**Prichindei nazdravani 2008!** (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Mariana, sanatate multa...
Pur si simplu mi s-a acrit de atata infundatura la Teo...
Azi dimi am aflat ca Teo a luat un 10 la un concurs...dar culmea e ca noi n-am inscris-o la ala...dar am dovada (testul si premiul)...

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Doinita, multumesc ! Felicitari Teodorei , are mami fata desteapta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Mariana, eram cam deprimata, ce-i drept nici acu nu-s f. bine...pt ca urechea dreapta nu stiu de unde are iar lichid...dar gatu-i bun, ea n-are febra si sper sa-i reduc inflam polipilor cu nasonexu...
In schimb...tb sa fac fatza dixtractiilor...asa ca azi m-am aranjat putin...vineri mi-am luat liber...ii duc si-un tortulet la gradi si apoi ma pregatesc de petrecerea de dupa amiaza...
Cadou nu i-am luat cine stie ce...niste carti...si ceva de la Noriel...petrecerea-i cadoul
In fiecare zi ma pune sa-i citesc lista cu invitati...si sa-i pove cum va fi la petrecere
La Kiabi...nu era nimik...asa ce m-a dezamagit tura asta...
Mi-am luat o esarfa draguta de la Meli Melo...unde a exersat si Teo jocul 'de-a magazinul' ...pe cardul meu...si-a luat niste chestii super faine de par, o esarfa cu fluturasi si ochelari de soare cum are Cleopatra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Asa e Mariana, sa nu uitam ce este mai important in viata. Tocmai ti-am vazut Corcoduha in poze... mai mai ce domnisorica ai. zambareatza frumoasa.

Mamica fericita de Mara si de David

Nyny, multumesc ! Domnishorica..., i-a spus lui tati zilele trecute "Tati eu cand o sa fiu femeie?" ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Da Nyny, de la muci asa ne-a zis si dl dr...muci care n-au iesit ca erau polipii inflamati...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Mariana, eram cam deprimata, ce-i drept nici acu nu-s f. bine...pt ca urechea dreapta nu stiu de unde are iar lichid...dar gatu-i bun, ea n-are febra si sper sa-i reduc inflam polipilor cu nasonexu...
In schimb...tb sa fac fatza dixtractiilor...asa ca azi m-am aranjat putin...vineri mi-am luat liber...ii duc si-un tortulet la gradi si apoi ma pregatesc de petrecerea de dupa amiaza...
Cadou nu i-am luat cine stie ce...niste carti...si ceva de la Noriel...petrecerea-i cadoul
In fiecare zi ma pune sa-i citesc lista cu invitati...si sa-i pove cum va fi la petrecere
La Kiabi...nu era nimik...asa ce m-a dezamagit tura asta...
Mi-am luat o esarfa draguta de la Meli Melo...unde a exersat si Teo jocul 'de-a magazinul' ...pe cardul meu...si-a luat niste chestii super faine de par, o esarfa cu fluturasi si ochelari de soare cum are Cleopatra

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Doinita, ! Cunoscandu-ne de ceva timp (chiar daca e online) traiesc sentimentele fiecaruia dintre voi . Regretul este ca nu ma pot implica efectiv.
Fii tare pe pozitie si fresh pentru petreceri . Principalul este ca Teo sa fie fericita . De abia astept sa vad pozicile . De vreme ce vineri o sa fii super ocupata, o sa-mi pregatesc de joi rochia cu spatele gol...

Mergi la inceput

Buna dimineata dragelor !

Poftiti la si cu miere si lamaie!

Eu sunt mai binisor, astept sa mi desfunde trompeta, am senzatia ca am astupate toate gaurile... . Biculina de azi si-a reluat activitatea la cresa, i-am facut instructajul de rigoare ca orice nemultumire are sa o spuna doamnelor fara sa-si faca dreptate singura(a inceput iar sa impinga/shtanteze copiii ).
Aseara am stat la pat, am avut o durere de cap.... Razboinica trage ture de zor cu trotineta prin casa, mi-e si rusine sa dau ochii cu vecina de la parter ...
In rest nimic interesant...astept sa-mi pice o mostenire de undeva , visez...ce bine ar fi fost....

Alina, Tatiana ce mai faceti fetelor ?

si o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Si noi suntem mai bine,suntem la gradi,azi are Iarina EuroprescolarulAm vazut si eu testele,sunt usoare,dar nu stiu daca Iarina o sa faca ceva,ca am lasat-o plangand.Eu ma duc la dintar,am fost si ieri,m-a frecat cu freza aia de mi-a zapacit creierii,ca sa zica la sfarsit ca azi imi scoate maselutaDeci,amu la 12 sunt executata,si mi-e o fricaaa....

Doinita,las ca trec toate,mai ales ca vine si petrecerea....Cred ca si Iarina are ceva polipi,nu am putut nici eu sa-i scot mucisorii cu batista sugarului,si sforaie tare noaptea.Cred ca nu scapa de bisturiu
Nyny,Mariana,Alina
Mariana,daca-i numai trompeta ii bine.Bine ca n-a fost altceva.
Pupici toti puiutii

Mergi la inceput

Fetelor, ma ingrijorati.... Nu dati nici un semn de viata ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor hop si eu pe aiciieri am facut smotru cu al meu sot in camera,scuturat covor aspirat,mutat mobila,sters prafu,spalat pe jos facut mancare.
Acum am venit cu Delia de la vaccin am terminat si cu asta,are 1 si 4 cm si 16,5kgsi de saptamana viitoare va merge la gradi,yupee.

Mergi la inceput

Tatiana, ! Frezare suportabila . Faci ce faci si te paleste doru' de dintar . Succes Iarinei ! sa reusiti sa scapati de bisturiu.

Alina, ! Ma bucur ca vii cu vesti bune ! Deci ai prestat cu sotu'...daca vrea se poate si asa. Deliei!

Discordia, Ioana !

Mergi la inceput