Cu Ice Age nu se face primavara!{13}

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Buflea, vazuta din afara intotdeauna situatia pare mai usor de gestionat. E clar ca baiatul stie ca a facut ceva rau, de vreme ce se temea ca il spui lui tati. Am impresia insa ca iti testeaza autoritatea pentru ca i se pare ca pe tine te poate manevra - repet asa vad eu din exterior... Ce e de facut, poate iti dau niste sugestii fetele cu copilasi mai mari, noi suntem inca la terrible twos.

Ba eu nu cred ca testeaza nimic. Pur si simplu are acest gen de temerament in care trebuie sa obtine ce vrea el si cand vrea el ..mda, stiu, seamana cu mine ...dar acum ce-o sa fac, sa-l las ?

Viv, La Multi Ani si tie si felicitari pentru "nastere" ... am vrut sa te intreb, la ce scoala invata fica-ta ? Ca am o banuiala ca locuiesti in cartierul lui barbata-meu care, prin alianta si si datorita liceului pe care l-am terminat, imi este foarte cunoscut. ... nu stiu daca ti-am spus, dar si barbata-meu a terminat Neculce, si a terminat scoala aia de la Niculitel ...de casatorit ne-am casatorit la biserica Izvorul Tamaduirii - una vis-a-vis de Muzeul de Istorie (?)

Mergi la inceput

Si eu am problema cu trimisul in Romania anul asta. Anul trecut i-am trimis si triluiau de fericire - tara noua, locuri noi ... anul asta nu mai vor, ca la ai mei trebuie sa faca lectii toata ziua, ca la soacra-mea nu au desene la TV ...

Ma gandeam totusi ca sunt prea alintati copiii astia - adica sunt prea obisnuiti cu tit felul de activitati, mai mereu noi ...anul trecut au fost la Sibiu, la Piatra Neamt, in Bucuresti nu mai spun, au batut toate parcurile posibile, le-am trimis rolele de aici si au alergat de nu au avut treaba ...ei bine, acum cica nu mai vor ...trebuie sa gasesc ceva nou de facut.
Apropo, aveti vreo idee de vacanta, oriunde dar nu la mare, pentru ca tata nu are voie la soare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Buflea, Danes, langa Sighisoara. Domeniul Dracula Danes.
Piscina, echitatie, minigradina zoologica (cu struti si porci vietnamezi). Au grajduri si cai superbi. Noi am fost acolo anul trecut si fii-mea a invatat sa calareasca.

Recomand cazarea la pensiune sau la Centrul ecvestru.
www.dracul.ro/" target="_blank">http://www.dracul.ro/

Plus ca daca merg in perioada festivalului medieval... o sa le placa.

Copila invata la scoala 3.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Oh, ce bine suna ...vad ca zice ca e la 6 km de Sighisoara ... Este o posibilitate sa ajunga in oras cu un autobuz .? Din pacate ai mei nu mai au masina ... Desi inteleg ca exista activitati acolo la Pensiune, nu ? Sau calareala si zoologica sunt si ele la distanta de condus ?

P.S. Care este scoala 3 ? Aia de langa muzeul si biserica de care spuneam eu ?

Mergi la inceput

Buflea, toate sunt in cadrul resortului, sa zic asa.
In acelasi loc.
E si restaurant. Se mananca foarte bine si portiile sunt foarte mari. Te ingrasi fara sa vrei.
Vin taxiuri acolo la comanda. Is destul de ieftine.

E si un iaz cu crapi koi, is si fazani ce zburda liber si ponei pentru copilasii mititei, si leagane si parculet si struti care se scarmana unii pe altii si vaci australiene si gaini care stau ca la armata.
Piscina e destul de mare dotata cu sezlonguri si cu servire la marginea ei.

Numai clientii pensiunii, ai centrului ecvestru si ai hanului au acces.

Hanul este, in alta parte, la 5 km de domeniul propriu-zis, pe alt drum in buza padurii si a muntelui. Si acolo e superb, fara agitatie, fara semnal la telefon si internet, noapte cu intuneric deplin si stele mii, cu ponei ce zburda liber, rate si boboci, iepuri de toate felurile, cu lac cu lebede si rate lesesti, cu strunga de capre unde ti se arata cum se mulge caprina si cum se face branza. Magarul "suna" in fiecare seara la ora 6 chemand caprele acasa. Ihaie atat de tare ca rasuna muntii. Da e plictisitor. Si nu se poate ajunge pe jos la domeniu.

Ideea este ca pentru locuri trebuie sunat cam cu 1-2 luni inainte.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Buflea, daca te intereseaza zona Sighisoara puteti incerca si Praid/ Sovata. In salina se pot distra cu orele la sovata se inoata si e apa, padure, aer liber....si sunt pensiuni foarte child friendly. Se pot inchiria ponei pt calarit, iesiri joaca afara etc. Si nu mai e nevoie de TV / Desene desi se gasesc si de alea in pensiune.

Si se ajunge cu autobuzul sau cu microbuze.

In alta ordine de idei, noi am fost de dimineata la vaccin cu amandoi si am scapat fara mare bataie de cap... cateva lacrimi care au disparut rapid la auzul cuvantului magic Candy

Ne bucuram de soare si primavara si nu stiu daca sa ma bucur ca am companie toata ziua sau sa fiu disperata ca nu mai am timp sa invat. :(

Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)

Mergi la inceput

Scoala 3 e aia cu bazinul de inot. Pe Titulescu si langa primaria din Banu Manta.

SCoala de care zici tu e 11 acuma. Pe strada monetariei. E scola cu 3 urechi, cas a zicasa. Invata multi copii de parlamentari.

vivi

Mergi la inceput

Da, da, da ... Ma inteseaza foarte tare zona ... Deja i-am trimis lui taica-meu email cu locatia Vivianei ... Aqai, da-mi si mie niste pensiuni din zona recomandata de tine, pensiuni decente ...

Am deschis si subiect separat ... As vrea in cele doua luni cat stau acolo sa mearga in cel putin doua locuri + Piatra Neamt ca acolo avem rude. Salina suna bine, habar nu au ce e aia salina, nu au vazut o pestera in viata lor ...daca ma gandesc bine, noi pe aici nu am fost la munte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Scoala 3 e aia cu bazinul de inot. Pe Titulescu si langa primaria din Banu Manta.

SCoala de care zici tu e 11 acuma. Pe strada monetariei. E scola cu 3 urechi, cas a zicasa. Invata multi copii de parlamentari.

Da, da ... Stiu ce spui, scoala asta 11 mereu a fost o scoala "speciala". Stiu acum si unde este scoala 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

unde ai deschis subiect? pun acolo link

Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)

Mergi la inceput