**Prichindei nazdravani 2008!** (22)
Raspunsuri - Pagina 5
alina_satena spune:
Ieri am lipsit motivat a fost sotul acasa si a stat el la calculator,eu nu am putu sta delocdar spedr sa recuperez azi
Gherman_in spune:
LA MULTI ANI MARA,sa cresti mare ,sanatoasa,Nyny,sa te bucuri de ea.
LA MULTI ANI si pentru noi.Ce faceti azi,petreceti?Eu nu am chef sa ma duc nicaieri,stau acasa.
alina_satena spune:
eu as ie4asi cu cea mai mare placere dar finantele astea nu ma lasa din pacatedar sunt ferm convinsa ca vor veni si vremuri mai bune pentru mine
MarianaPop spune:
Si nimeni n-a oferit nici o cafea pana la ora asta...
si una mica inainte de masa...
Tatiana, cum te mai simti ? Fetele ce fac ? Si acasa poti sa petreci...
Alina, . Fii convinsa ca o sa vina si vremuri mai bune !
Aseara am fost amandoua, ca fetele, la coifor.... Astazi am o freza cu parul "lins" a la Andreea Esca ashea.... La munci am o zi full si astept ordine in pozitie de drepti, cu mana la chipiu si cu arma la picior.... Dupa amiaza dupa colindarea la mama si cumnata o sa imi tratez familionu' la un bar_de_zi...
fug...
alina_satena spune:
Mariana spor la munci iti doresc,uitasem de cafeaeu acum o servesc este aburtinda ca am o zi cat de cat ok sa spunem am ceva si cam atat si apoi vreau sa citesc o carte asa putin,sa fac ceva pentru mineaaaaa si am uitat sa spun ca vreau sa imi fac si unghiilein rest numai fac nimic
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Mariana spor la munci iti doresc,uitasem de cafeaeu acum o servesc este aburtinda ca am o zi cat de cat ok sa spunem am ceva si cam atat si apoi vreau sa citesc o carte asa putin,sa fac ceva pentru mineaaaaa si am uitat sa spun ca vreau sa imi fac si unghiilein rest numai fac nimic http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, multumesc ! Lasa shmotruiala, doar e o zi importanta pentru noi...ocupa-te doar de tine !
Am pus foto de la cresa !
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Mariana siu astea trebuiesc facute,foarte frumoasa Bianca http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Multumesc ! M-au emotionat versurile de pe felicitare .