Cu Ice Age nu se face primavara!{13}

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Buflea, sa nu te superi dar nici eu nu cred ca ai rezolvat nimic ignorandu-l. Asa mai face si sotul meu dar i-am zis ca una e criza de nervi si alta e pupatul la culcare. Iar daca mai e si la ore distanta de momentul cand s-a petrecut criza cu atat mai mult.

Kari, sa-ti traiasca domnisoara! Sa fie norocoasa!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Kari, la multi ani adolescentei!

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Eu va citesc din umbra

Si eu.

A mea adolescenta a primit azi primul job. Dupa ce si-a facut CV-ul singura, a impartit in vreo 30 de locuri, a fost la interviu...mi-a trimis azi mesaj cu majuscule ca a primit jobul. E un job pe care il incepe deja in aprilie, e extrajob adica lucreaza dupamese si in we-uri cand poate si apoi se transforma in job de vara. Io-s tare mandra. Pentru ca nu am fost acasa, nu am ghidat-o nicicum. Am intrebat-o numai cum s-a descurcat la interviu si mi-a zis ca cea mai ciudata intrebare a fost ca de ce crede ca ea e potrivita pe jobul acela. A raspuns insa bine, pentru ca asa a simtit ea ca trebuie sa raspunda, fara antrenament .

Mergi la inceput

Ah da, nu va imaginati cine stie ce job...e la Mac Donalds :). Dar e un inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Mda, poate n-am facut bine - dar mi s-a parut ca trebuie sa tin putin supararea, ca sa priceapa ca nu obtine nimic daca face crize de isterie in fata mea ...oricum ma asteptam ca barbata-meu sa reactioneze mai dur, cand colo, l-a intrebat daca si-a cerut scuze si dupa 10 min se gadila cu el prin casa ...

In alta ordine de idei mi-am mai gasit un motiv de stres ... sambata viitoare are fiu-meu finala la hockey. Va trebui sa joace 4 meciuri la rand si sa vedem pe ce loc iese echipa lui. Am aflat de aceasta data sapt trecuta ...si evident ca acum 4 sapt am cumparat, fix in aceeasi sambata bilete la circ. Circul incepe la 3:00 P.M. si cica meciurile alea tin pana in jur de 2:00 P.M. - va dati seama ce nebunie, mi-e teama ca nu o sa ajungem la circ ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Kari, din tot sufletul, La multi ani pentru copila.

Nici nu stii ce rau imi pare ca nu putem sa ne cunoastem, azi, acum!

Peste fix 2 saptamani voi "naste' si eu. Tot o fititza de 14 ani.

Eu nu am mai avut rabdare si am masurat-o ieri, insa semnul pe perete il fac pe 27.
Fititza mea a luat-o din loc: 1,68 si 53 kg. Asa... sper sa nu ma depaseasca ca mie la varsta ei nu mi-a placut ca-s asa inalta ca toti baietii erau mici si nu ma invitau la dans

Buflea, isi cere iertare intotdeauna.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Mihaela, felicitari pentru o fetita cu initiativa. . Mi se par grozavi unii adolescenti din ziua de azi si cat de bine se responsabilizeaza.

Nici eu nu am zis cand am aplicat pentru primul job (dar eram deja in facultate, deci Silvia m-a luat! Silvia e cea mare sau gresesc?).

Mergi la inceput

Buflea, vazuta din afara intotdeauna situatia pare mai usor de gestionat. E clar ca baiatul stie ca a facut ceva rau, de vreme ce se temea ca il spui lui tati. Am impresia insa ca iti testeaza autoritatea pentru ca i se pare ca pe tine te poate manevra - repet asa vad eu din exterior... Ce e de facut, poate iti dau niste sugestii fetele cu copilasi mai mari, noi suntem inca la terrible twos.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Mihaela, felicitari pentru o fetita cu initiativa. . Mi se par grozavi unii adolescenti din ziua de azi si cat de bine se responsabilizeaza.

Nici eu nu am zis cand am aplicat pentru primul job (dar eram deja in facultate, deci Silvia m-a luat! Silvia e cea mare sau gresesc?).

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Diana . Silvia e cea mica. A mea e printre ultimele cu jobul, vara trecuta toti colegii ei au lucrat...ea a fost in Ro si s-a plictisit de moarte...anul asta schimba foaia.
Eu stiam ca a aplicat, ma tine la curent cu toate. Numai ca nu am avut eu cand sa ma ocup de problemele ei, sa ii dau sfaturi pentru interviu, etc.

Mergi la inceput

Ooops. Pardon de incurcatura.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Ooops. Pardon de incurcatura.

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Nicio problema.

Mergi la inceput