**Prichindei nazdravani 2008!** (22)
Raspunsuri - Pagina 8
MarianaPop spune:
Nyny, ce surprizaaaa...!
Asa sa ne ajute, sa scapam mai rpd de carcaiashii astia nemernici .
Eu m-am uitat la inregistrarea de dimineata..., astia uita dc s-au inscris la acest concurs.... Mi-ar fi placut sa vad dragalasheniile din cupluri, nu certurile dintre ei....
Foarte bine faci . O sa aiba la dispozitie 1 luna, nu cred ca n-ar fi gata pana atunci.
si te mai astept la !
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MarianaPop Foarte bine faci . O sa aiba la dispozitie 1 luna, nu cred ca n-ar fi gata pana atunci. si te mai astept la ! _ Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** |
Am mai avut o tentativa de Craciun ... le-am dus imediat dupa Sf. Nicolae si mi-au spus ca nu au timp sa le faca. De fapt problema era mai mult cu uscatul.
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui nyny Am mai avut o tentativa de Craciun ... le-am dus imediat dupa Sf. Nicolae si mi-au spus ca nu au timp sa le faca. De fapt problema era mai mult cu uscatul. Mamica fericita de Mara si de David |
Si eu as fi vrut, mai ales ca de craciun n-am fost in finante ca sa chem echipa "speciala" . Le-am frecat loco eu si cu mandra mea.... Sa vedem poate reusesc luna viitoare...
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor !
sunt pregatite!
Eu mi-s gripata la trompeta, ceea ce era de asteptat . Deocamdata sunt pe coryzalia si pinosol, poate mi-o trece ca tare nashpa e...nu mai am miros si zici ca-mi baga o sarma prin nari . Copilu' zic ca e un pic mai bine, ma rog sa-i treaca cat mai rpd, azi noapte i-au mai falfait narile dar peste zi a fost cat de cat ok. In rest nimic interesant...tre' sa-mi fac un plan de bataie cum sa-mi onorez platile incepand cu luna mai cand omu' n-o sa mai aiba somaj....
si o zi buna tuturor!
nyny spune:
citat din mesajul lui MarianaPop Buna dimineata fetelor ! sunt pregatite! Eu mi-s gripata la trompeta, ceea ce era de asteptat . Deocamdata sunt pe coryzalia si pinosol, poate mi-o trece ca tare nashpa e...nu mai am miros si zici ca-mi baga o sarma prin nari . Copilu' zic ca e un pic mai bine, ma rog sa-i treaca cat mai rpd, azi noapte i-au mai falfait narile dar peste zi a fost cat de cat ok. In rest nimic interesant...tre' sa-mi fac un plan de bataie cum sa-mi onorez platile incepand cu luna mai cand omu' n-o sa mai aiba somaj.... si o zi buna tuturor! _ Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** |
Neatza si sarumana de cofee.
Insanatosire grabnica va doresc. Si poate pana in mai va ajuta DD si gasiti ceva de lucru pt sot ca sa puteti onora platile mai lejer.
nyny spune:
Eu am reusit ieri sa duc covoarele la curatatorie. In 10 zile sunt gata. Abia astept sa ma apuc de shmotru... ma uitam ieri la perdele s-au afumat de la calorifere, de geamuri nu mai zic.
Am scos tzarcul lui Dav din camera si l-am inlocuit cu un birou. Ieri le-am luat si www.scaune.ro/scaun-ergonomic-clio-p26.html" target="_blank"> scaune de birou .. sper sa nu ne frangem gaturile cu ele.
Am editat pt ca scrisesem ca "sper sa ne frangem gaturile cu ele".. il uitasem pe 'nu'
MarianaPop spune:
Salutare!
Nyny, multumesc . Asa sa te auda DD ca drept sa-ti spun nu stiu ce o sa ne facem....
Si eu trebuie sa-mi programez curatenia pentru paste, se cere...
pentru re-amenajare camera. Sa va fie de folos achizitiile . Noi avem la biroul lui tati dar cu brate. E invartitoarea Biancai.... Daca la inceput ma tot punea sa o invart acum detine performanta de a se invarti singura...o intreaga tehnica. Il mai foloseste si ca masina...ma pune sa i-l rastorn si chestia rotativa e volanul.... Avem doar doua cazaturi la activ pentru ca s-a tot trantit pe spatar pana a cazut cu el cu tot....
Eu tot cu nasu' varza...
nyny spune:
citat din mesajul lui MarianaPop Nyny, . Observasem... Ceva interesant la MPFM ? _ Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** |
Astept sa inceapa. Ma enerveaza Edina asta ca vorbeste de zici ca are prune in gura. Cred ca ii e lene sa si deschida gura. Cred ca e depresiva... asa plangea si de Craciun si pe urma in ianuarie era toata un zambet.
MarianaPop spune:
Ce linisteeeee....
Alinaaa cum mai esti mami ?
Te invit la o cana de propolis C raceala si gripa.... Am si pentru alte doritoare...
Va las un banc...
O doamna a dat plapuma la reparat si, vazand ca se apropie sezonul rece si lucrarea nu este gata, a trimis urmatoarea scrisoare:
"Stimate Domnule Plapumar, va rog sa executati lucrarea asa cum ne-a fost intelegerea. Eu pun la dispozitia dvs. fata si dosul si, pe deasupra lana mea, pe care va rog sa o scarmanati bine si sa o bagati toata, pentru ca imi place sa fie cat mai groasa si cat se poate de ...lunga, cand intind picioarele, sa nu iasa afara. Daca faceti lucrarea ca lumea, v-o recomand si pe soacra-mea. Dansei ii este rusine sa vina, ca nu stie ce sa faca cu dosul pana spala fata, care-i mult mai uzata. Va rog sa-i desfaceti toate incretiturile, ca sa nu se lase la lucru. A ei poate sa fie si mai scurta, dar sa fie groasa, ca baba este batrana, si se incalzeste greu.
X-utza"