat, pur si simplu s-a aplecat peste el pana a iesit..Am vazut asta ulterior pt ca a mai facut-o in prezenta noastra.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaiTexas spune:

@a_alinta

Nu mi v-ati adresat, insa ati spus ca nu vedeti nimic bun si frumos, in mine (…) Posibil sa aveti dreptate, nu neg, totusi exista o problema de procedura: nu se poate sa incepeti jocul de cuvinte pentru ca imediat dupa, sa strigati “Piua!”; Ce joc mai e si asta? Cred ca-i spune “Supara-te frate!”. De data asta o sa scapati foarte usor:

Eu nu trebuie sa vad - cum spuneti dvs. ca faceti -, caci stiu ca, dvs. ca orice om, AVETI inauntru, lucruri bune si frumoase; nu as face niciodata greseala stupida, fata de dvs. si fata de mine si alti oameni, a nu le recunoaste; trebuie sa corectati nu numai greselile gramaticale, ci si alte lacune care tin de dvs.

Mergi la inceput

oana, daca pana sa incepi serviciul nu a vazut nimic intarziat mama soacra in dezvoltarea copilului tau este pentru ca acum trebuie sa iti arate importanta ei si ca ea stie mai multe decat tine si atat.

ai incredere in instinctele tale de mama si ai incredere in copilul tau. fara teama.

o sa vezi ca la al doilea copil o sa ii dai tu lectii mamei soacra

Mergi la inceput

fie cum spui tu, mihai din texas.
am aterizat din senin, noroc ca nu era furtuna, si recunosc ca nu imi place de tine. te-am citit si la alt subiect si tot nu mi-a placut de tine, asa cum sunt convinsa ca nici altora nu le place de mine.
dincolo de lacunele mele, am dreptul de a fi sincera.

Mergi la inceput