**Prichindei nazdravani 2008!** (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Da,l-am facut se numeste INFARIX.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Da,l-am facut se numeste INFARIX.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, ! Delia a avut ceva reactii de la el?

Mergi la inceput

Nu a facut febra nu a avut nimik

Mergi la inceput

Citat:

Nu a facut febra nu a avut nimik

Alina, multumesc ! Sa zic ca m-as bucura sa nu faca si ea temperatura ? A facut la fiecare vaccin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

,poftiti,servitiEu azi ma duc la scos de ate.

La Daria nici o ameliorare,se plange in continuare de urechi.Doinita,ne luam de mana,ca nici eu nu mai suport mult.Muci nu mai are,are 4 zile de antibiotic,si nimic.Si tot nu aude.
Ma duc sa o expediez pe Iarina la gradi.Spor la treburi.

Mergi la inceput

Si noi suntem acasa,ieri cand am adus-o de la gradi avea febra 38.2 azi dimineatza mi-a facut 38.8

Mergi la inceput

Deja numai pot,doar 3 zile am duso si acum iar e bolnava.

Si s-a discutat la sedinta ca parintii s anu isi mai aduca copii bolnavi dar vad ca acesti parinti sunt inconstientisi nesimtit ca altceva nu pot spune sa spui ca esti la cumparaturi si nu poti sa vii sa iti iei copilul care are febra 40

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

Tatiana, multumesc de coffee . Imi pare rau ca Daria nu se simte bine. Sanatate multa si tie scoatere usoara a atzelor !

Alina, ! Sanatate multa Deliei !

Offf am o stare cam nashpa...a murit tatal unei colege de serviciu si tristetea e si mai mare cand auzi ca si in ziua de astazi medicii continua sa faca experiente pe pacienti , e strigator la cer sa-l externezi de la Buc. cu ok pe foaie si sa-l internezi la o zi cu septicemie si anemie in utimul grad.... Unde si la ce se va mai ajunge ? Nu vreau sa va intristez si pe voi...

Mergi la inceput

Dumnezeu s ail ierte pe tatal colegei tale.
Asa sunt medicii nu toti dar sunt si uscaturi.

Eu m-am saturat de gradinita de medicamente de muci,de copii bolnavi si toate cele

Mergi la inceput

Citat:

Deja numai pot,doar 3 zile am duso si acum iar e bolnava.

Si s-a discutat la sedinta ca parintii s anu isi mai aduca copii bolnavi dar vad ca acesti parinti sunt inconstientisi nesimtit ca altceva nu pot spune sa spui ca esti la cumparaturi si nu poti sa vii sa iti iei copilul care are febra 40

Alina, ! Sunt de aceeasi parere cu tine, inconstienta lor ii afecteaza si pe ceilalti copii . Nu poti sa-ti aduci copilul dimineata si sa si spui "vai...e copt de racit". Sau sa-l lasi sa muceasca saptamani intregi fara sa-l duci la doctor si exemple ar mai fi.... Dar e una care ma dezgusta total, sa servesti ceai la 15 copii, in cursul zilei cu doar 3 canitze . M-am rugat de ele sa-mi dea voie sa-i aduc sticluta de acasa si sa-i puna ceaiul acolo.
Hai ca o sa crestem noi mai mari si o sa fie episoade mai rare de raceli.

Mergi la inceput