**Prichindei nazdravani 2008!** (22)
Raspunsuri - Pagina 9

MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Astept sa inceapa ![]() Mamica fericita de Mara si de David |
Apai majoritatea trec prin faze din astea...

Marushca merge la gradi

nyny spune:
citat din mesajul lui MarianaPop![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eu tot cu nasu' varza... ![]() ![]() _ Mariana, mamica de ![]() **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** |
Maruscha parca il controleaza cat de cat bine spre deosebire de Dav care acum zici ca vine in nas cu el

Zici ca tragi de nas, ha? Curge rau sau e infundat? www.farmaciastejara.ro/sinupret-drajeuri-p-214.html" target="_blank"> Asta am luat eu si mi-a facut bine.

Mamica fericita de Mara si de David

nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MarianaPop
Apai majoritatea trec prin faze din astea... ![]() ![]() ![]() ![]() Marushca merge la gradi ![]() _ Mariana, mamica de ![]() **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** |
Merci la fel

Da, mergem la gradi... e foarte atasata de colegi, de educatoare. Sunt copii putini in grupa (max 15 dar vin foarte rar toti) si lucreaza tot felul de chestii interesante. Poza de la avatar este coperta felicitarii de ziua mamei. Au lucrat vreo sapt la ea pe furis... au tinut secret. Imi mai spunea din cand in cand "mami o sa-ti pregatesc o surpriza dar nu-ti spun acum... ti-o dau de ziua ta". Si am observat ca sunt cam singura mamica pe acolo care pisha ochii la fiecare colt de hartie desenat

nyny spune:
Si ca sa o citez pe coana Marioara... unde or fi fetili?
Alina nu vii la o cofee azi?
Tatiana, Doinita sper ca sunteti bine.

MarianaPop spune:
Nyny, sa le incerc si pe astea . Infundat la radacina si totodata curgator, 2 in 1...
Dragele de ele . Si eu ma emotionez de toate alea...de felul cum imi spune "Mami te iubesc mult", de desenele pe care le are la avizier la cresa, de fiecare fotografie facuta la cresa, de felul cum spune poeziile lasandu-ma efectiv cu gura cascata cum a putut sa memoreze atatea strofe...si multe altele. Caut sa las deoparte orice triste a sufletului meu si sa ma bucur de fiecare lucru pe care mi-l ofera...hai ca incep sa

doinita_g spune:
Salut fetelor!
Am intrat repede sa va spun...ca suntem bine relativ...cica Teo are la urechiusa dr putin lichid...pe ea n-o doare...si tot tb sa bag in ea nasonex, acu mai nou mi-a dat xyzal...si-i dau in continuare esberitox...
Dar merge la gradi...si suntem in pregatiri de petreceri

MarianaPop spune:
citat din mesajul lui doinita_g Salut fetelor! ![]() Am intrat repede sa va spun...ca suntem bine relativ...cica Teo are la urechiusa dr putin lichid ![]() Dar merge la gradi...si suntem in pregatiri de petreceri ![]() ![]() Doinitza ![]() ![]() "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Ce vesti imbucuratoare

doinita_g spune:
Mariana, sanatate multa
...
Pur si simplu mi s-a acrit de atata infundatura la Teo...
Azi dimi am aflat ca Teo a luat un 10 la un concurs...dar culmea e ca noi n-am inscris-o la ala
...dar am dovada (testul si premiul
)...

nyny spune:
Asa e Mariana, sa nu uitam ce este mai important in viata. Tocmai ti-am vazut Corcoduha in poze
... mai mai ce domnisorica ai.
zambareatza frumoasa.
Si pe Delia am vazut-o la party de ziua ei... ce-i stralucesc ochii si ce rochitza frumoasa a avut
.

nyny spune:
citat din mesajul lui doinita_g Salut fetelor! ![]() Am intrat repede sa va spun...ca suntem bine relativ...cica Teo are la urechiusa dr putin lichid ![]() Dar merge la gradi...si suntem in pregatiri de petreceri ![]() ![]() Doinitza ![]() ![]() "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
hello!

Off, de la mucisori vi se trage lichidul din ureche, nu?
Sa aveti spor la pregateli si felicitari pt premiu