**Prichindei nazdravani 2008!** (22)
Raspunsuri - Pagina 6
alina_satena spune:
Delia din pacatenu a putut participa la sesiunea de poze de 8 Martie,sper ca vor veni si alte zile de acestea.
Astazi de dimineata mi-a spus mamai lasa sa iti fac o felicitare de ziua taa fost asa dragutza m-a emotionat pana la si mi-a spus La multyi Ani
MarianaPop spune:
Buna ziua fetelor !
N-a dat nimeni nici o pana la ora asta ?
Poftiti de serviti !
Da' ce-i cu linistea asta frate ? Nu mai spuneti nimic?
Alina, te astept la cafeluta !
Nyny, ! Sper sa nu se fi intamplat ceva "deosebit"...
Tatiana, scoate nasul din patura si hai la . Ce mai fac fetele ?
Magdalena, drum bun si vacanta placuta !
Doinita, cum ai petrecut ieri ? O icra, o maslina ceva...?
Fetelor ati primit cadouri ?
Hai va pe toate, sper sa nu vorbesc de una singura in casuta....
alina_satena spune:
Mariana eu spun prezent la astazi face mama mucenicieu astazi nu fac mare lucru si fac paturile.
MarianaPop spune:
Va invit la mucenici cu miere si nuca si la un paharel de vin....
Daca nici asa nu va induplec sa veniti la o sueta ...Vad ca sunteti cu "trebi" care incotro...
Ce-am ascultat in maxi taxi de dimi...
doinita_g spune:
sunt pe-aici...dar cam suparata...
De unde spuneam ca Teo-i mai bine...iata ca de 3 zile e intr-un hal de infundata de-mi vine sa ma dau cu capul de toti peretii...
In fine, luni iar sunt la orlist in Buc ...n-am chef sa-i fac aerosoli cu dexametazona sau adrenalina sau...eu stiu ce alte tampenii...de solutii dubioase
Dar efectiv m-am saturat de cate-am pompat in ea
Ieri am stat acasa cu ea...la fel si azi..distractii doar cu nasucul lui Teo...
nu-s in cea mai buna forma...simt ca ma lasa nervii...am inceput sa ma descarc si pe ea..
va pup
doinita_g spune:
offf...nici n-am apucat sa-i urez Marutzei La Multi Ani!!!, sa fii sanatoasa, frumoasa, vesela, inteleapta, fericita...si multe altele la maxim puisor scump!
Nyny sa va traiasca si sa fiti sanatosi cu totii!!!
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doinita_g sunt pe-aici...dar cam suparata... De unde spuneam ca Teo-i mai bine...iata ca de 3 zile e intr-un hal de infundata de-mi vine sa ma dau cu capul de toti peretii... In fine, luni iar sunt la orlist in Buc ...n-am chef sa-i fac aerosoli cu dexametazona sau adrenalina sau...eu stiu ce alte tampenii...de solutii dubioase Dar efectiv m-am saturat de cate-am pompat in ea Ieri am stat acasa cu ea...la fel si azi..distractii doar cu nasucul lui Teo... nu-s in cea mai buna forma...simt ca ma lasa nervii...am inceput sa ma descarc si pe ea.. va pup Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008) "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Doinita, . Imi pare rau ca iar aveti nasul infundat.... Lasa ca o sa fie bine . O sa vedeti ce va mai spune medicul luni. Hai ca o sa se mai mareasca si ele si o sa avem episoade din astea din ce in ce mai rare .
Sanatate multa si astept vesti bune de la Bucuresti .
alina_satena spune:
Doinita insanatosire grabnica lu Teo si revinoti ca asa este in primii ani,Delia cred ca rateaza si programarea ptr saptamana viitoare la vaccin
nyny spune:
Am intrat repede ca sa va multumesc pt urarile adresate Marutzei. Va si va imbratisez cu drag. Ieri n-am putut sa intru deloc pe forum... abia am gasit niste timp sa respir.
La multi ani si pt voi, dragi mamici. Sa fiti sanatoase , iubiite si repectate... si sa va bucurati din plin de puii vostrii.
Mariana nu s-a intamplat nimic 'deosebit'... doar trecem printr-o perioada mai agitata. Eu zic ca o sa revenim repede la normal.
Doinita sanatate multa.
O sa incarc cateva poze de la petrecere.
Va pe toate.
Mamica fericita de Mara si de David
Gherman_in spune:
Am scos nasul de sub patura,eu sunt mai bine,dar cu trompa infundata.Cica sinuzita cronica si deviatia de sept e de vina.Daria are aceleasi simptome ca si data trecuta cand am fost la ClujIi fac aerosol cu dexametazona,si-i dau pufuri cu Ventolin di Flixotide.Sper sa scap de inca o internare.Iarina tot cu trompa infundata,ii fac si ei aerosol.Si eu sunt ca si Doinita,cu nervii la pamant.Azi am fost la dintar,s-a transferat si randunoiu la el.A fost prima lucrare a Dariei.A avut o cariuta,atat a bibilit-o dr.,ba cu scaunul,ba cu oglinda,pana la urma i-a bagat si freza.Nu a terminat inca,a zis sa o lasam incet sa se obisnuiasca.I-a pus ceva provizoriu.Nu a zis nimic,eu eram transpirata toata,am avut emotii pt ea,si ea toata numai un zambet.A zis dr. ca data viitoare nu ne mai lasa cu ea ca agitam copilu.Si eu am ratat 8 Martie la gradi,asa-mi pare de rau...Poate data viitoare.Ma duc sa vad pozele si eu.,noapte buna.